Köpa köpa köpa köpa och kanske behöver vi köpa lite mer

Alltså pengar och jag går inte direkt ihop måste jag tyvärr säga.
Pengar är ingenting viktigt för mig alltså som i förrgår när jag gick in på Zara och skull eköpa en sak till Isabel, gick jag plötsligt bara runt i butiken och plockade på mig allt jag ville köpa till barnen och sen när jag kommer fram till kassan är det som att det blir som ett stort pip när kassörskan säger summan, jag hör helt enkelt inte och kvittona sparar jag oftast inte och gör jag det kollar jag aldrig på dom.

Idag köpte vi skor till barnen och när vi kom hem skulle jag ta på Bel hennes nya skor och kollade på lådan för att se vad det var för stl och jag blev helt förvånad när jag såg priset inte för att dom var så dyra men för jag då först märkte att inte inte har en anning om hur mycket saker och ting kostar.

Bara på dom här tre senaste dagarna har jag laggt ner ett par tusen utan att ens tänka på det men när man sen kollar på kontot bli man ju inte lika glad.
Sen fattar jag inte hur mycket kläder jag en köper till barnen tycker jag att deras kläd hyllor ser så tomma ut.
Jätte jobbigt faktiskt.

Jag köper allt jag vill till barnen även om dom inte behöver det Antonio är inne på sina 3 par skor för i vår och nu har jag köpt ett par till på nätet till honom bara för att jag tycker att han ska ha sånna också även om han inte behöver det.
Ska han ha ska också Isabel så klart ha, det är alltid så och min man klagar alltid på det att jag måste handla lika mycket till båda annars går det inte.
Som Antonio fick en helt nya vagn när han var liten förrutom alla begagnade vi haft och Isabel fick ju en begagnad Bugaoo som blev stulen men istället för att köpa en till begagnad var jag tvungen att köpa en helt ny annars skulle det bli orättvist om inte hon också någon gång fick en ny vagn, normalt va!? NEJ!!!

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra åt saken :( men det börjar som sagt bli lite jobbigt nu.

Men vet ni vad från och med nu (har klickat hem lite saker) så ska jag ha köp förbud tills barnen verkligen behöver sommar kläder :) det låter väl bra

Nacka forum

Jag är verkligen helt slut, vi lånade mammas bil i dag för att åka och stor handla men det hanns inte med :P
Blev lite shopping på Zara istället i nacka forum.
Bästa Zara eftersom att den hade dom sakern jag letat efter på dom andra två i stan men dom had einte rätt stl men här hade dom allt förutom mössan det det var jätte bra, dessutom jobbade min mans bästa tjej kompis där.

Vi käkade på världens äckligast kina resturang, fy fan jag mår illa bara jag tänker på det, min man tog wokad fläsk och när han satte sig vid bordet såg vi båda att det var HÅR PÅ maten inte i!
Dom hade inte tagit bort skinnet på fläsket så jävla äckligt!!!

Min man lyckades lämna tillbaka jackan jag inte ville ha, han är bäst på att få som han vill :D
Vi skulle köpa skor till barnen men det hann vi inte heller med, så det får bli i morgon. sk abeställa hem två par convers skor till dom också :) när jag lyckats räkna ut vilka stl dom ska ha :)

Nu ska det fixas mat, kötbullar med makaroner blir det en riktig festmåltid inte sant?


Dom här super söta badskorna hittade jag på Zara :Dlite stora med stl 21 men 20 var för litet så jag hoppas att hon kan ha dom i sommar.

PUSS!

Uch vad jag är trött!

Ont i huvudet och i ögonen.
Vaknade i morse av att jag fick en smäll av Antonios bakhuvud rakt på kindbenet och det gjorde så j*vla ont! så nu har jag en bula lagom roligt.

Köpte en baseball jacka igår på hm och tog bort lappen i dag när jag skulle ut men jag ångrade mig snabbt.
Den är snygg men det känns lite töntigt när min man har en nästan likadan dessutom har Antonio också en.
Sen köpte jag den på hm och jag fattar inte varför jag köpte en jacka därifrån av alla ställen jag som hatar hm numera.

Men nu kan jag ju inte lämna tillbaka den, känner mig som en liten fjortis i jackan :P
Någon som vill köpa?

Tog även en tur till Zara :) självklart blev det en hel del grejer till barnen, ville ha ett par skor till Isabel men dom var slut i hennes stl och självklart så är det något fel så jag kan inte köpa dom via deras hemsida :(

nej nu ska jag tvätta av mig sminket och sen ska jag plugga lite, i morgon ska ja och min man storhandla och köpa skor till barnen blir Antonios 3 par vår skor :P

Puss!

Riktigt nervös

Nästa måndag kl 10 börjar min första praktik! :)
Jag hamnade på det stället jag ville det ligger två min härifrån så det är jätte bra och jag tror att stället är bra det också ett hem för gamla.
Hoppas att personalen är snälla och hjälpsamma eftersom att jag aldrig jobbat innom det här förr.

Oj oj nu blev jag nervös :S hoppas att dom gamla också är snälla :P
tre veckor ska jag vara där!

Men det känns läskigt jisses jag är snart 22 och har aldrig haft ett jobb så jag hoppas att dom inte antar att jag en massa som jag inte kan.
---------------------------------------------------------------------

Snart är det sommar! i helgen fick jag 4 myggbett men den här sommaren kommer bli underbar hoppas bara att min man inte kommer behöva jobba för vi har planer att åka till sommar stugan i skåne och till vårat land.
Kanske kålmården eller någon annan djurpark.
och så kanske Maya och barnen kommer ner till landet det skulle ju vara så roligt! Barnen skulle älska det när vi var på skansen blev Lilima snabbt en favorit även för Isabel.
Antonio och Bel stod och kramade Lilima på båten :D as söta var dom!

Vad tror ni är lättast att bila ner till skåne eller åka flyg eller tåg?
Jag är lite osäker, alltså med tanke på barnen det tar väl endå typ 8 timmar till skåne med bil.


TIPS tack :)

Vi har ett sovrum över eftersom att vi alla fyra sover i stora sovrummet så nu fungerar det lilla som klädkammare, fullt med kläder överallt. Men det skulle ju vara roligt att göra någonting med rummet jag vet bara inte vad.
Man hade ju kunnat ha det som barnens lekrum men problemet är att det ligger vid ytterdörren och precis vid köket alltså på andra sidan av lägenheten. Så det skulle bli ett lite konstigt ställe att ha lekrum på.

Men vad tror ni har ni några ideer om vad man kan göra med rummet?
Det är inte jätte stort men inte litet heller.

?


Vad tycker ni om den här färgen?
Funderar på att köpa baran toptyget till Isabels vagn men vet inte riktigt om det passar en tjej eller rättare sagt till Isabel :P
Det är väldigtg snygg men jag behöver lite hjälp.
Hiss eller diss?
För er som inte vet så har vi rosa toptyg just nu :) men antingen köper jag den här eller en sommar sufflett
1250 kostar den men man får inte tyg till sittdelen, lite konstigt men jaja.

Eller så kanske det finns någon som kan sy?

Kläder, kläder och kläder

Alltså att gå in på Zara är riktigt farligt måste jag säga som ni kanske vet är det min nr 1 favorit barn kläde butik jag hittar alltid massa saker när jag är där just därför är det farligt :)
Men det som är riktigt dåluigt är att dom alltid har kläder liggandes huller om buller ingenting ligger på sin plats och ingen händer tillbaka efter sig och det tycker jag är riktigt dåligt.
Varje gång man är där finns det över fullt med personal sp det borde ju inte se ut så egentligen några eller någon borde ju kunna gå runt och hänga tillbaka kläderna, eller lixom bara vika dom i en hög.

Sist vi var där så hittade jag

Det här till Isabel, fint va :) är super nöjd min man tyckte dock inte att tröjan var fin men det fick bli den i alla fall.
Tyvärr fick vi lite brottom därifrån annars hade jag hittat massa saker till Antonio också men det får bli nästa gång :)

Ojoj

Tiden flyger iväg, i fredgas morse åkte jag och barnen till landet med min mamma.
kom hem idag vid 1 mammas internet fungerade inte och pengarn apå mobilen tog slut så jag har inte kunnat blogga.
Har inte tid nu heller ska fixa mat sen sova tror jag men jag kanske hinner slänga in ett inlägg med lite bilder :)
Imorgon är det skola men tyvärr kommer jag nog missa lite eftersom att jag råkar boka in en annan viktig ska på morgonen så vi får se hur jag gör.

Puss! Hoppas ni har haft en underbran lång helg för det har jag och min familj verkligen! :)

20 April nu börjas det

Nu är det inte långt kvar till sommaren :) och nu j*vlar ska dom här 5kg BORT!
Men hur ska det gå till?
Måste försöka hitta något mellan läge mellan att träna och äta.

Ska försöka att inte äta så mycket onyttigt under helgen :)

Snart ska vi till farsta igen och lämna in min dator som fått virus :(

Ha det bra puss!

Fantasi

Mina små skatter sover och jag sitter och drömmer om hur fint vi hade kunnat ha det här hemma :P

Vi har snart bott här i 2½ år och det ser skit tråkigt ut här, varken jag eller min man har någon fantasi eller några bra ider om hur det ska se ut här hemma, vi båda känner nog att vi gärna vill flytta så snart som möjligt och därför orkar vi inte göra något med lägenheten.

Mamma sa i dag när hon var här att det ser u som ett dagis och hon har så rätt det är barn saker överallt, leksaker kläder, skor, cyklar och vagnar precis överallt. Skit tråkigt men jag har försökt flera gånger att ränsa kläder och leksaker men det funkar ju en stund :P sen köper vi nytt igen.

Hade varot lättare om man bara kastade ut allt så fick man fixa allt från början igen, men våran lägenhet är konstig alla rummen är avlånga så det är jätte svårt att fixa på ett bra sätt med alla saker.

Men man kan ju alltid hoppas att vi kan få flytta snart :D
Fram tills dess får jag förtsätta att drömma :D

Hej svejs!


Antonio 3år!

Idag är det en stor dag för min stora frins fyller hela 3 år! :D
Han fick tårt frukost ( jag fick inte smaka eftersom att jag inte fyller år i dag :P )
sen cyklade han till ica och så köpte vi ett paket glass till dagis.

Min man och jag ska snart till farsta och köpa presenter till Antonio och sen kommer mamma hit på middag så ska vi fira honom lite mer :D

Tänk att för 3år sen låg jag där på sjukuset med min lilla nyfödda bebis pojke och nu är han 3 år springe och cyklar och är på dagis :D

Och det är bara 3 år kvar tils han börjar på 6års :P

Grattis till mammas finaste och bästaste prins!
PUSS!!

Segt jag vet!

Ursäkta att jag inte bloggat men jag är lite upptagen :)
Det är Antonios 3års kalas i morgon och det kommer över 20 pers så det är en del att göra.
Har för första gången fixat fiskedams påsar :D

Har bakat kanelbullar men dom smakar salt, antar att någon liten bus unge har mixat med mjölet eller något liknande för goda blev dom inte även om jag hade massa socker i.

Har sprungit runt i fasra i dag och letat efter något fint till Antonio att ha på sig men fy vad fula kill kläder det är överallt!
Var inte på alla ställen där dom har barn kläder uch hittade en tröja som var fin.
Så snart blir det en tur till Zara igen för att fylla på barnens garderob.

Nej nu har jag inte tid att sitta här längre, innan kvällen är slut ska jag  ha diskat, städat i köket, badrumet och vardagsrumet och i lilla sovrumet och dator rummet sen ska jag blåsa ballonger ducha hämta ut pengar till lokalen och till sist kolla på en film och ta det lungt med chips och cola.

På tal om det har ni smakat dom nya Estrella chips salt och vinäger?
Fy i h vad äckliga dom var både jag och mina man stod typ och spottade i affären så äckliga var dom finns det allvarligt någon som tycker att dom är goda?


Puss!

Så jäva härligt

Det är helt sjukt vilket fint väder det är just nu solen ligger på som bara den och sitter man ute på balkongen känns det som att det kunde varit mitt i sommaren.
Jätte mysigt tycker jag :D
Lillan ligger och sover hon hade en liten jobbig natt så hpn får vara hemma i dag och i morgon och hjälpa till inför kalaset :D


Har suttit och pluggat en timme på balkongen och ätit lunch där också men nu blev det för varmt så jag tar en halv timmes läsning inne innan jag ska hämta Antonio på dagis och sen vidare och hämta Lima på dagis.

Ikväll ska jag "ut" först på middag tror jag sen på teater med mamma och några hennes kompisar skulle kolla på något som hette "dom uppfostringsbara och dom icke uppfostbara" något sånt konstigt haha

Bli nog skoj.

Tror ni det beror på barnen eller föräldrarna om någon är ouppfostrad?
alltså gör föräldrarna ett dåligt jobb eller kan det vara barnens fel?

Alla säger alltid att mina barn är så snälla :D och det är dom ju oftast när vi är med andra när vi är hemma eller på dagis är det andra bullar kan ja ju tala om :D

Vi är nog kanska bra på att uppfostra även om jag har väldigt svårt att säga till barnen på allvar.

Nog om det om jag ska hinna plugga hoppas ni får en fin och härlig dag n med puss!

Plugg plugg plugg 2 prov

En liten ligger under soffan den andra är på väg till dagis :)
Idag blir det en riktigt plugg dag hade jag tänkt har prov på måndag en gruppskrivning och en salskrivning.
Tror inte det blir svårt om man läser på men jag har några andra saker jag också måste göra.

Igår tog vi bilen och åkte på äventyr det gick riktigt bra, vi åkte fel i en rondell sen 10 m därifrån trodde jag att vi var helt vilse :P men sen pkte vi tillbaka 10m och rätt i rondellen och jag fattar inte hur vi kunde missat Biltema eftersom att vi åkt på baksidan innan rondellen men så kan det gå :) det var lättare att hitta litt sickla i alla fall även om jag åkte den långa vägen :P men va fan det var första gången så vet jag tills nästa gång ju.

Fattar inte hur man kan köra i en tyst bil, jag somnar ju nästan då, jag har musik på typ högsta volym :P

Åh nu har jag en liten prinsessa som sitte ihop krupen i mitt knä :D det är inte ofta det händer så det här är skit mysigt! :D

Ja då ska man väl sätta igång att plugga! Puss

:)

Tjena tjena :) vilket tråkigt väder va!?
Det är skit kallt ute och blåser :( men då är det tur att man har bil haha, vi ska snart åka iväg och köpa Antonios stora present :D Hoppas jag hittar vi har varken GPS eller karta men det ska nog gå bra i alla fall :P

Sen om vi hinner så blir det en tur till sickla, kalas butiken inne i stan var borta så det är några grejer vi inte hittade på butrix som vi måste ha :)
Så vi får hoppas att vi hittar dit och hem också :P
Igår var vi ju och handlade lite grejer till kalaset och F va dyrt det blev, men det är det värt tycker jag eftersom att Antonio kommer bli så glad (får vi hoppas) :)

Nej nu ska jag sluta tjata om kalas och göra mig iordning istället! PuSS!

:D

Antonio är så söt!
Dom säger på dagis att så snäll och kärleksfull.
Han har så klart två favrit fröknar och det vissades tydligt när JAG sa "god natt min prins, jag älskar dig"
Vad tror nu ungen svarar då :D "Godnatt älskar dig med Johanna"
Hahah vad jag började skratta och han skrattade som en galning han med :D
Johanna jobbar lite xtra på dagis och är dotter till en av personalen och dessutom är hon lika gammal som jag :)
jag tyckte det var så gulligt och när vi berättade det på dagis så blev han lite generad plutten :D
Han säger att Isabel älskar Johanna med :P och Johannas mamma!

Mina små gull ungar alltså!

Ska plugga lite sen hämta dom på dagis och bjuda några av barnen på hans kalas.
Hörs Puss!


Älska mig

Jag har aldrig aldrig aldig gråtit så mycket någosin till en film som jag gjorde när jag såg Älska mig.
Fy fan alltså den kommer jag aldrig kolla på igen.
Vill ni se den, sök på Älska mig del 1 på youtube
Måste ju säga att den filmen väckte känslor och gammla minnen

Kolla på den!

Shopping!

Jaha då har man åter igen "slösat!" lite pengar :P skulle ju bara köpt en tröja till Bel men så klart blev det lite mer haha

Två klädes plagg från

Vintage Stories



Dom svarta skorna är Bel's och dom andra till Antonio :)
Snyggare i verkligheten, köpta på Din sko eftersom att dom var så billiga så nu kan jag köpa ett till par var till dom :P hehe
Båda älskar skor och vill gå omkring i dom hela tiden :D
Dom Antonio fick är bra för dom har en dragkedja på sidan så man slipper knyta dom hela tiden.


Nu ska jag se till att min man vaknar sen ska jag kolla på film och kanske plugga lite (skola i morgon ju) PUSS!


Nytt inlägg behöver lite råd

Planering

Nu på lördag är det Antonios 3års kalas ska bli skit roligt och vi har kommit på en jätte bra present men det irriterande är att 90% av människorna som är bjudna inte svarat än!
Känns som att man måste veta det nu så man kan planera ordentligt så det inte blir för mycket eller för lite av något.

På tisdag ska vi till sickla och kolla i kalas butiken där och se vad vi hittar för roligt :P

Puss!
Min älskling tjatar hela tiden om att han snart fyller år :D han är så söttt!

Bil

Kl är 10 och vart är jag? hemma så klart kom inte så längt jag hade tänkt.
Men snart bär det av till Farsta med älsklingen, måste bara tanka bilen först, vilket jag aldrig gjort själv men det ska väl gå bra får man hoppas haha!

Sen vid 3 ska vi hämta barnen och sen åka och hämta Lima på dagis igen :) älskar min lilla vovve :D och Antonio blir så stolt och glad när vi hämtar henne.

Ja det var bara en snabb liten uppdatering!
PusS

LoveFilm

Halloj :) Idag fick jag hem mitt Buzzador paket eller det var inte från dom men jag kom med i en kampanj vilket var LoveFilm kampanjen man fick prova på 4 filmer helt gratis.
Fick alltså hem två filmer i dag som min man och jag snart ska kolla på.
Det här är den 4 kampanjen jag är med i och tycker alltid att det är lika roligt, jag har varit med Nestle, Pampers, Santa Maria och så nu den här film grejen.

Man anmäler sig alltså till en kampanj som passar ens intressen och liv så kommer man med får man hem ett paket där det finns produkter som man själv ska prova och sen några man ska buxxa ut alltså ge till vänner och familj eller andra människor som man tror passar just den kampanjen.

Tycker ni att det låter roligt?
Klicka här och börja Buzza ni med :D


Ute i det fina vädret

Hämtade barnen på dagis och som vanligt gick vi tillsammans till ica med Antonios bästa kompis på dagis.
Hon fick en glass och självklart ville Antonio också ha det så dom satte sig utanför ica vilket inte var en sån bra plats så vi satte oss vid torget istället.

Efter en stund kom deras andra kompis från dagis, så dom satt alla tre och åt glass, Bel tappade min glass så jag fick en slick på min glass.
Isabel sprang runt dom andras två små syskon satt i vagnen och plötsligt började det blåsa dom bara den och det är ju fullt med grus överallt så fatta vad ont det gjorde så vi vill typ slängde oss över våra barn för att skydda dom mot stenarna som flög omkring. Dom tre stora och Bel tyckte mest det var roligt :D
Efter att det hänt ca 5 gånger gick vi hem då alla tre små blev ledsna eller arga då vi skyddade dom haha!

Får göra om det en dag då det är lite finare ute kanske :P

Nu ska jag städa puss!

Jippi

Jag kan inte riktigt hitta motivationen till att börja plugga, finns miljoner andra saker att göra som att kolla på 112 poliser :P vad tycker ni om programet? Själv kan jag tycka att några saker är så sjukr respektlöst att dom filmar och visar upp för hela svenska folket!
Imorgon kl 10 vet jag precis vart jag ska vara men det berättar jag inte förrens imorgon.

Barnen är på dagis, saknar mina små älsklingar och från och med nästa vecka tror jag att jag ska hämta dom efter vilan för annars blir båda så gnälliga och trötta när vi hämtar vid 3.

Har tagit 2 timmar att skriva det här så nu ska jag titt klart på 112 poliser puss!

Nya sedlar

Nu är det ju ett väldans tjat om vilka som har hamnat på vilken sedel, måste nog säga att jag inte riktigt förstår hela grejen med det där.
En hundra lapp är en hundra lapp för mig en sedel som helt enkelt ligger i plånboken och man lixom inte sitter och stirrar på om ni förstår vad jag menar :P
Jag har aldrig tänkt på vilka som är på sedlarna innan så jag bryr mig inte men det skulle vara roligt om någon kunde förklara det roliga med nya gummor och gubbar på pengarna.

Sen vem använder 1kronor nu förtiden? Gör folk det?
När jag var lite så kunde man gå till kiosken och köpa 1kronors godis men det är väl inte så vanligt längre?

Ja i alla fall någon som har lust att dela med sin om vad dom tycker om saken :)

Vår skor

Jag hatar det här med skor till barnen, vilka ska man ha?
Har hitta


eller dom här

Tanken var att båda barnen skulle ha lika :P

Dagarna går in i varandra

Jag har verkligen ingen koll på vilken dag det är, blir helt förvirrad när man är hemma hela tiden.
Antonio fick vara hemma från dagis i dag då han är "magsjuk" det var i alla fall vad dom sa på dagis men jag har då inte märkt något.
Isabel var alltså för första gången själv på dagis och det gick jätte bra dom var i parken på morgonen :)
A och jag har myst ich kollat på film och sen åkte vi och hämta Lima och jag körde hem vilket känndes jätte roligt då jag inte kört på ca 4 månader och jag har haft körkort i ca 8 månader så det var pirrigt men så fort jag satte mig i bilen känndes det jätte bra och jag är så jävla glad att jag har körkort! :D

Hämtade Bel på dagis hon vart ganska förvånad över att jag körde bilen eftersom att mamma/mormor kört den senaste tiden.

Jag sädar för fullt här hemma och vad märker jag!? jo att våran diskmaskin läcker det droppar vatten över hela golvet jätte jobbigt eftersom att det är våran andra men allt går ju sönder här hemma så det kanske inte är ås konstigt.

Ikväll blir det filmkväll och plugg kväll.

Åh har ni sett Avatar?  Igår kollade jag på den för andra gången och vad ser jag en Avatar bebis! så söt att jag höll på att smälta! :D
Haha så hade Bel sett ut om hon varit en Avatar :P

Nu måste jag fortsätta laga mat Puss!!

Nytt inlägg

Tog bort det förra inlägget för nu ska jag leka lite mogen!
Fick en kommentar

Anonym om Alla Disney filmer är skit!:
FY FAN VA DU ÄR TÖNTIG!!!! VÄX UPP OCH SLUTA BEHANDLA DINA BARN SOM FÅNGAR! DU KAN JU BÖRJA MED ATT FÖRKLARA VAD SM ÄR RÄTT OCH FEL TILL DOM!!!
Denna kommentar är inte godkänd. IP: 80.217.130.208

Som svart till den snälla människan som skrev det här vill jag vara säga att du måste vara enormt puckad om du inte fattar varför jag inte vill att mina barn ska kolla på sånt!
Du behöver alltså en försklaring och här kommer den!

Det handlar inte om att jag inte låter dom kolla på sånt för att jag är rädd att dom själva ska börja mörda folk och därför inte lär dom vad som är rätt och fel!
Det handlar om att dom är små! 3 och 1 år alltså ska dom inte kolla på filmer där allt går ut på att döda någon annan bara för att man ska få det man vill ha! Även om det bara är film.
Barn ska helt enkelt inte kolla på allt!
Men du kanske tycker det okej att små barn kollar på sånt jag vet inte men jag vill inte att mina små ska göra det.

Jag lär mina barn vad som är rätt och fel och det kanske du också borde lära dig!
Så väx upp och lämna inte idiot anonyma kommentarer! Tack!

Åh ibland måste man bara få längta haha

Nyss när jag stod i hallen med min man och kollade på våran nya barnvagn hehe så fick jag en sån längtan efter en liten bebis, min lilla prinsessa är ju ingen bebis längre hon är stor men liten och går springer, pratar busar och har sig.
Åh kommer det alltid var så här att man längtar efter att ha en liten bebis?
allt vara gravid kan man ju nästan hoppa över haha nej det är också underbart när man inte mår illa eller har ont eller blir tjock som en jävla flodhäst och går upp 13kg! :D
Kan inte låta bli att undra om bebisen skulle bli en kille eller tjej och hur bebisen skulle se ut vi har ju en kille och en tjej skulle bebisen vara lik Antonio eller Isabel eller kanske inte lik någon.
Åh jag vill verkligen ha en liten bebis :)
men som jag sagt innan det känns elakt mot barnen även om dom nu kanske skulle bli jätte glada över en liten till så tar en bebis så mycket tid och jag vill inte missa tid med mina små skatter!

Väntar jag 2 år till kommer Antonio vara 5! och Bel 3! Ganska lagom kanske men jag kommer ju vara 24!
Är det bara jag som längar efter en till bebis?

Fredag till lördag

Ifredags hämtade vi våran Bugaboo vagn och jag älskar den haha min man tycker säker att jag är as töntig som stod och hoppade när jag fick se vagnen :D den är 1000 gånger finare än våran gamla och mer svart än grå! tyvärr såg jag att man kunde köpt ett toppsett men ljusrosa eller lilla också men den rosa vi har är också jätte fin samma som på den förra :D PÅ vägen hem var det proppat på tunnelbanan och någon jävla kille stod och hängde på vagnen pucko! fast baar en liten stun så jag han inte säga till honom.

På kvällen träffade jag Maya och vi hade jätte trevligt satt och pratade om gamla tider, sjuka tider på alla sätt och vis.
Vaknade imorse och kunde inte gå upp för jag mådde så illa så jag fick en lång sovmorgon.

Juste juste måste säga att vi som köper bilbarnstolar på Sakta butiken som ligger på flemmingatan måste se till att personalen visar er rätt sätt atta ätta in stolen.
Vi köpte ju Antonios Britax där för ca 2 år sen och tror ni inte att idioten som visade oss hur man skulle göra gjorde helt jävla fel så han har suttit på ett jätte farligt sätt! Fatta Hur jävla förbannad jag blev när jag fick reda på det.!
Nu är i all afall båda bilbarnstolarna i mammas gammla bil en fram och en bak eftersom att bilen bara har två dörrar :P jätte intressant jag vet!

Barnen sovar och i morgon har jag ingen anning om vad jag ska göra,, min man ska provjobba så vi kanske får låna bilen och åkla till aspuddsparkn eller så :)

Puss!

Alla Disney filmer är skit!

Alltså jag måste bara säga att jag fråb och med idag aldrig kommer låta mina barn kolla på Disney filmer igen eller jo men inte på ett par år i alla fall!.
Anledningen är att jag i dag hörde Antonio säga att han skulle döda Lima (våran hund)
Jag frös till is och bara kollade på honom och sa bestämt att man absolut aldrig får säga så!
Han fortsatte leka och efter en stund sa han det igen och både jag och min man frågade vem som han hade hört säga så, han blev lite ledsen och svarade att det var Cruella Devil som säger så.
Så förstod vi att det var från dom 101 dalmatinerna så nu är filmen borttagen och dom andra Disney filmerna får stå i bokhyllan o damma, eftersom att verkligen alla dom filmerna handlar om att någon ska döda någon eller göra illa någon anna och det är inte vad vi vill lära våra barn och helt ärligt hade jag aldrig tänkt på det innan.



Stress stress

Halloj här sitter jag och gör ingenting även om jag har jätte brottom, mamma pratar i telefon så vi får inte seker och ting gjorda haha.
Vid 2 ska jag vara på Bonti och hämta min vagn! :D eller nja Isabels vagn är det ju men jag har längtat så!
Kommer ju alltså inte hinna tills kl2 så jag måste hämta barnen först och sen åka dit jävligt krongligt men så får det nog bli.

Ikväll jag och Maya ut på krogen ska bli jätte skoj! :D
Var jätt elänge sen jag var ute på krogen så det känns lite pirrigt känns alltid konstigt att gå ut på kvällen utan barnen.

Nu måste jag fixa till mig lite puss!

RSS 2.0