Dop bilder

Lovade bilder så här är bilder från Isabels dop

Vi fick tydligen ingen bra bild på bara lilla familjen men vi är ju snygga var och en också haha
Dom som står där fram med oss är min storasyster (Gudmor) och Robin (Gudfar) min mans barndoms kompis


Är jag inte extra snygg på bilden på bara mig haha!!
Jaja man måste bjuda lite på sig själv :)Humor på hög nivå!

Fasiken va ont i armen jag har!

Min lill kille är allt bra rolig han vi kollade på mumin och i ett avsnitt (vi kom inte längre än 10 min på första avsnittet)
så snubblar snorkfröken när hon springen vilket var roligt enligt Antonio men såg verkligen på honom hur han lyste upp när hon snubblade haha!

Sen springer hon för att hämta mumin pappa och han ligger i en hängmatta och när hon ropar på honom blir han jätte förvånad och kollar upp ur hängmattan och då PANG ramlar han det samtidigt som han säger vaaa och så viker sig Antonio av skratt!
Han tycker det är as roligt och han ville kolla på det om och om igen och varje gång tyckte han att det var lika roligt.
Efter att ha spolat tillbaka typ 10 gånger kommer jag på att man kan upprepa så att det roliga spelas om och om då sätter jag det och sen går in till Bel för att natta henne och efter en stund av skratt blir Antonio jätte ledsen för han tycker att jag ska vara med honom.

Mellan gråtet så hör man världens skratt då pappan ramlar ner och sen börjar han gråta igen så håller han på så ett bra tag till Bel var nattad :D

Jätte gulligt haha.
Jäkligt härligt att man kan ha sån humor och det har han fått från sin papi han är nämligen också så att han spolar tillbaka typ 1000 gånger och tycker att det är lika roligt varje gång :D
Medans en annan tröttnar efter typ 5 gånger mina knas bollar.

Antonio har precis somnat tror jag hans papi kom hem vid 8 och nattade honom direkt men han blev lite ledsen men nnu är det tyst och har varit det en stund så då sover nog båda.

Vi var på balkongen för att kolla efter papi

Sista dagen i Juni 2010!

Ont i armen har jag innan jag fick barn brydde jag mig inte om sprutor jag var alltid den som var modig och inte gjorde en minn när jag fick en spruta.
När Antonio fick sin första spruta ändrades allt vet inte vad som hände eller varför men från och med den dagen så hatar jag sprutor jag känner verkligen hur vätskan dom sprutar in rinner inne och ner i armen det är as äckligt.

Nej det är verkligen ingen hit Antonio fick följa med vi hämtade honom på dagis först när mamma och jag fått varsin spruta ville han också ha han sträckte fram armen jätte gullig men han behöver ju inte som tur är.
Eftersom att han var så duktig så fick han ett litet Bamse klister märke :)

Blev ingen övningskörning vi läste lite teori istället och år jordgubbar.
Snart är det tid för att laga mat och sen kommer min älsklig hem vid 8 och nattar A så jag kan fortsätta plugga lite.


Antonio är så cool och fin i sina snygga kläder! :)
Och min lilla flicka är så underbart vacker!

Tänkte lägga upp lite bilder som mamma hade på sin kamera men det gör jag ikväll :D

Finalist så rösta nu!

Jag är en av finalisterna i veckansblogg inne hos Knoddenojag så gå in där och rösta på mig så blir lilla jag väldigt glad!


Dagens fråga


Ni känner till scenariot.
Någon har precis fått barn ocg frågar dig:
Visst är h*n söt?

Om någon frågar dig det och du faktiskt inte tycker att barnet är ett dugg sör berättar du det då?
Eller gör du som det flesta och säger:
Ja h*n är jätte söt.

Måste börja med att säga att jag gillar inte föräldrar som alltid måste fråga en sån sak för det för mig betyder att den personen måste ha bekräftels när det gäller ungen vilket jag inte gillar.
Huvud saken är väl att man själv tycker att ens barn är sötast i världen.
Tycker jag att någons unge är söt så säger jag det direkt men om jag nu skulle få den frågan och inte tyckte det skulle jag säga att ungen var söt i alla fall för ingen vinner väl på att säga att ungen inte är söt.Följ min blogg

Via

bloglovin


Tävlar


Jag är med och tävlar
om en barnvagnskylt värd inklusive frakt 270kr

Swedish Plate barn-shop har fina barnartiklar. Nu kan du vinna en barnvagnsskylt med namn och flagga eller en registreringsskylt. Tävla hos  BABYFASHIONHOUSE du också.


Dagens fråga

Mina tre bästa är nog att jag är

1, Jag har väligt långt tålamod

2. Väldigt bra på att ge mycket pussar och kramar och säger många gånger om dagen till mina barn att jag älskar dom över allt annat och hur fina dom är.

3. Jag kan säga till mina barn på ett lungt sätt istället för att höja rösten direkt som många tycker att man ska göra för annars lyssnar dom inte men så länge dom lyssnar när jag säger till dom lungt och snällt ser jag ingen anledning till att höja rösten direkt.

Det får bli fyra haha
Den fjärdet är att jag ÄLSKAR att busa med mina ungar :D

Tre sämsta är

1. Hatar att se mina barn ledsna så det blir ofta så att dom får som dom vill fast då brukar jag göra det på ett sätt så det blir som att dom inte bara får som dom vill bara för att dom skriker.
Eller så blir det så att när min man säger till och A blir ledsen så brukar jag kanske förstöra för mina man och att jag blir den snälla och han den elaka.

2. Har kort tålamod när det gäller andra människor på stan när dom typ puttar på barnvagnen eller går i vägen då kan det komma massa fula ord från min sida just för att dom gör något "mot" mina barn.
Även om ungarna kanske inte alltid hör är det ju inge bra att dom lär sig att göra så dom med

3. Är väldigt överbekyddande, fast det är bra på ett sett också man hör ju alltid om ungar som folk tappat bort på Ikea eller ungar som ramlat och slagit sig ordentligt och det kan jag ju säga att Antonio har gjort sig illa en gång och det var när han snubblade när han sprand och råkade slå i tv bänken.


Mer på MILF

Lika?

Tycker ni att ungarna är lika varandra?
Dom är inte lika gamla på bilderna men i alla fall :)

Vad är likt vad är inte?

Middag på balkongenÅh va härligt kollar min ut genom vårat fönster ser man 6 stycken ballonger.
Det får mig att sakna söder när vi bodde på Åsögatan så brukade vi gå upp på åsöberget och kolla på ballongerna som flög det var jätte mysigt och det bästa var ju så klart när det var figur ballonger som typ glass gubben.
Det var härliga tider det.


Det har städats här hemma som vanligt men min man hjälpte till han var hemma från jobbet för han mådde inte så bra.
Mysigt att honom hemma vi städade och vi hann röka lite vattenpipa också och nu funkade den som det skulle haha men det smakade brända äpplen så något blev fel i alla fall.

Hämtade A på dagis och dom hade en liten pool på gården man dom sa att han inte varit så pigg på att bada.
Det här är sista veckan han går på dagis sen ska han vara ledig till mitten av augusti, vet inte riktigt hur vi tänkte haha vi tänkte nog inte alls för jag ska börja plugga den 9 augusti men vi kommer inte hem förens veckan efter eftersom att jag ska ta körkort.

Jaja det fixar sig frågan är bara vad vi ska hitta på i typ en månad tills vi kan åka till landet, någon som har en ide vad man kan hitta på själv med två små barn?
Min man jobbar ju hela sommaren men kan kanske ta ledigt dom två vekorna när jag ska ta körkort men annars jobbar han så jag vet inte vad jag och ungarna ska göra på dagarna.

För mig blir det ganska så tråkigt att gå till samma parker här runt om jag menar vi har varit i dom typ tusen gånger även om A tycker det är roligt så måste det ju finnas nya saker vi kan göra som inte kostar en förmögenhet.

Säg till om n har några ideer :)

Isabel har inte riktigt lärt sig att vända från rygg till mage men benen lyckas hon vända men inte över kroppen haha hon är så söt :D
Vi satt ute på balkongen och åt middag mysigt JAPP! hihi

 

 


Måste du tråga din fru/man om lov?

Det finns vissa saker som en del människor inte förstår men man kan väl bara hoppas att dom lär sig något tills dom själva gifter sig eller skaffar barn

Det jag vill ta upp här är människors syn på att fråga om lov.
Jag har reagerat många gånger på att folk som bloggar har bloggat om just det men aldrig själv fått frågan.
För någon dag sen så pratade jag och min man med hans kompis och det var något som min man sa att han skulle fråga mig om innan han kunde svara.

Kompisen sa då "Vadå behöver du fråga din fru om lov?
Det ska du inte göra, gör det du vill."

Folk som inte fattar ser det väl på det sättet att jag bestämmer över min man och att han inte för bestämma något själv.
Att han inte har någon egen vilja och bara lyder mig.

Grejen med ett äktenskap och att ha en egen familj är att ha respekt för varandras viljor och önskemål.
Är man gift så har man valt att leva livet ut tillsammans och det betyder att man ska ta gemensamma beslut och man kan inte bara göra hur man vill när som helst.
Har man dessutom barn tillsammans så har man ansvar för dom båda två.

Självklart får och ska min man göra saker själv inte bara planerat utan spontant också men då måste vi ju prata om saken tillsammans.
Varken han eller jag kan inte bara sticka iväg när det passar oss.

Hade vi inte haft barn eller varit gifta så hade det ju varit en helt annan sak.
Det är det folk inte respekterar att vi är gift och har två barn han är inte bara min töntiga pojkvän eller festman eller sambo nej han är ju faktiskt min man och då har man valt att ta gemensamma beslut och respektera varandra.

Läste också på någons blogg att dom tyckte att det var fel att h*n var tvungen att fråga sin man/fru om h*n fick lov att köpa en dyr grej.

Det är inte konstigt det heller jag kan inte gå och köpa något dyrt utan att fråga min man om det först för vi har en gemensam ekonomi det jag jag inte frågar om jag får köpa det är när jag köper kläder till barnen.

Så nu alla ni som klagar på par som frågar varandra om dom får "lov" av göra saker tänkt på varför dom gör det.


Dagens fråga"Vilken ålder bör ditt barn ha nått för att få äta snabbmat i form av Burger King, Max, Mc Donald's, Pizza?
Finns det någon "lägsta ålder" som man bör ha passerat?"

Antonio fick smaka pommes kanske när han var 1½ för förtsa gången men det var från en resturang så det var inga vanliga McDonalds pommes.
Han fick smaka hamburgare kanske när han var 1½ men då gillade han det inte som tur var.

Nu när han han är två har han fått smaka pommer två gånger och ätit en halv hamburgare, jag tycker väl inte att det är direkt en bra ålder att låta honom äta det men om att han fått smaka en eller två gånger tror jag knappast att han kommer ta skada av.
Jag skulle absolut inte ge honom sån mat en gång i veckan inte ens en gång i månaden men om man nu skulle råka ta en sväng förbi Mc donald någon gång så skulle han kunna få smaka.
Läsk är något han aldrig fått smaka och inte kommer få dricka på ett par år där tycker jag absolut att gränsen går.
Pizza har han faktiskt fått äta några gånger han gillar det inte så mycket men första gången han fick äta det var förra sommaren tror jag.

Under 1½ tycker jag inte att man ska låta små få smaka snabbmat.
Delvis för att det är onödigt men också för att det är mycket salt i maten som absolut inte är bra för små barn.
Ja menar när ett barn blir äldre är det ju inte lika lätt att bara köpa en barnmats burk och ta med på stan och att hitta något gott och billigt är ju inte det lättaste heller.
Så att folk hamnar på Mc donalds är ju inte så konstigt men dom borde tänka lite mera på barnen.

Vi har varit ute på stan en hel del när A var liten och vi har slösat pengar som F för att inte äta dålig mat just för att Antonio inte ska lära sig att tycka om sån mat.
Även om vi gått dit när han varit liten har vi tagit med frikadeller som han älskar så det
gick bra det med.

Om någon skulle vara barnvakt till A nu och fråga om dom gick gå till McDonald och äta skulle i alla fall jag säga nej.

Solig morgon

Godmorgon idag är det den 28 juni det betyder att Isabel blir 6 månader korrigerad tid.

Sonen är på väg till dagis och jag och bel är hemma som vanligt.
Dagen ser ut att bli bra jag ska städa bada och sol och om jag hinner ska jag vila lite också.
Måste sluta lägga mig så sent på ätterna igår var jag uppe till kl 3 och det är inte så konstigt att jag sitter här som en zombie.

Ska nog starta med ett uppfriskande bad måste bara laga lunch till min man innan han ska iväg och jobba.

Ha det bra så länge!


Familjens första riktiga picknick

Idag blev det verkligen dåligt men bloggandet.
Ingen träning i morse för jag var alldeles för trött fick sovmorgon till 1 och sen var det bara att skynda sig upp och göra i ordning ungarna och oss själva för vi skulle på picknick inne i stan vid 3.

När alla fyra är klara är kl 2 och så kommer jag med den smarta idena att vi ska byta Isabels plats till en sittplats så det var bara att skynda ner i källaren och sätta fast sitt delen kvart över 2 då kommer jag på att vi behöver handla mat till Bel och köpa en åk remsa.

Gud vilken konstig känsla det var när båda ungarna satt bredvid varandra helt sjukt jag har ingen liten bebis längre :(
Båda är stora nu aa Isabel är ganska stor.
Tiden går alldeles för fort men det var jätte roligt att se dom sitta bredvid varandra Isabel började "slå" mot Antonio då gjorde Antonio samma sak sen började Antonio sparka med benen då tyckte Isabel att det var jätte roligt så hon började också sparka sen började Bel låta och Antonio lät likadant haha dom är för söta :D
tänk att dom snart kommer kunna börja leka och busa med varandra och va roligt dom kommer att ha.

Vi hade i alla fall jätte trevligt och satt och grillade och syster hade med sig sin iller som Antonio tyckte var rolig men han fick inte vara nära för Tubbe som han heter bits.
Vi satt ute ett bra tag sen var det dax för tårta då gick vi hem till syster och åt och det var en riktigt god tårta.
Tyckte A också haha.

Vi kom hem vid 8 och Antonio somnade typ vid 9.
Bel somnade väl halv 9.
Ikväll blir det i alla fall film vi lånade Playa del sol 2 haha dom är så jäkla sköna :D

Som ni kan se på bilderna hade Isabel på sig sina fina guld armband och halsband.
Tror jag ska försöka fixa hål i öronen på henne snart jag fick det när jag vara liten bebis och eftersom att hon är tjej så ska hon nog också få det ska bara hitta ett ställe där dom gör det på bebisar.
Men här i sverige gör man ju nästan aldrig sånt men tyo Guatemala gör man så för att man ska visa att bebisen är en tjej men det är ju as gulligt :D


På bilderna över han man se Isabels halsband och armband-
Halsbandet är en lyckoklöver med namn och födelse datum.

Haha ser inte klok ut på bilden men ungarna är ju bara för söta där dom sitter bredvid varandra i vagnen med varsin filt!

Puss på alla mina tre älsklingar i är finast i världen!
Jag är så glad att jag har er alla tre!

Resa

Idag satt jag och kollade på ving.se för att se hur mycket en resa för våran lilla familj kostade och det var mycket dyrare än va jag trodde men då var hotellen jätte fina så det skulle helt klart vara värt det.

Tänkte först grekland men det var ganska dyrt så då kollade jag på Spanien i stället och hittade två helt underbara hotell som jag och min man vill åka till.
För 2 vuxna och två barn skulle det kosta ca 20.000kr för 8dagar  nu vet vi så klart inte om det kostar lika mycket nästa år men ca i alla fall.
Men sen måste man ju räkna + om man ska ha middag och fruksot och lunch där eller om man ska ta det ute.
Fast det fanns jätte bra paket som tex man äter på hotellet 5 av 7 dagar vilket är perfekt ju eftersom att det inte är det lättaste att äta ute med två barn.

Varken jag eller min vet om vi "vågar" åka ensamma men man kan ju alltid hoppas på att några vill och kan följa med men vi skulle nog klara oss ensamma också haha.

Fatta va härligt att åka utomlands med våran lilla familjs första resan alla fyra.
Man kan ju alltid hoppas på att min man får jobb nu så vi kan spara lite till resan annars får vi fixa det på något annat sätt för jag SKA åka dit :D(På två bilder ligger Isabel på min mage och jag tog typ 20 bilder men bara en blev bra så på ena fick jag bara med ögonen haha)

Min lilla skrutt har sovit mest hela dagen vilket har varit ganska skänt för då får jag och Antonio en massa tid ensamma.
Han har varit mammig hela dagen så det kunde inte varit bättre.
Nu nattas han av sin papi och efter jag bloggat klart ska jag sätt aigång med att läsa lite teori.
Det är verkligen tråkigt men det måste göras annars blir det ju inget körkort och att kunna låna mammas bil skulle vara jätte skönt.
Det är en liten bil så om mamma ska köra oss blir bilen helt full med tre vuxna två bilbarnstolar och en hund.
Så aa det skulle vara helt perfekt att ha körkort.

Ca en månad kvart tror jag till körskolan börjar så det gäller att ligga i nu om man ska få det avklarat fattar bara inte hur jag ska kunna vara ifrån mina barn hela dagarna i två veckor och bara se dom på kvällen inna dom ska sova :(
Tur att dom ska bli passade av mormor haha om hon orkar med två små barn i två veckor :P

Nej nu ska jag plugga sen väcka min man och kolla på film sen blir det till att sova!!!
Imorgon ska jag träna vid 10!
Godnatt!

Inlägg 10

Klicka här för att läsa men det kräves lösenord

På balkongen

Hej hej alla glada människor Antonio och jag sitter på balkongen i det sköna vädret.
Det är helt helt underbart blåser bara lite och det fattas en kall dricka och lite vatten melon men annars är det perfetkt.

Vi tog en liten middags lur vid halv 4 smarta som vi var somnade alla tre så vi vaknde inte förens vid 6 men det är ju tur att det bara är söndag i morgon så då kan A vara vaken lite längre än till 8.

Imorgon hoppas jag att det blir fint väder för då ska vi till syster yster och fira hennes festman som har fyllt år.
Tror vi skulle ha piknick i någon park där dom bor.
Får se hur många som följer med för stannar min man hemma får Bel också stanna hemma så jag få lite ensam tid med A.

Nog snackat om det snu måste maten fixas och vi ska väl sitta ute igen *mys mys mys*

Haha Ha en fortsatt trevlig kväll!


Äntligen


tittar solen fram!
När vi var ute så regnade det så vi handlade bara och nu när solen är framme så har vi börjat att städa.
Men när lunchen ska fram så blir det nog till att äta på balkongen den stora där det just nu är sol.
För det ni vi har två balkonger å det är typ nästan alltid sol på någon av dom :P

Som tur är mår jag bättre nu och med lite mat i magen ska det väl bli bättre.

Nu fattar man att Isabel inte är en liten bebis längre för hon och Antonio kan ha samma blöjor storleken alltså haha as gulligt.
Fast A använder byxblöjor men det som vi köpt till Bel kan A också ha jätte bra då slipper man köpa dubbla paket.

Jätte intressant jag vet haha men jag tyckte bara det var så gulligt!Nu ska jag ta en pause från städandet och ta och sola lite.
Ha en jätte trevlig dag

Tråkig morgon

Godmorgon vi vaknade sent idag Antonio hade varit vaken ett tag innan jag vaknade.
Jag har ont i huvudet och halsen och är lite förkyld.
Det är ju inte toppen väder te så jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag,
hoppas att det blir bättre lite senare.

Kvällen igår blev ganska sen somande väl inte förens 3 halv 4 så det var skönt att få sovmorgon.
Nu ska vi gå och handla massa mat
och blöjsor till kidsen.
Skulle nog vara bättre med tygblöjor men jag tror inte jag skulle klara av det.


Bjuder på söta bilder på mina små pluttisar.

Att ta steget att prata om det

Igentligen gillar jag inte Familjelivs forum för jag tycker att det ofta blir tjafts och vuxna kan inte bete sig som vuxna men i vissa fall är det tur att det forumet finns.
Jag har som en del vet haft det jobbigt psykiskt sen Isabel föddes allt det med sjukhuset att jag var rädd at hon inte skulle klara sig.

Även om hon nu mår bra och är världens underbaraste lilla tjej så klarar jag inte av sjuhus jag får ångest och panik när jag bara ens tänker på det.
Att titta på bilder från sjukhuset klara jag inte av jag börjar helt enkelt gråta och vill bara springa in till Isabel och ta upp henne och pussa och krama och aldrig lägga ner henne igen.

Till en del har jag sett det som en normal reaktion av det som hänt men igår frågade andra på fl om det verkligen var normalt och visst att det är nprmalt men kanske inte så här lång tid efter.
Det dom har rätt i att jag kanske borde prata med mvc eller bvc för att bearbeta det som hänt.

På neo avdelningen fanns det en kurator men under hela månaden pratade vi med henne en gång och det var inte så att hon eller personalen erbjöd sig att prata.
Vilket dom borde alla har inte lätt att prata eller ens visa sina känslor.
Jag stängde av mig helt när jag var där ingen visste hur dåligt jag mådde inte ens min man och jag trodde hela tiden att han bara inte orkade åka tid för att han var lat men sen efter visade det sig när vi satt och pratade att han kände precis lika som jag han hade varit rädd för att våran dotter inte skulle klara sig.

Hade vi fått prata med någon hade nog hela den månaden och dom närmaste månaderna efter blivit mycket bättre för oss alla fyra.

Jag fick ju inte bara dåligt samvete för Isabels skull utan för Antonio också,
delvis för att hela graviditeten hadevarit jobbig och jag hade inte kunnat ta hand om Antonio så mycket så det mesta fick hans pappa göra och nu när det här hände så var jag för första gågen i hans liv tvungen att vara ifårn honom.
Flera nätter var jag borta och innan Isabel föddes hade jag inte varit irfån honom mer än 5timmar.
Nu sov jag borta och kom hem kanske 3 timmar och sen iväg igen och kom hem när han somnat.

Nej uch bara att sitta här och skiva om det gör ont i mig kan känner mig som en j*vligt dålig mamma för båda mina barn.
Fan alltså hur kunde jag lämna Isabel på sjukhuset att ens åka hem utan henne hur klarade jag det?!
Bara träffa Antonio 2-3 timmar per dag nästan en hel månad hur gick det till!
Men det jobbigade var när Isabel var 2 nästan tre veckor jag blev jätte förkyld och eftersom att det var svininfluensa tider då och för att hon var så liten fick jag inte ens åka till sjukhuset för att lämna mjölk och den här jävla förkylningen höll sig i EN VECKA.
Fatta jag träffade inte henne på en hel vecka och jag låg och grät hemma hela den veckan hur kunde jag vara så dum och gå och bli sjuk när min lilla dotter ligger på sjukhuset och kanske inte ens klarar sig.
Hon kommer glömma bort mig och tänk om det händer något och jag inte ens kan åka dig för att jag ligger här och är sjuk!
Fan hur kunde jag vara så dum och bli sjuk just nu!!
Det var typ allt jag tänkte på varje dag fick min man ringa till sjukhuset och fråga hur det var med henne för jag kunde inte vågade inte med rädsla för att dom skulle säga någon hemskt hade hänt.

Det här är kanske 5 gången jag skrivit det här men att gå och prata med någon om det klarar jag inte jag kan ju nästan inte ens sitta här och skriva om det utan att gråta och ja är ingen sån preson som gråter inför andra.

Jag vet inte riktigt vad jag vill ha sagt med allt det här ni kanske inte ens tycker att det är något att må dåligt över.Självklart är jag tacksam för att jag har en glad och underbar liten dotter och just därför önskar jag att jag inte behövde känna på det här sättet.
Jag har alltid velat ha många barn och även om det inte är aktuellt just nu äe jag rädd för att jag inte vågar bli gravid igen.
Det här kan ju hända igen och kanske till och med att bebisen föds ännu tidigare och jag skulle nog inte klara av att gå igenom allt det här igen.

Ni får absolut inte tolka det som att det är Isabels fel att jag mår dåligt eller att jag som det är just nu inte skulle våga få flera barn.
Absolut inte den lilla tjejen älskar jag så sjukt mycket och om dte är någons fel så är det mitt att jag inte kan visa mina känslor och berätta för andra hur jag mår.
Men jag trodde helt enkelt att när hon komer hem från sjukhuset så kommer allt bli bra men så blev det ju inte riktigt och jag hade inte en tanke på att jag skulle känna så här om sjukhus tiden efter så lång tid.


Titta bara hur underbart vacker och söt min lilla dotter är!
Älskar henne så mycket!
Mammas lilla hjärta.
Äntligen kan man ta det lungt

Bus ungarna sover äntligen eller aa Isabel har sovit sen kl 7 men Antonio vägrade sova vid 8 så han fick vara uppe tills 10 då somnade han äntligen.

Vi har haft en jätte trevlig dag Isabels gudfar var som sagt här från halv 4 till kl 10.
Vi åt middag tillsamans och sen när han åkt hem och jag lyckats natta Antonio så fixade jag och min man en vatten pipa och rökte lite på balkongen.
Trevligt och mysigt men den fungerade så där så vi ska fösöka i morgon igen.


Uch såg precis att jag var jätte dålig på att ta bilder idag men några blev det i alla fall.


Antonio hade jätte roligt i parken ich sprang runt som en galning haha hanblev het svettig o mössan blev helt blöt men som tur var kunde han ta en liten pause med vatten och salta pinnar.

På bilden högst upp på Isabel han ni se att hon har en fin klocka på sig :D

Hoppas det är fint väder i morgon igen så vi kan vara ute hela dagen igen,
nu blir det film och sen ska jag sova god natt!

Midsommar

Hej hej dagen har varit toppen det här med midsommar är inget jag någonsin firat men min ma tycker väl att det är lite viktigt så vi bestämde att vi skulle ha lite exta mysigt i dag vi gick till ica och handlade lite luch piknink ich gick till parken och satt och åt medans Antonio sprang runt lite.

När vi ätit klat ringde Isabels gudfar och ville komma över så vi gick hem och städade lite sen mötta han oss och vi gick till parke igen vi hade jätte trevligt.
Det var ju jätte varmt så vi skulle gå och handla dricka men allt var stängt så vi fick inget och ingen middag heller vi fick bara tag på en vattenmelon.

Vi kom inte hem förens kl 7 så nu har vi beställt mat kebab blir det för oss vuxna och Antonio har precis ätit kyckling.
Nu ska jag natta honom medans killarna väntar på maten.

Ha en trevlig kväll

Presenter från england

Hoppas ni haft en trevlig dag, det blev inte som jag tänkt.
Mamma kom inte hit utan jag och ungarna fick åka till henne och hennes kille.
Syster och mamma mötte oss vid tunnelbanan.
Jag och syster fick lite presenter ett armband ett halsband två tröjor och ett par byxor och en bady lotion som luktade lite cocos.

Jag hade föreslagit att vi skulle äta grillat för det är något jag verkligen älskar så det blev det och Antonio åt som en myra igen.
Vi hade jätte trevligt och klockan blev mycket men när vi satt där ute på terassen så rasslade det till och jag tappade mitt nya fina armband :(
ner mellan blankorna på terassen men mamma och nils skulle försöka fiska upp den någon annan dag.

Kl halv 9 körde mamma oss hem så vi kom hem precis precis innan kl 9 och eftersom att Antonio inte åt någon middag så sitter han nu här brevid och äter lite flingor och sen ska han direkt i säng.


oj oj ni är klockan redan halv 11 ska kolla på film och kanske en till om man man lyckas natta A någon gång.


Härlig dag och livet är bara underbart

Härlig dag inte sant!?
Just nu sitter jag på balkongen och solar i alla fall benen haha man ser inte så mycket på datorn i solen så då för jag nöja mig med att sola benen så länge.

Har tränat i lite över en timme i dag sen mötte jag upp min man och följde honom till jobbet vilket är typ 1 min från F&S vid ringen haha.
Livet är så härligt måste jag säga jag har en under bar man och två underbara barn.
mIn man och jag tjafsar ganska ofta (typ varje dag) men vi blir sams snabbt igen som tur är.

Tänkte plugga lite teori och sola lite innan vi ska hämta Antonio och på vägen så ska jag försöka få tag på en vatten pipa men jag vet inte vart jag sk ahitta den får se om jag lyckas.

Min lilla mamma komer hit ikväll tror jag hon kom hem från London i går och hon sa att hon hade med lite saker till mig :D
Kanske var till barnen spellar ingen roll det är roligt i alla fall.


Ha en jätte trevlig dag hej så länge!

Dagens fråga
Personligen tycker jag att man ska planera när man vill ha barn kanske inte att man måste ha ägglossnings tester varje dag men typ att man bestämer att vi vill verkligen ha barn tillsammans och sen låter det hända när dte händer.
Inte bara att man är oförsiktig och sen oj då jag blev gravid men vill/ ska vi verkligen ha barn nu?
Tycker det är alldeles för många som blir garvida utan att ha pappan med i bilden eller att pappan lämnar en bara för att han igentligen inte ville.

Ungarna busar


Parken


Skrota en av dom!

Folk kan ibland vara riktiga idoter jag hade hämtat Antonio på dagis och hade med syskonvagnen eftersom att vi skulle handla på ica.
Det var en gubbe där som stod vid fik kylen och jag skulle gå förbi så säger han.
"Det är jobbigt med två små skrota en av dom så blir det lättare och bättre med plats här"
Jag bara kollade på honom och sa NEJ DET ÄR INTE ALLS JOBBIGT OCH NEJ DET TÄNKER JAG INTE GÖR.

Det var ite direkt så att han skojade och sa det på ett snällt sätt, hade bara lust att köpa på honom och säga skrota dig själv så få vi lite trevligt här!

Hmm i alla fall så är vi hemma nu Antonio äter lite mellis när han ätit klart ska jag ta och fylla hans lilla pool på balkongen så han kan bada medans jag solar lite.

Kylen är fylld med frukt melon äpplen och vindruvor försökte hitta fina jordgubbar men det fanns inge varken på ica eller på torget hoppas att det finns i helgen.

Köpte keselna med vanilj smak som jag hade tänkt att äta till frukten i kväll istället för chips som jag vill ha haha.

Ska passa på att städa lite innan klockab blir för mycket
Ha en fortsatt bra dag.


Isabel fick sitta i sitt delen i dag hela vägen till dagis hon tyckte det var sådär men hon får ligga i ligg delen ett tag till tills hon verkligen vill sitta upp.

Dagens fråga

Funkar den? vilken metod är rätt metod? Hur SKA man egentligen göra när ens barn vägrar somna?


Sen Antonio var liten har han vägrat at sova sälv så han har alltid sovit med oss så när han ska sova så det antigen jag eller hans pappa som nattar så läser ti lite sagor och sen sover vi brevid en stund tills han sover ordentligt.
Han kan inte somna själv och vi tycker att det är mysigt att sova brevid en stund så funkar för oss.

Isabel är van att sova själ efter att at sovit i egen säng en hel månad själv på sjukhuset.
Hon somna när hon dricker ersättning men hon vägrar att ligga i famnen eller att man ligger brevid så hon får ligga i sängen och dricka själv.
Det funkar också bra men skulle så klart vilja att man kunde sitta och mysa innan hon somna hen då bara busar hon.

Den metoden jag absolu inte skulle köra med någon av barnen är 5 min metoden den riktiga alltså skulle aldrig klara av att låta min unge stå och skrika och gråta sig själv till sömns.

Det finns folk som säger att man ska göra så för annars lär barnen sig att mamma och pappa alltid kommer men allvarligt om det är en liten bebis får man väl för fan tänka lite en sån liten behöver all närhet och trygghet som den kan få och ska lltid känna att mamma och pappa finns där.

Tänk er själva om ni tex var mörkrädda och någon tvingade ut er till en stuga i skogen mitt i natten och du var tvungen att sova där själv i mörkret hur lyckat skulle det vara?

Om ens ungar vägrar att sova får man kanske försöka med något annat än det man brukar :P

Inlägg nr 8

Lösenord!

Vart tar dagarna vägen?

Hej hej idag är det riktigt fint väder ute jätte skönt i solen men har inte varit ute så mycket.

Tränade från kvart i 10 till 11 brände 400kalorier och tränade på den jobbiga maskinen i 40min med en paus i mellan.
Maya var där också så efter kollade vi runt lite efter hon gått så fortsatte jag att kolla och jag provade en massa kläder men till slut blev det bara ett rosa linne.

Hade tänkt att hålla min man sällskap när han år lunch men det blev försent och när jag kom till dagis satt alla barnen på gräsmattan och åt glass jätte söta.

Idag stannade vi inte och lekte på dagis för jag hade tänkt att vi skulle åka till farsta och som sagt köpa en present till min man men jag vet vad jag vill köpa men jag hittar inget.

Vi gick till ica men det ville Antonio bara springa iväg så det blev till att hämta syskonvagnen och gå tillbaka.

Pluttan sover jag jag hade tänkt att Antonio och jag skulle baka en överaskning till min man istället :P
Men nu såg jag att kl redan är 5! Han slutar om 2 timmar och snart ska jag fixa middag så vi får se om vi hinner baka.
Årets ungmammablogg?

 


Jag vill bli årets ungmammablogg, synas i tidningen Ungmamma samt få hem en Goodiebag värde 3000:-. Vill du också det? Gå in här och nominera dig!

Nominering:

Du kan nominera din egen blogg eller en annan ungmammablogg genom att lämna en kommentar i komentarsfältet nedan med motivering varför just denna blogg ska utses till Årets Ungmammablogg.
Nomineringen pågår från idag 100614 till söndagen 100731.

OBS! Nominerar du din egen blogg ska du kopiera bilden samt texten ovan och skriva ett inlägg i din blogg.

Röstning:
Den 18:de juli 2010 utses 20 finalister med bästa motiveringar som ni läsare för rösta på.
Röstningen pågår från 100801 till 100901.

Priser:
Ni läsare röstar fram tre vinnare, dvs plats 3, plats2 och plats 1.
Plats 3 får en Goodiebag värde 500:- och en intervju till Ungmamma.com
Plats 2 får en Goodiebag värde 1000:- och en intervju till Ungmamma.com
Plats 1 får en Goodiebag värde 3000:-, en exklusiv intervju till Ungmamma.com samt möjlighet att synas i den första unmammatidningen med sin egna blogg (dvs blogga påUngmamma.com).

Vinnarna presenters senast den 5:e september 2010!
Lycka till!


Ni får gärna nominera mig :D


Hur kan människor vara så grymma?

Herre gud idag började jag gråta och jag höll om min lilla prins hårt och bra kramade och pussade på honom.

Min man kom in i köker när jag lagade middag och sa "jag undrar om Antonio är lik mig som liten"
Jag kollade på honom och sa att jag tror att han är jätte lik dig och då för första gången insåg jag att det vara så liten min man var när han bodde på gatan hur han blev utslängd från ett fler tal familjer hur dom lät honom sova på bara golvet inte gav honom mat för att inte tala om att han inte fick någon som helst kärlek.

Jag fattar verkligen inte hur min man kunde överleva tills han var 6år på gatan med människor som behandlade honom värre än en hund.
Fy fan säger jag bara!

Vad är det för fel på människor igentligen!!
Det är hemst att man kan göra så mot ett litet barn och fatta vilket tur han hade som faktiskt räddades av röda korset.

Min man är ju inte direkt ensam om det här och det är hemst att barn behöver leva så
fan barn blir våldtagna mördade tvingade att vara med i gäng eller gerillan.

Om jag var rik kan jag lova att jag skulle ge nästan alla mina pengar till central och sydamerika så att barnen där skulle få det bra.
Men tyvärr kommer jag aldrig bli så rik att jag kan hjälpa alla eller kanske inte ens någon.
Att skicka pengar till dom länderna är ju inte direkt säkert eftersom att det finns massa idiot F****R som tar pengarna.

Men fatta om folk som var ganska eller riktigt rika skickade pengar eller åkte dit och hjälpte till att bygga hus skolor  och så skulle det i alla fall bli en stor skillnad så varför gör inte folk så?

Jo för att dom är själviska jävla F som bara tänker på kläder fina lägenheter fina bilar eller dyra barnvagnar!

Titta va jag fick

Min man kom hem med en försenad present till mig ett par hörlurar dom var jätte söta men jag vet inte om jag vill byta färg till svarta.
Dom är perfekta att ha på resan eller när vi kollar på film på datorn eller bara kollar på tvn på kvällen.
Kanske inte något jag har på mig ute på stan men hema passar dom perfekt.

Som sagt vet inte om jag ska byta färg vad tycker ni?

Dom rosa fick jag men det finns också hel svarta eller dom här

eller

21 Juni 2010

Halloj Isabel och jag har varit en sväng i Farsta och kollar unt vin hann inte vara där så länge eftersom att vi vilade till halv 1 så vi var där i två timmar och jag köpte två linnen till mig och 5 par stumpor var till mig och min man.

Letade som en galning efter fina linnen överallt som också skulle sitta bra men hittade bara i stl s och dom satt inte ens åt så det fick bli H&M som vanligt och där hittade jag två i stl xs som satt bra ett blått och ett rött är så tråkigt för alla mina andra kläder som passar är svarta så det blir ändring på det.

Hämtade skrutten på dagis och hade tänkt att åka tillbaka till Farsta ville köpa en present till min man men skulle hämta syskonvagnen men så klart hade min man tagir brickan till källaren så det gick inte.
Tråkigt för jag hade tänkt att vi skulle fika där också det brukar vara en favorit hos Antonio.

Får bli imorgon istället.

Annars har vi inte gjort mycket busat som två galningar Antonio blir helt galen när man busar så han har bitit mig två gånger kanske får ta det lite lungnare men han tycker det är så roligt att busa och jag älskar när han skriker av glädje :D
Sen har ungarna haft hopp tävling haha Isabel i hoppgungan och Antonio på vanliga sättet dom tyckte det var jätte roligt haha.

Lillan håller på att somna och vi ska äta jätte sen middag min man kom precis hem

(Bilder kommer imorgon)

Dagens fråga

Vilken ålder tycker du att det är lämpligt att ett barn börjar på dagis?

Hmm en svår fråga Antonio började i auguti 09 och då var han 1 år och 4 månader.
Har kändes väldigt liten men eftersom att han är väldigt bra på att via med kropps språk vad han vill så gick det bra om han inte ens kunnat gå hade jag verkligen tyckt att det skulle vara för tidigt.

Vi hade planerat att han skulle gå när någon gång i veckan just för att han var så liten men det blev inte så eftersom att Isabel föddes förtidigt och då var det vrekligen bra att han redan börjar på dagis eftersom att vi åkte fram och tillbaka till sjukhuset i en månad.

Isabel komer nog att börja i januari 2011 då räknas ju hon som nästan exakt 1 år och även om jag nu tycker att det är för litet så ver jag inte om vi har råd att jag stannar hemma men vi får se.

Min älskling


Sitter och kollar på Isabels första bilder, kan inte fatta att hon har varit så liten och till och men ännu mindre jisses hon var sjukt liten.
1790g och 44cm.
Dom första bilderna jag tog var när hon kom hem från sjukhuset alltså nästan en månad efter att hon föddes.
Vi har bara en video från avdelningen och en bild som vi fick at sköteskorna som jag skulle ha på rumet eftersom att jag inte fick sova på avdelningen med henne.

Jag har klippt videon så nu har vi bilder också men inte så bra så klart men funderar på att framkalla dom, hon kommer säkert vilja kolla på dom i framtiden.

Hennes första bilder har jag valt att inte lägga upp för jag tycker fortfarande att det är lite jobbigt att kolla på dom och just därför har jag valt att ha dom privat det är bara min mamma och syster som har sett videon och dom första bilderna.

Nu sover i alla fall min lilla prinsessa får se vad vi hittar på idag kanske åker till farsta och kollar om det finns något roligt att köpa haha :D

6 Februari 2010
Här är hon lite över två månader.

Bad sol och kebab

Hej hej har haft fullt upp idag och har inte haft tid eller take för att blogga men nu sitter jag här för äntligen kan man ta det lite lungt i typ en kvart sen ska det pluggas kör teori för det är ju inte så längt kvar tills jag faktiskt ska försöka ta körkort så då är det väl ganska så passande att äntligen plugga lite också.

Tråkigt men när man väl har börjar kanske det blir lättare.
Hoppas hoppas :P

Dagen började i alla fall med en lång sovmorgon Antonio vaknade först och lekte själv i vardagsrumet innan han ville att vi skulle gå upp.
Jag tsack iväg och tränade 30 min på det jobbiga maskinen och 300kalorier brändes.

Efter försökte jag få tag i min man för att se om jag behövde köpa med mig någon mat men han svarade inte så jag gick in på H&M big no no!
Skulle inte gjort det slutade med ett kvitto på 358kr!!
Toppen haha men men jag hittade lite underkläder till mig på rea behövdes verkligen nu när man inte ammar längre och gått ner i vikt.

Hade lovat Antonio att vi skulle gå ut och leka så jag tog en snabb duch och sen gick vi till den fina parken han lekte typ i 5 min sen såg han att det fanns en liten pool som han så klart ville bada i så vi gick hem och hämtade badkläder till honom och gick tillbaka men då ville han så klart inte bada för det var is kallt i vattnet så jag förstår honom.

Efter kanske en timme började det blåsa och solen försvann så vi gick hem och bytte om och gick och handlade.

När vi kom hem städade vi hela lägenheten medans ungarna sov och vid 6 kom svärmor hit och hade med sig kebab tallrik till oss.Min man är en riktigt konstnär ibland eller vad tycker ni?

Nu väntar jag på att min man har nattat Antonio för jag har gjort choklad muffins till honom provade något nytt får se om det är gott också.

Japp det var allt för idag hörs i morgon :D

Juni 19, 2010

Dagen började dåligt men vi bestämde att vi skulle gå till globen och kolla lite.
Vi tog en varsin vagn :P
Antonio vill bara att jag ska köra hans vagn annars blir han jätte ledsen så jag fick ta honom.
Min man köpte ett spel ovanligt haha
Sen bliv grabbarna hungriga så vi gick till McDonalds och jag måste faktiskt säga att det var första gången Antonio åt någonting där.
Föra gången gillade han inte hamburgare som tur var men det gjorde han nu så han åt en halv hamburgare och lite pommes.
Pommes var andra gången han åt första fick han smaka av min syster.

Haha men nu när vi vet att han gillar det kan vi inte gå dit igen för jag gillar inte att han äter sån mat men han få absolut INTE dricka läsk!
Aja baja för sånt.

I alla fall så hade jag lovat Antonio att han skulle få åka en sån där åkgrej ni vet som dom har på gallerior ibland som typ ett litet lok eller helikopter aa sån som barn kan åka haha.
Vi hittade först två dom ville han åka men så klart var dom trasiga så vi gick till en tredje och den funkade men då ville han inte längre så vi gick in i djur affären och kollade på kaninen istället.
Dagens fråga

Vad stör du dig mest på hos andra föräldrar?


Måste nog säga när en unge gör något eller säger något dumt och föräldern är där och inte ens säger till sitt barn det blir jag förbannad på.
Då lär man ju sin unge att det är okej att bete sig hur som hels och att det är okej att säga vad som helst.

En annan sak är nog när föräldrar jämför sina barn med andra hela tiden och ger sina små barn alltså under 1 år typ bullar läsk pommes och godis vem fan ger sin bebis sånt!

Eller tex när en förälder är och fikar och ungen är ledsen så sitter föräldern där och typ ryter åt sitt barn att vara tyst för "mamma pratar nu"

Nej uch det finns mycket som jag stör mig på hos andra föräldrar :)

Juste en sak till första gångs föräldrar som tror att dom vet precis allt!
För att dom typ läst alla böker som finns eller bara för att dom tror att det  ska vara så och så för alla men dom får väl lära sig med tiden även om dom är jävligt jobbiga.

Glöm inte att folja min blogg

bloglovin


Pannkakor , kojor och bus

Båda ungarna sover och jag har sovit i två timmar med Antonio.
Mår jätte illa och har ont i huvudet man jag hoppas att jag orkar sitta uppe och kolla på film med min älskling.

Han kom hem kvart i fem i dag och då ville Antonio så klart leka med sin papi men jag fick inte vara med :)
Mamma gå! sa han haha han är så gullig.
Jag passade på att laga pannkakor till dom medans dom byggde en koja och höll på att busa för glatta livet.
Antonio har också lärt sig ett nytt ord Åska det har typ aldig åskat i hela hans liv innan men han blev inte rädd
Åh Åska! utbrast han så fort det bullrade haha pluttis :D

Pannkakor är verkligen en hit här hemma gjorde smet på 8 ägg så ni kanske fattar hur mycket det blev.
Antonio klämde i alla fall i sig 2 och en halv vet inte om det var för att det bara var gott eller för att hans papi mosade i sig ett gäng.

Efter middag blev det lite bus och sen natt saga Antonio höll på att krånga som f efter jag läst klart han häll på att prata med dockan men efter ett tag så somnade han också.

Ikväll är det planerat att vi ska kolla på Wolfman om min man kan slita sig från sitt jädrans manga tittande haha.
Manga och x-box360 är något han inte kan leva utan :D

,
Bild från en månad sen.

Plutten saknar sin pappa

Det är redan fredag och min man kanske redan slutar vid kvart över fyra i dag hoppas hoppas.
Antonio har blivit lite "jobbig" på sista tiden men jag tror att det är för att han saknar sin papi.
Han förstår ju inte varför hans pappa är borta så mycket plötsligt han har ju alltid funnits där sen plutten föddes.
Så här mycket har han aldrig varit från oss och Antonio blir lite förvirrad.

Han blir ledsen så fort vi går vid tunnelbanan och säger hej då pappa och vinkar och snyftar.
Sen när jag han gör något dumt och jag säger åt honom blir han jätte ledsen och ropar på pappa och så har han aldrig gjort förut.
Han vill inte äta middag och han papi inte är där och vill inte sova förens pappa är hemma.

Fast på sista tiden har han börjar bli jätte glad när jag hämtar honom han springer fram och vill ha en kram eller puss eller vill att jag ta upp honom.

Idag hade dagis tydligen varit i parken och kollat på clownen manne och var tydligen lyckat.
Så allt på dagis blev försenat dom sov inte förens vid ett och Antonio vaknade kvart över 2.
Så det blev ingen mellis så nu är det bara att hoppas på att min man slutar tidigt och att Antonio får i sig lite middag som i dag blir pankakor.


Ungarna för någon dag sen Isabel höll på att äta middag när Antonio började busa. :D


Sovmorgon

God morgon klockan är 1 och jag vaknadenyss Isabel har också sovit tills nu så jäkla skönt att vekligen få sova ut även om jag var upp helv 9 och fixade frukost och klädde på Antonio innan hans papi lämnade honom på dagis.

Jag skulle igentligen tränat idag men jag orkade inte gå upp så tidigt, satt upp sent i går och spelade wii men i morgon ska jag försöka träna.
Och nu innan jag ska hämta A så ska jag träna lite zumba!

Det är ju inte drirekt så fint väder ute heller så en promenad får bli en annan dag.


Inlägg 4

Lösenord krävs

Jag vill också

åka till England!
Mamma ringde vid halv 11 och frågade om jag villa följa med att fika med syster och mamma på centralen och sen lämna av mamma vid tågen eftersom att hon ska åka till england.
Bel plutt fick så klart följa med åt en hel salami/brie ost macka det var riktigt gott!

I alla fall så vill jag gärna åka till England har varit där en gång med mamma och syster och det var riktigt roligt men det får bli när ungarna blir lite större.
Som det är nu skulle jag ALDRIG kunna lämna någon av dom hemma inte ens under en helg det skulle jag aldrig klara av.
Men kanske när dom är typ 10 :P
Men nästa sommar har JAG bestämt att vi ska åka någonstans på semester typ till grekland eller så :D
Kanske vill någon annan också följa med?

Plutten är hämtad och vi har myst lite och nu ska vi gå ut på balkongen och fortsätta leka.


Dagens fråga!


Jag tror att fördelarna med att vara ungmamma är att man delvis orkar mera, man leker nog annorlunda man kan nog busa på riktigt inte lite så där små bus aa ni kanske förstår.

Man är närmare sitt barn i ålder så när barnet blir tonåring tror jag att det är lättare att sätta sig in i situationen eftersom att det inte var så läge sen man själv var där och man får leva längre med sitt barn (om man nu får leva ett friskt långt liv)

Det är nog lättare att vara barnslig när man är ute i parken och leker.
Men det jag tror är största fördelen är att man inte hunnit göra karriär så barnen kommer förhoppningsvis alltid först.
Man kanske är mamma ledig längre än äldre just för att man inte har ett jobb att gå tillbaka till.

Nackdelarn är väl att man inte har en fast inkomst och kanske inte hunnit plugga klart
bor man hemma är det inte så lätt att bara flytta eftersom att man kanske inte kan ta lån eller på något annat sätt få en egen lägenhet.
En del vuxna antar att man har iq som en bebis och måste säga "du vet väl att man ska göra si och så"
Folk ifråga sätter verkligen om man klarar av att vara mamma "är det inte svårt" "går det verkligen bra"

Hade jag tyckt att det var så jobbigt att vara mamma hade jag väl aldrig i mitt liv valt att få ett till barn!
Inga av mina barn är jobbiga dom är så snälla som man kan bli :)

Oj oj!

Jag är visst inte så duktig som jag trodde har ju sagt att begagnade kläder är lika bra och att jag inte ska lägga ner så mycket på nya kläder eftersom att ungarna växer jätte snabbt.

Det kan jag ju säga att det inte riktigt gick så bra som jag hoppades på.
Efter träningen idag skulle jag åka till ringen för att BARA köpa en haklapp till Isabel.

Hade med mig en 500 lapp men resten skulle jag spara, började med att gå till Åhlens och det var dumt kom ut därifrån med ett par skor och ett par strumpor till Isabel.

Redan då  visste jag att det var kört haha
nästa stopp blev H&M hittade EN fin sak tills jag såg att det var rea då hittade jag en massa gulliga kläder men tills sist fick jag välja bort ganska mycket så att dom pengarna jag hade med mig skulle räcka.

Det jobbiga är nog att jag inte vill vara orättvis mot barnen så eftersom att Isabel fick en massa saker och Antonio "bara" två par shorts och en tröja så känner jag att jag måste köpa mera kläder till honom även om han kanske inte behöver något mera.

Varför det är så är nog för att jag komer ihåg när jag var liten och min syster fick något och inte jag då blev jag alltid jätte ledsen så nu vill jag inte att mina ska känna så.

I alla fall nu är jag 500kr fattigare hade tänkt att spara dom till kläder till mig men jag får vänta på bättre tider haha :D
När ungarna flyttat hemifrån kan jag nog börja köpa kläder åt mig själv men fram tills dess kommer jag nog alltid känna att om jag köper till mig själv så slösar jag men om det är till barnen är det okej även om dom inte alltid behöver nya kläder.
För det är ju mycket roligare att stå där och välja mellan alla söta kläder som finns.
Det är lättare också för man behöver inte prova alla kläderna.

Nej nu ska jag sluta babbla om kläder och visa dom i stället :D

Dom ur söta strumporna fick inte plats man ser bara lite brevid skorna.
Ni får se dom på i morgon kanske :)
Blev inte så bra bilder men ni ser lite i alla fall Isabels kläder var på rea som tur var (det på H&M)

Hade ingen anning om att det var en massa rea i dag så jag stod i kön jätte länge så jag kom 5 min försent när jag skulle hämta Antonio.

Nu är kl redan 5 VART TAR TIDEN VÄGEN!!!
Jisses!

Dagens fråga - Vad skulle du kunna göra?

Nu vill jag gärna att folk svara för det är ganska intressant att veta.

Frågan är alltså vad skulle du kunna göra för ditt/dina barn eller för personen du älskar mest i världen?
Många säger ju att dom skulle kunna göra vad som hels för sitt barn men är det verkligen så?

Man gör väl allt man kan för att skydda sitt barn och se till att h*n mår bra och får vara lycklig men vad gör man då om någon händer personen man älskar mest?

Personen du älskar mest kanske blir dödad, våldtagen missandlad mordhotat aa tänk själva det värsta som skulle kunna hända.

Vad är okej och inte då menar jag inte vad som är lagligt utan hur långt skulle du kunna gå?
För att skydda eller för att hämnas?


Första inlägget


Lösenord

Anna's topp 5 ute lista

 1. Jeans jacka, haha vem har det? Det var typ inne när jag var 10 år!
  2. Inlines, ni får ursäkta men jag skulle skratta på mig om jag såg en vuxen åka inlines!

  3.Killar i jeansshort, finns inget fulare!

  4.Sammetsleggings, var inne typ på tidigt 90 tal om man var typ 7år!

  5. Folk som har kläder så trosorna syns igenom.
  :D

Sommar!!

Åh jag älskar sommaren fast man jag ju inte riktigt tro att det är sommar med det här vädret.
I alla fall så det bästa med sommaren är ju så klart värmen men det som är högst upp på listan är FRUKT!
haha japp Jordgubbar, Hallon, Smultron, Blåbär och för att inte tala om Vattenmelon.
Åh va jag älskar sommaren hihi.
Så nu har vi en massa god frukt hemma :D

(Fin bild jag gjorde va?) :P


Nog snackat om frukt haha lämnade Antonio på dagis och hade tänkt att träna men jag kom på att jag inte skulle hinna mer än en halv timme så jag gick hem istället  haha jag är nog ganska lat i alla fall.
En halv timme är ju bätte än ingeting men då blir det till att dansa Zumba i stället om lillan somnar snart.
Just nu sitter hon i barnstolen och beundrar Antonios docka.
Hon drar lite i hennes hår och försöker att äta på henne.

Nu ska nog lillan sova ser ut som att hon håller på att somna i stolen plutt!


Ni får ha en jätte bra dag :)
Kram!

Antonio "cyklar"


Hur läge

Hur länge ska det vara så här tråkigt väder?

Var och tränade 40min i morse det var riktigt skönt med tanke på att jag inte tränat på två veckor.
Nör jag kom hem "bytte jag av" med min man som också ville träna så nu är jag själv med ungarna men mamma skulle snart förbi hon skulle gör något i närheten här så hon passar på att komma hit också.

Jag har varit duktig och städat så nu är det ganska fint igen fattar inte att det kan bli så stökigt så snabbt men nu står Antonio och kollar på Playhouse disney så då kommer det vara fint ett litet tag till haha.

Isabel sitter och slår på bordet i sin stol knasboll.

Antonio har fått för sig att leka att alt är bilar så han sätter sig på soffkanten och sitt leksaks garage och låsas kör.
Snacka om att ha fantasi men så höll jag också på när jag var liten och det var ju inte så läge sen haha.

Ha en bra dag :)


Lösenord

Jag har bestämt mig för att jag ska börja skriva en del lösenordsskyddade inlägg eftersom att det finns saker som pågår i mitt liv som jag inte vill att alla ska få reda på.

Om någon nu vill ha lösenordet så vill jag ha namn blogg adress och email adress så jag vet vilka jag ger ut det till.

Kommer så klart fortsätta skriva som vanligt också :)

Grodor gröt och lite till

Haha vi är normala familjen måste ja ju säga :D
Det började med att Antonio och Isabel satt mitt emot varandra vi bordet och Antonio började banka med skeden i morden och Isabel gjorde då samma sak som A sen slutade dom.
Sen kom min man och satte sig och då gjorde han samma sak då hängde båda ungarna på så klart haha såg as roligt och dumt ut :D

Isabel fick smaka gröt för första gången och det var tydligen inge bra hon höll på att spy men vi får prova men det i morgon igen.
Antonio vägrade äta burk mat så jag tänkte att jag skippar det med Isabel också det är mycket lättare och säkert godare.
Själv skulle jag aldrig äta burkmat så därför vill jag inte ge det till mina barn heller.


På tal om ingeting så höll jag på att köra på en liten fiskmås unge idag när jag övningskörde.
Vet att man igentligen måste köra rakt fram men som tur var kom det ingen bakom eller fram för så bebisen klarade sig.

Nu håller Antonio på att skräma mig med en groda när jag låsas bli ledsen så tar han bort grodan och så tröstar han mig med en kram :D
Sötis sen gör han om det om och om igen.


Blogg torka

Har ingeting att skriva om så jag återkomer när jag har något att berätta om :)

Första skorna

till Isabel har jag bestämt att det ska bli ett par convers antigen svarta eller rosa.
Min man kommer bli galen haha dom koster 299 men det är inte så mycket.
Antonio ska få ett par av sin farmor så då kommer hela familjen atta ha converse haha hur sött är inte det!

Junior
Bebis
Bebis
Dom är as sköna helt mjuka :D När hon kan sitta ska hon så sånna :)

Begravning

Det var en väldigt väldigt fin begravning en släkting opera sångaren Caroline Gentele sjöng med en annan ingift släkting och så var det en kille som spelade trumpet väldigt fint.
Efter begravningen var det gravsettning på judiska kyrkogården.
Det var alltså min mormors storebror som begravdes.
Mormor ligger på samma kyrkogård men inte på den judiska familjegraven.
Det blev lite mat efter det bjöds på laxpate eller hur det stavas och jag lyckades äta två bitar och lite sallad och en halv potatis.
Dessutom en liten bit äppelkaka, väldigt stolt är jag över mig själv.

Släkten är roliga dom tyckte det var jätte roligt att jag hade två barn och var gift :D
Alla frågade hur det var med dom och så var det en som frågade hur det var med mitt barn så sa jag du menar mina barn.
VA HAR DU TVÅ!!
haha vi ska få vara med på släkt trädet också coolt va dom ska göra ett jätte stort.
Och det är ju bara jag utav Rinnan kusinerna som har barn och är gift så det blir extra roligt!
(Av 8 kusiner alltså, dessutom är jag näst yngst) :D

Mötte upp alla mina tre älsklingar utanför ica så handlade vi lite till kvällen ostbågar får se om jag lyckas få i mig några.
Plutten somnade väldigt snabbt och han är så söt vi lästa pek boken där var det en bild på en snigel så började han sjunga "Akta dig akta dig"
As gullig jag visste inte att han kunde sjunga den :D
Så vi sjöng den och bää bää typ tusen gånger sen kom hans papi in och så sjöng vi lite till innan han blev nöjd.

Ikväll ska vi kolla på film :D jippi
Haha ha en trevlig kväll!

Skruttarna i går.

Snart iväg

Roligare än så här hoppas jag att det blir idag.
A lämnas på dagis och jag håller på att göra mig iordning ska på begravning idag.
Vet verkligen inte vad jag ska ha på mig har två svarta klänningar en är i stl 38 och den är verkligen för stor så den kan jag inte ha och sen har jag en som är ganska så kort så den kan jag inte heller ha så det återstår ett par svarta jeans kääns ju så där att ha på sig men leggings funkar ju inte heller i alla fall inte dom jag har.

Min man är ledig från jobbet idag så han ska vara med Isabel hela dagen.

Juste vägde mig igår och nu står vågen på 54!
På en månad har jag gått ner 7kg inte så mycket men bättre än ingenting.
Nu ska jag inte ljuga och säga att det är naturdieten som fungerar för den äter jag nästan aldrig längre.
Utan det är helt enkelt för att jag nästan aldrig äter i går åt jag ett äpple och lite filmjölk med flingor och russin sen var det inte mera.


Nej nu måste jag gå hej så länge

Lång sovmorgon

Är det bara jag som har så sov glada barn?
Idag fick jag sova från halv 10 till 1 då Bel vakande oh ville bara sitta babysittern :)
Var i alafall jätte skönt att sova en stund, har tränat lite zumba och nu har jag ätit ett äpple och ska dricka ett glas vatten.

Igår fick jag en massa pengar :D jippi ni vet på det där med skatte grejset haha
Men dom pengarna ska sparas till viktiga saker.

Nu ska jag lägga över alla bilder från min kamera på min mans dator minnet var nämligen fullt och då kan man ju inte gå ut (utan kamera alltså)


Fullt upp hela dagen

Hela dagen har varit stressig aa nästan hela i alla fall.
Började ju med att fixa tårta på dagis sen var det att gå hem och gå till Bvc med Isabel och hon har så känslig hud att hon får en massa exem och sånt så nu har jag köpt yttligare två krämer.
Hon väger 6840g och är 65,5cm lång.

Efter Bvc kunde jag vila en timme innan jag skulle iväg till dagis på sommar avslutning.
Barnen sjöng Antonio vågade inte riktigt sen bjöds det på tårta och saft Antonio fick två tårtbitar för jag ville inte ha min.
Vi stannade till halv 5 sen hämtade vi ut ett paket från vi föräldrar och det var en perfekt present det var ett litet gosedjur hon heter Miffy för er som vet vem det är Antonio har tagit Isabels bok så han blev jätte glad när han såg att det var hon :)

Mamma var med på dagis och följde med hem hon och A av frostade frysen medans jag gjorde mat.
Bade Isabel efter det och då skulle mamma gå men jag hann natta henne innan så sen åt Antonio jordgubbar medans vi kollade på Babar och nu så nattar min man Antonio.


En morgon nästan som alla andra

men inte riktigt.
Jag och Antonio gick till dagis och jag lämnade honom på gården med dom andra barnen men själv hade jag lovat dagis att jag skulle hjälpa till att fixa tårtor till "kalaset" idag.
Eller det är igentligen sommar avslutning.
Tårtorna tog betydligt längre tid än vad jag hade planerat kom dit vid 9 och dom var klara halv 11 så då var det bara att springa hem och ta hand om Bel eftersom att min man skulle åka vid 11.

Nu ligger lillan här brevid mig och beundrar damsugaren haha hon pratar med det också min gull unge.


Lycka och min räddning

Vad är lycka för er?

Lycka för mig är mina underbara barn att så se dom skratta prata att bara kunna stå och beundra dom,
få titta in i deras vackra bruna ögon och säga att mamma älskar er.
Att så pussa och krama på dom att få äran att säga att det är mina barn.

Lycka är också när jag kan presentera min man som just min man inte bara sambo eller pojkvän utan min man.
Tänk vi har snart varit gifta i 2½ år helt sjukt.
Så länge jag har mina barn och min man kan jag skratta min riktigt lycklig.

För fyra fem år sen hade inget trott att jag skulle sitta här 21 år gift och två barnsmamma.
Mina barn och min man var min räddning.
Utan dom hade jag kanske inte ens suttit här.
På en timme förändrades hela mitt liv det var inte bara det som hände då som fick allt att falla,
dålig hade jag varit redan långt innan men jag hade inte visat det för någon.
Men sen hände en sak som fick mig att bryta ihop på ett sätt kanske det var bra att det hände annars vet jag inte vad som skulle hänt.

Många kanske kan undra hur man kan såra människor i sin närhet så som jag gjorde och svaret är väldigt enkelt.
När man mår så dåligt att man inte vill leva längre vill man bara få bort alla från sitt liv så att det är enklare att ta steget.
Som tur fanns det människor där för mig hur mycket jag än försökte få bort dom så vägrade dom.
Månniskor jag aldrig träffat förut blev på några min en del av min räddning Niklas, Jonas, Charlie, John och Dezzi.

När jag tänker tillbaka på allt som hände och jag gjort fattar jag hur dåligt jag verkligen mådde och hur bra jag mår nu.
Jag skulle aldrig kunna göra så som jag gjorde då inte bara för att jag har barn utan för att en "frisk" människa gör inte så.

Vet inte hur många gånger jag slogs med poliser som försökte få mig till psyket och ett antal av dom poliserna träffade jag på ett fler tal gånger.
Hur jag till och med slog min mamma för att jag bara vill bort rymma från psyket eller hemifrån.
Hur jag blev hämtat av ambulansen efter två överdoser.

Jag ångrar så mycket jag gjort men bara för att man mår bättre och blir "frisk" så förvinner inte allt.
Ärren kommer för alltid finnas kvar där på min arm och varje gång jag tittar på armen så påminns jag om allt som hänt och då förstår jag att jag inte riktigt har komit över allt som hänt.

Psykologer är bara skit enligt mig just för att så länge dom inte varit med om samma sak som en själv så kan dom aldrig förstå.
Hur mycket dom än har läst och hur mycket fok dom än har träffat så kan dom aldrig alrig förstå och känna det känslan själva.

Det som hjälpte mig var att prata med folk som jag litade på aldrig någon annan det handlade väl inte ens om sånt som hänt eller hur jag mådde på riktigt utan bara prata.

Behandligshem är inget för mig jag liter inte på människor och det gjorde att jag inte fick någonting ut av att vara där, terapi och jag vet inte allt man gjorde där var bara bortslängd tid.
Enligt mig är det riktigt puckat att sammla ihop en massa ungdommar med olika problem i samma hus.
Allt smittar av sig och dumma grejer som andra gör börjar man själv med.

Allt som hänt jag ta en annan dag ville bara skriva av mig lite för det känns lite som att jag måste bearbeta allt som hänt för att kunna lägga det åt sidan och kanske lära mig att lita på människor igen.

Jag fick en väldigt lätt väg till att må bra och det var helt enkelt att jag träffade min man och det stora räddningen var Antonio och så klart Isabel.

Just därför är dom LYCKA för mig och jag är så tacksam för att jag har dom det är jag verkligen.

Inte haft tid

att blogga.
Det har varit fullt upp i söndags var jag och min kära mor och syster på parkteatern här i enskede och kollade på Momo eller mommo aa i allafall det var helt okej min mamma läste boken för mig när jag var liten men mindes inte att det var så.
Min gammla bm var med i pjäsen hahah.
Fick dessutom övningsköra dit och det gick väldigt bra.

Igår måndags var Antonio hemma för vi skulle till ortopedisten och kolla hans ögon men vi kom aldrig iväg.
Isabel kräktes jag hittade inte Antonios ena sko jag hittade inte bussrämsan så jag tankade på min mobil men när jag hittade mobilen var batterierna avstängda dessutom så funkade inte hissen så det blev inget med det.
Lyckat värre!

Jag och Bel har varit med Maya och Minoo i liljeholmen och kollat runt.
Letade efter ett fint långt linne till mina leggnings men hittade inget jag ville ha.
Bel kräktes precis när vi komit fram så jag fick gå och köpa en ny body till henne eftersom jag aldrig packar ner extra kläder till henne.
Vi gick runt där ett bra tag sen blev kl halv 2 och vi åkte hem men det var förseningar på tunnelbannan så vi fick vänta i 20 min men vi hann köpa blöjot till Bel innan vi hämtade A på dagis.

Bus ungarna idag, Isabel med sin nya Coola body.

När jag kom hem och kollade i kylskåpet fick jag se det här

Haha för er som inte ser vad det är så är det en tårtbit eller aa har varit.
I morse när jag gick hemifrån var det en helt vanlig tårtbit haha min man är så gullig haha han har typ mosat den och delat på den och aa jag vet inte vad han har gjort men roligt såg det ut i allafall.

Nu kommer min mamma snart över med lite middag för det är näsmligen såhär att min man jobbar från och med nu från 11:30 till 19:30 så jag kommer från och med nu vara hel ensam med ungarna på kvällarna och jag får natta båda varje natt också men det gå ju bra eftersom att båda är så duktiga :)

Imorgon tänkte jag slänga in en video blogg om jag hinner ha det bra!

Fattar inte vad det är med folk!


Isabels dop var jätte fint och kalaset efter var trevligt men det blev inte direkt som planerat.

Det började redan dagarna innan med att några sa att dom inte kunde komma för att dom skulle åka till landet,
då kan man ju undra om det var livs viktigt och om dom verkligen behövde göra det den här helgen.
Det var nära familj dessutom men tydligen tyckte dom tre eller två att det var väldigt viktigt och att dom absolut inte kunde vänta tills nästa helg.
Inte bara det utan dom iringde inte och sa det själva utan mamma ringde för att kola vilka som skulle komma.
Jävligt dålig stil!

Sen var det folk som var så jävla töntiga och inte ville komma för att det var andra personer som inte kom,
går man på dop för att träffa kompisar eller för att fira personen som döps???
Uch och fy alltså!

Efter dopet gick vi till våran lokal där våra mammor hade fixat jätte fint och gjort tårtor och så
verkligen fixat alltså.
Fattar folk att folk har planerat det här och ansträngt sig för att det ska bli fint?
Antagligen inte för efter säkert minder än 20 min så hade hälften av alla gärsterna redag gått.
Seriöst vad är det med folk okej om man ska jobba eller så men bara att gå och inte ha något annat det tycker jag är riktig jävla dålig stil.
Tur att Isabel inte var större fatta vad ledsen hon hade blivit när nästan alla gått efter 20 min.
Jag blev jävligt besivken och våra mammor också.

Inte nog med det det var folk som skulle komit som inte dök upp som inte ens hörde av sig fast dom sa att dom skulle komit.

Ni får usräkta att det blev massa klag och svordommar här men jag är verkligen riktigt förbannd på alla puckon som beter sig så.
Varför?
Jo för det känns ju lagom kul att se att folk inte ens kan stanna ett tag på efter ett dop.
Hur ofta blir man bjuden på dop?
Och dom som vi bjöd var ju sånna som vi verkligen todde skulle uppskatta det här och visa att dom ville och brydde sig men nej så var det ju inte.

Bråk

Första dagen som 21 åring känns jätte konstigt att skriva 21 istället för 20 :P
Det är verkligen en jätte fin morgon och vi har precis vaknat.
Antonio äter lte frukost och Bel ligger och slappar i sin säng.

Polisen står på gatan nedanför eftersom att två grannar har bråkat IGEN var bara någon vecka sen samma grannar bråkade om en HUND.
Ha en fortsatt dag :)

21 År och Dop

Dopet var jätte fint och prästen var riktigt bra.
Robin (Gudfar) fick bära fram Isabel och Gudmor (moster) fick bära dop vattnet.
Det var ett ganska långt dop måste jag säga eller så kanske det bara känndes så för att jag bar på Antonio hela tiden och det var tungt.
Han hade inte hunnit sova inna så han var helt slut.
Isabel var också jätte duktig och hon gnällde bara en gång men det skulle jag också gjort för det såg ut som prästen höll på att tappa henne och höll henne typ upp och ner vet inte riktigt vad han höll på med men men.

Efter var det fika i våran lokan och våra mammor hade gjort jätte fint och så hade dom fixat med massa tårta och bål och mandel tårta.

Fick massa beröm och kommentarer för att vi matchade ihop alla fyra :)
Så klart vi är snygga familjen haha.

Isabel fick massa fint blandannat ett bebis armband och ett bebis haldband med namn och födelse dag på och en massa penagr till hennes konto och ur söta stumpor som ser ut som om man har ballet skor på sig.

Antonio fick också några presenter som tur var och jag fick en.


Efter fikat så följde jag med mamma och morbror och yngsta kusinen och vi åkte till mormor och morfars grav och planterade några blommor.
Det var jätte hemskt för det var en liten bebis som nyss blivit begraven där som var förtidigt född och då började jag nästan storgrina tänk om det hade varit Isabel.
Min lilla älskling min vackraste lilla flicka.

Efter det hämtade vi upp syster och åkte hem till min moster som inte var hemma men min morbros och kusin bor där tills i morgon men i alla fall så åt vi middag och jag lyckades äta en riktig ordentlig middag för första gången på tre fyra veckor.
Gissa om jag är stolt.

Vi stannade till 9 och sen åkte vi hem och nu kan jag äntligen pusta ut och ta det lite lungt.

Tänk i dag är jag 21 och igår var jag 20 vill gärna vara 20 igen haha
Det var två stycken idag som trodde att jag fyllde 19!
Snacka om att ha bra koll och båda var familjen.

Det blev inte alls många bilder idag jag glämmde helt bort min kamera och min syster hade glämmt sin kamera hemma och min mamma hade lånat ut sin så här är dom som togs med min kamera ska föröska se om jag kan få andras bilder från dopet också.


Våran nästa stora boxare??

Tänkt vad skönt att veta vad man vill bli när man blir "stor"
Jisses jag har velat bli mycket det jag mest velat bli är Polis och det vill jag fortfarande men jag skulle aldrig kunna bli det just för att jag har mina barn och jag skulle aldrig riskera att lämna dom utan sin mamma.
Visst att vi inte lever i ett jätte farligt land men man vet aldrig.
Det samma gäller min man jag skulle aldrig uppmuntra honom att skaffa ett farligt jobb som kan riskera hans liv.
Sen om han lyssnar eller inte är upp till honom men ni förstår vad jag menar.

Har ingen anning om vad jag vill göra men som tur ska jag plugga upp betygen innan jag behöver bestäma mig.
Min lill kille kanske redan har hittat sin stora dröm man kan ju alltid hoppas skulle vara jätte roligt om ungarna också gillade kampsport.
Mamma och Pappa upp i dagen haha.

Imorgon fyller jag 21 år känner mig sjukt gammal vill vara 18 igen det var lagom :)
Fast även om jag fyller år så är det baran Isabels dag så klart allt för min lilla prinsessa.
Isabel har för den delen fått hoppa hopp gunga för första gången idag och hon älskade det.

Nej måste jag fixas ducha och tvätta håret och fixa ögonbrynen sen måste lite annat fixas innan i morgon mamma kommer hit redan vid 9 och börjar hjälpa till att fixa min snälla lilla mamma.
Vi ska vara i kyrkan senast 20 min innan.
(säger man så 20 min innan???) :P

Ha en jätte bra kväll och en jätte bra dag i morgon.
För det ska jag verkligen ha!
Tror inte jag kommer kunna blogga förens på kvällen så ha det bra så länge :)

Oj oj hur söta får man bli :D
Vilka vackra barn jag har och jag är helt överlycklig!
:d

Glass beroende?

Dagen har gått riktigt fort.
Både Isabel och Antonio var jätte gnälliga i morse men Isabel somnade ganska snabbt Antonio villa absolut ha glass men jag sa att han inte fick det gå grät han i en halvtimme innan vi båda somnade och sov i två timmar.
Mamma kom hit och hjälpte till att städa lite och handla det sista inför i morgon.

Vi har precis varit och handlat igen och klockan r redan 10 i 6 helt sjukt måste börja med maten snart.

Vi har i alla fall haft en bra dag men Antonio har haft ganska tråkigt.


Bilder från igår

3 juni 2010

Vilken hörlig dag det har varit.
Jätte vart och skönt okej lite för varmt men bättre än i vintras ja.

Uch är det något jag inte klarar av så är det när någon av barnen är jätte ledsna min man nattar Antonio just nu och han är övertrött så han bara ligger och stor gråter.
Uch det skär verkligen i mitt hjärta min lilla älskling.

Nu lugnade han som tur ner sig han borde sovit senast kl 8 men det blev en sen middag.
Isabel sover redan hon fick smaka lite morots mos haha hon gillade det inte.

Imorgon ska allt inför Isabels dop fixas
så nu måste jag ta det lite lung för det kommer jag inte hinna i morgon haha ha en trevlig kväll
Bilder från idag kommer i morgon kamera batterierna dog precis när bilderna laddat klart

Varmt varmt

Det är så varmt att jag dör haha
Hatar när det är för varmt för då kan man inte ha byxor på sig även leggings blir för varmt och jag hatar att gå ut i kjol eller klänning.
Isabel blir också sjukt varm hon har bara en rosa tunn klänning och ett par vita leggings men hon blir jätte varm i alla fall
Läste ju att lammskin var jätte bra att ligga på för det blir svalt när det är varmt och svalt när det är varmt men det funkar ju bara när det är kallt ute.
Men utan den i vagnen blir det ju inte så mysigt.

Vi Isabel och jag har varit och hämtat dop klänningen nu inte riktigt vad jag tänkt men den blir fin i alla fall.
Nu ska vi iväg och hämta Liten på dagis och så får han gå hem orkar inte släpa på syskonvagnen.

Ha en fortsatt bra dag ska leka med Antonio på balkongen när han kommer hem ska fylla hans pool med vatten så kan han få bada lite.

Förvånar mig fortfarande

Alltså hur dum kan man få vara.
Kollade runt lite på nätet när bebisar kan börja sitta i gåstol och hittade en massa om föräldrar som tycker att gåstolar var jätte farliga.
Varför?
Jo hittade en tjej som skrev att hennes unge hade ramlat ner för trappan när hon satt i den och att hennes typ boroson också hade gjor det dom hade lyckats ta sig förbi grinden och ramlat ner.

Men alltså för det första gindar sätter man ju fast så hur kan en liten unge på ca 6 månader få upp den lixom?
Då har man ju inte stängt den ordenligt.
För det andra så är det ju knappast gåstplens fel att ungen ramlade ner från trappan.

Uch nej sånt gör mig irriterad att folk inte kan ta sitt eget ansvar och måste skylla på saker fel.
Det är ju som att jag skulle skylla på sängen när Antonio ramlade ner därifrån
"Använd inte sängar dom är farliga barn kan ramla ner därifrån!"
Haha nej det var helt vårat fel att vi lät honom sova i den ensam som tur var har vi inga ben på sängen så den är inte så hög.Nej ska ta och försöka sova igen.
Var tvungen att kolla runt lite på dop dikter Isabels Gudfar vill läsa en och nu tror jag att jag hat hittat en bra ska kolla med min man i morgon bara också så att han gillar den.

Tänke fixa med slipsarna i gårkväll men jag somnade med Antonio och vaknade inte förens vid 1 då kunde jag inte somna om.
Har en massa saker att tänka på så då måste jag fixa lite innan jag somnar.

Oj oj nu håller Antonio på att vakna godnatt

God dag

Dagen har varit lång och slut är den inte än.
Var på dopsamtal och som TUR var var det inte alls minst fyra andra som skulle döpas sammtidigt det var två andra föräldrar där och dom två skulle döpas vid 12 vilket betyder att Isabel är ensam!!!
Fatta va jag är glad nu helt perfekt!
Har bestämt psalmer och faddrar till henne.

Hämtade Antonio vid 2 och åkte in till stan för att träffa syster yster.
Det var sjukt varmt och vi satte oss i kungsan och Antonio fick en glass.

Det är ju massa folk som ta studenten och jag måste (med risk att låta som en sur kärring)
att jag tycker att det är otroligt irriterande att dom åker runt och skriker och vissar i visselpipor och tutar FAN man blir ju döv och ungarna blir ju Fan också döva för att inte tala om att dom blir rädda!

Tycker faktiskt att man ska kunna gå ut med sina barn utan att dom ska bli livrädda!
Bara för vad?
Att ungar lyckats plugga klart, fan folk som pluggar upp gymnasie betygen efter dom "kan" ta studenten klarar ju av att inte hålla på sådär så varför kan inte ungdomar också klara sig utan massa fjant och stå och skrika och supa ner sig!

Har fixat band till Isabels klänning och typ till killarnas slippsar så ska försöka fixa till det i kväll
Nu lagas det middag min käre man är inte hemma så jag får fixa det också har precis nattat Isabel hon var jätte jätte trött.
Lite jobbigt med sånt här väder vet inte riktigt vad ungarna ska ha på sig det blir antigen för varmt eller för kallt.

Nu ska jag äta middag med min underbara lilla prins som är det finaste illa killen i världen!!!


Isabel fick prova att sitta i vagen och det gick jätte bra men hon satt bara där jätte kort.

På väg till prästen

God morgon på er alla :)

Jag riktigt triktigt trött städade från 23 till 02:30 i går fick bara lust att städa så nu är det ganska så fint här hemma.
Kunde så klart inte städa Isabels rum eftersom att hon sov så ska försöka göra det idag.
Klockan är ju redan halv 10 och jag måste gör mig iordning för jag ska till kyrkan och träffa prästen kl 12 på dopsamtal.

okej nu är kl halv 12 och jag har fortfarande inte hunnit skriva klart :P
Är sjukt trött men jag kanska hinner vila en timme inna jag ska hämta A på dagis.

Ni får ha en jätte bra dag hej så länge!

Äldre föräldrar tråkigare?

Bara något jag tänkt på.
Man ser nästan aldrig äldre mammor och pappor som leker med sina par i lekparken dom sitter mest och läser tidningen eller bara står brevid och kolla på.
På tunnelbannan eller bussearna står dom också bara brevid pratar nästan aldrig med sina barn gullar inte.

En annan sak jag reagerat på är när man hör föräldrar säg att dom inte hinner leka med sina barn för att det finns så mycket som behövs att göra hemma som typ tvätta städa laga mat osv.

Men man har ju alltid ett val det man vill kan man.
Jag skulle aldrig kunna välja att städa tvätta osv varje dag istället för att leka med mina barn.
Mina barn är det viktigaste som finns och att alltid sätta om först är det viktigaste.

Varför skaffar man barn om man tycket att städningen, karriären och att läsa tidningen i parken är viktigare.
Jag förstår verkligen inte det.
Hur jobbigt är det igentligen att sätta sig på en gunga och gunga lite eller att åka lite rutschkana eller leka lite i sandlådan?
Kan någon svara på det för jag undrar verkligen.

När Maya och jag var på Andyslekland var det bara vi som lekte med våra barn dom andra att och fikade eller som sagt läste tidningen.
Varför varför varför sånt irriterar mig verkligen att man inte kan lägga ner tid på sina barn!!!

1 Juni 2010

1 Juni i dag barab 4 dagar kvar tills jag blir 21!!

Idag har jag gjort ett misstag och det är att jag klippte mig på ett billigt skit ställe ser ut som tjejen bara klippt rakt av fast jag sa att jag ville ha etapp.
Dessutom hittar jag inte saxen så jag kan fixa det själv.
Mamma betalade så jag gick inte till samma ställe som förra gången men jag skulle lätt kunna betala 400 igen för att få det bra.
Uch uch uch skulle lyssnat på mig själv.

Dagen har annars varit bra Antonio har varit frisk och jag och Isabel har gosat och sovit.
Jag tog med båda ungarna för att möta upp deras papi efter jobbet.
Tog ut båda ungarna ur vagnen ocg tog med dom in till stället där min man jobbar och klant som jag är glömmde jag plånboken två mobiler och min kamera i vagnen.
Som tur är fanns allt kvar.
Efter det gick jag och klippte mig.

Isabel fick sova direkt eftersom att kl var kvart i 7 och middagen blev rester så nu nattas Antonio och snart är det sista avsnittet av desperate housewives.

Ha en trevlig kväll


RSS 2.0