Pusselmatta och irriterande ljud

Antonio tycker verkligen om sin nya pusselmatta han sitter och tuggar på bitarna och drar loss dom i bland.
Vi har laggt dom i en hörna i vardagsrumet där har vi också lagt leksakerna så han har en mysig lekhörna.
Men det är synd att dom är så små han har två stycken, men vi måste nog köpa en till.
Här leker ha så sött och fint =)


Den här fick han av mig i julklapp, man kan väl säga att jag har blivit smått trött på alla ljud,
apan säger ...
grisen säger ...
lejonet säger...
om och om igen låter den eller så hörs det
 röd,orange, gul,grön och blå
Jag försökte vila idag, men det gick ite så bra när man hörde dom där ljuden helatiden =)


Frukost igen men inte till mig

Antonio sitter och äter gröt igen, så lyssnar vi på barnvisor som vi alltid gör på morgonen, jag börjar bli riktigt trött på dom men Antonio gillar dom, han sitter och gungar med. 
Idag var en sådan där morgon jag verkligen ville ha frukost, men då är det så klart att det inte finns, vi har iget bröd inte ens oboy, som jag alltid dricker på morgonen.
Jag är aldeles för trött för att gå och handla men ut måste vi ju snart endå så då får jag väll handla lite mat.

Snart snart snart!

Måste bara berätta, snart ska en av mina bästa kompisar bli mamma!
Jag är så glad för hennes skulle, det kommer bli sååå roligt.
Jag har känt henne i nästan 20år (oj va jag är gammal)  
så det ska bli riktigt roligt att Antonio och bebisen också får växa upp tillsammans =)  
Tror också att det blir den första ungen som Antonio kommer träffa mycket.
Jag känner igen annan som har barn som jag umgås med iallafall, öppna förskolan är där vi bor är altid proppad med folk, så det känns inte så jätte roligt att gå dit, dessutom är alla så gammla där =)



Om ni undrar varför han är så rosig om krinderna är det för att jag har ätit choklad,
villket kanske inte är så bra eftersom att jag fortfarande ammar honom.
Bodyn är så söt det står- I have the worlds best daddy
Villket är så sant =)

En riktig smäll

Antonio och jag var hemma hoss mamma i kväll och åt middag efter middagen skulle vi kolla på möbler på dator så Antonio kröp omkring på golvet, när han skulle ställa sig upp mot mitt knä rammlade han baklänges och slog huvudet i en stol som stod bakom, sen slog han huvudet i golvet, stakarn han blev så ledsen.
Han har ramlat två gånger innan när han har stått upp men han har aldrig blivit så där ledsen, men det gick över snabbt, när vi gick och letade efter Lima.

Billigt eller dyrt?

Idag har vi varit på stan jag köpte en tröja, den kostade 299, as dyrt tycker jag.
orkade inte gå i så många ffärer för det var så mycket folk.
Vi köpte också två pistoler till wii den ena kostade 220 och den handera 120, ganska dyrt.
Det är konstigt pistolerna var ju inte så billiga men jag tycker att det var mera värt pengarna, jag menar kläder behöver man ju så därfär tycker jag att det borde vara mycket billigare.
Tänk alla utteliggare dom har ju knappast råd att köpa en jacka inte ens på rea nästa då kostar en vanlig tunn jacka typ 500, det är as dyrt.
Märkes kläder är också lite konstigt att man köper, ja menar köper man tex en Gucci väska för att man tycker att den är fin eller för att man vill visa att man har så mycket pengar att man har råd att köpa en?

 

Antonio kan nästan gå, eller han kan det lite

I Igår när vi satt och lekte i vardagsrummet så ställde Antonio sig upp och tog tag i sitt gå bord, det är ett sådant där med hjul på, först såg det ut som att han skulle ramla men när bordet började rulla följde han med, det gick väldigt snabbt det såg ut som att han sprang =) när jag höll emot bordet lite så kunde han faktiskt gå en liten stund alldeles själv, jag blev så glad och stolt eftersom att han är så liten, han är ju bara lite över åtta månader.
Idag när vi satt och åt frukost så drack han hur sin pipmugg med hantagen, det har han kunnat sen har var 6 och en halv månad men nu slängde han pipmuggen i golvet så handtagen ramlade av så då tänkte jag prova och se om han klarade att dricka utan handtagen och jaaa det klarade han.
När vi var hoss bvc sist så sa doom att han är väldigt tidig i utvekligen, men att han var så här duktig det trodde jag inte, haha.
Min bebis har blivit så stor och duktig.
Ps. Snart är han duktigare är mig, haha

Kallt och tråkigt

Jag fryser såå mycket, det är iskallt är hemma, vi sitter och äter lunch frukost och håller på att ringa och kolla om dom har några pistoler kvar till Wii. Hitils har vi hittat en kulspruta, men bara en =(
Det har varit mycket att gå på stan dom senaste dagarna, i dag hade jag tänkt att gå själv det blir tre gånger så jobbigt när Antonio och min man är med, efter typ tre butiker ger dom upp så börjar någon av dom gnälla, min man hatar nämligen att följa med men endå envisas han hela tiden att följa med. Det är ju svårt att gå själv på stan med Antonio för då måste man ju släpa med sig vagnen och börjar han gnälla måste man ha honom i bärselen och då är det ju inte så lätt att prova kläder.
Idag blir det väl samma sak, fast han ska väl bara följa med och köpa kulsprutan sedan hoppas jag att jag får gå på stan ensam en stund i lugn och ro.

Wiii

Nu ska jag sova, har spelat wii med min man sedan kl 10, nu är kl halv 2.
Vi klarade vårat nya spel, as tråkigt det var bara 9 banor.
Antonio har för första gången sovit så här länge han somnade vid halv 10, för efter vi hade varit på stan somande vi och sov till halv 6 så han blev inte trött förens vid halv 10

Idag

Har inte kunna skriva förens nu, vi var i Farsta centrum om skulle kolla kläder, jag hittade en tjock tröja och en morgonrock, inte riktigt vad jag hade tänkt mig att köpa men det var bättre än inget =)
Vi köpte också en soda streamer och ett Nintendo Wii spel som man kan köra två spelare på.
Haha nu vet vi iallafall vad vi ska göra när Antonio har somnat, spela hela natten =)
Just nu vätar jag på att Antonio och min man ska bada klart så vi kan äta middag, är nämligen jätte jätte hungrig har bara ätit nudlar i dag.

Bebis kilona

Antonio vaknade kl 9 idag igen, jag är lika trött som en hamster mitt på dagen.
Nu har iallafall hela familjen ätit frukost tillsammans och
Idag hade jag tränkt att åka till Farsta och handla lite kläder om det finns något kvar =)
Om det finns något som jag verkligen hatar så är det att köpa kläder, delvis för att det tar sådan tid och far att jag aldrig hittar något som passa.
sedan Antonio föddes har jag gått ner 11kg, tycker att det är ganska bra men det ska bort lite mera, hur nu det ska gå till, orkar aldrig träna, det mesta har försvunnit för att jag inte hinner äta så mycket, det är ju inte så bra men jag ska försöka att skärpa mig.
Jag försår mig faktiskt innte på alla nyblivna mammor som envisas med att tränna så fort dom kan, visst att man vill bli "smal" igen, men precis efter man har fått barn det är ju då man har något att "skylla" på =)


Misslyckad risgrynsgröt

Jag förstår inte hur jag lyckades hela köket är smutsigt det är bränd gröt kvar i kastrullen och jag råkade hälla typ två kilo socker på gröten, så går det väl när man är trött =)

Snälla sov nu!

Halv 7 fick Antonio middag, efter det blev han jätte grinig så jag tänkte att han ville sova så
Kl 7 så försökte jag få Antonio att somna men han vägrade så han fick vara uppe och leka till kl 8, då blev han gnällig igen, så jag försökte att få honom att somna igen men han ville bara inte.
Så det var bara att gå upp kläpå sig och ta fram bärselen och gå ut, men det jobbig är att han inte får somna i bärselen för då vaknar han när vi kommer hem och vill inte somna om, så vi gick tiil konsum och köpte lite godis och pratade med honom hela vägen dit och tillbaka för att han inte skulle somna.
Precis när vi kom till porten somnade han, men han vaknade igen som tur var, sen somnade han nästan på engång när han la sig i sängen. Nu sover han som tur är,  jag vill också men jag måste spela lite Wii innan =) annars blir min man lite ledsen, hihi

Orkar inte var snäll längre

Inna vi skulle hälsa på mina kusiner åkte vi in till t-cenralen, det var helt packat med folk och ingen bryr sig ju om man går där med barnvagn så alla puttas och måste absolut gå precis framför.
Första halvtimmen lät jag alla hålla på, för när jag blir arg blir jag riktigt irriterad så jag försöker verkligen låtabli, men efter ett tag fick jag nog, jag orkade verkligen inte vara snäll längre, så jag bara gick bara rakt fram i min takt.
Jag körde ju inte på någon, men jag orkade inte stanna hela tiden bara för att någon skulle gåförbi.
Vi fick springa runt ett bra tag, för vi skulle nämligen köpa en till kontrol till Wii, det var slut på första Åhlens så då gick vi till den andra, när dom inte hade där gick vi till Gamestop där kostade det typ 800kr men det var det enda stället det fanns på, min man ville absolut att vi skulle spela tillsammans så det var bara att köpa =)
Efter vi köpt det  hade vi brottom till min moster, men mamma och syster var inte där när vi kom.
Vi hade väntat oss middag men det blev bara fika så vi stannade typ i två timmar sedan skyndade vi hem och köpte hamburgare på vägen eftersom att vi inte hade ätit något innan.


Godmorgon

Jag vaknade kvart i nio att Antonio var jätte grinig så vi gick upp och åt frukost, som vanligt lyssnade vi på massa barn sånger sammtidigt, han börjar känna igen dom nu.
Nu så är han färdig, påklädd och äten, Antonio leker i vardagsrumet medans hans pappa kollar på tv.
Jag håller på att betala räknigar, så tråkigt men det måste göras efter lunchen ska vi åka till Farsta och kolla om vi hittar något roligt sedan ska vi hem till min moster


Min älskade son



Jag måste faktiskt säga att jag Antonio är den finaste lill killen i världen
det finns ingen jag älskar så mycket, skulle göra allt för honom
                                        Min älskade prins!
Det absolut bästa som finns är när han kramar om en, eller när han skrattar
det värsta han kan. Han är så fin!

Kolla in sidan

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=171907

Man kan sammla poäng och få gratis smink

http://www.gratismode.se/?c=27516
 
Sammla poäng och få gratis kläder

Guatemala Latino Unge

Nu sitter jag har och skriver lite och lyssnar på gammla låtar som jag lyssna på typ när jag var 8,9 år.
En av modom är Mauo caho - Me guta tu. När jag var lite älskade jag den låten för att han sjunger Me gusta Guatemala, vilket är landet jag kommerifrån.
Jag blev adopterat hit till sverige när jag var 6 månader. Villket jag inte funderar så mycket på, här har jag världens bästa mamma och syster och bror. Dom skulle jag inte byta ut mot någon annan mamma eller syster.
Min bror är dock min biologiska broder, vi blev inte adopterade till samma familj men vi har vetat om och känt varandra sen vi var bebisar.
När jag var lite och gick på dagis och alla skulle lika, var jag alltid
Min man kommer från Colombia och är halv indian så alltså är Antonio 3/4 Indian.
Det är också en sak som stör mig när folk säger att jag är svensk, jag är inte svenska jag är Guatemalan.
Bara för att jag bor här och är svensk medborgare tycker jag själv inte att jag eller min man eller inte min son heller är svenskar. Antonio är bara född här, det gör honom inte svensk.
Nu kanske jag låter jätte rasistisk men det är absolut inte så jag menar, min mamma är ju svensk, adoptiv mamma alltså =) likså alla mina släktingar. Men jag tycker att man ska vara stolt över vart man kommer ifrån.
Men inte överdrivet så klart

Så här ser Guatemalas flagga ut
 


Tomte eller Pepparkaka


Antonio som bebis tomte
                     &
Antonio som bebis pepparkaka


Tomte mössan var mycket sötare än pepparkaks mössan
men pepparkaks dräkten var mycket sötare än tomte dräkten eller?

Jul slut!

Igår var det julafton nu kommer alla jobbiga dagar som man ska träffa alla människor som man inte träffade på julafton. Idag var jag och Antonio hoss min gudmor, det var trevligt men inte så roligt eftersom att det bara var "gammligar"där, så vi stannade bara och åt sedan åkte vi hem.
 På tunnelbannan så var det Två mammor och deras barn och så någon av  barnens pappa. Föräldrarna var as packade och satt och skrattade skrek och pratade om sex och ena mamman råkade putta den andra mamman så hon slog i huvudet. Stackars barn dom var väl 8,9 år. Tänk att vara ute med sina föräldrar när man är så små och föräldrarna håller på sådär. Jag blev as förbannad tycker inte att man upförsig så där och dricker så mycket när man har sina barn med. När Antonio började skrika så var dom tvungna att skrika över hela tunnelbannan - Nu börjar bebisen skrika också.
Så irriterande, jag har iallafall för länge sedan bestämt att jag inte tänker dricka när mina barn är med, om man nu måste dricka är det väl bara skaffa barnvakt eller inte dricka så mycket. Det är väl inte för mycket begärt. Tänk på barnen.
Imorgon ska hela familjen hem till min moster. Det ska bli trevligt två av mina kusiner bor i england så dom träffar man inte så ofta. Sen min mormor och morfar dog har familjen blivit väldigt splittrad nu träffar vi bara vår moster och kusinerna efter julafton.



Eftersom att en del av Antonio julklappar var stora så fick han dom i morse
Han fick två pussel mattor och sen ett Play 2 learn bord, båda sakerna var väligt uppskattade. 




Jul hoss svärmor

Jag måste säga att jag inte längtade till jag skulle dit.
Antonio och jag åkte till svärmor kl 5, min man skulle möta mig vid tunnelbannan, men han stod vid fel uppgång så vi missade varandra.
Efter lite julmust åt vi middag sedan var det efterrätt då kom min mamma och syster över för att lämna bilbarnstolen, så dom fikade med oss =)
Efter att dom gått var det julklapps öppning
Min man och jag fick tillsammns Nintendo wii som min man har velat ha sen hans 360 gick sönder.
Sedan tog vi en taxi hem. Antonio somade inte förens kl 23.

Julafton hoss mamma

På natten till julafton när vi sov hoss mamma vaknade Antonio kl 03:00 och vägrade att somna om, så jag fick gå upp och så lät jag honom krypa omkring i vardagsrumet. 20 min senare vaknade mamma och kom upp och höll oss sällskap två min efter vaknade Lima (hunden) och tio min senare vaknade min syster av att Lima störde henne så kl halv fyra var alla uppe. Kl 4 gick dom och la sig igen
Antonio var inte trött än så jag ringde till min man som sov hemme hoss hans mamma. Han vaknade andra gången jag ringde men vi la snabbt på eftersom att han var bara vid halvft medvetande =)
Efter det tänkte jag att nu måste han vara trött så jag försökte få honom att sova i sängen men han somnade väl inte förens 5 halv 6. På morgonen vaknade han kl 10 då gick alla upp och åt gröt, Antonio fick smaka risgrynsgröt men det var inte så gott.
Kl 11 gick vi ut på promenad allihopa Antonio somnade efter  enstund  i vagnen sen sov han hela promenade, som tur var. När vi komhem igen åt vi lunch, sedan var det julklapps dags
Det här är vad jag fick av mamma och syster.

.En stekpanna
.En billjet till någon teater
.En halsduk
.En jätte tavla på min mormor
.En brandvarnare
.Ett smyckeskrin

Av min man fick jag

.Mamma mia filmen
.Första sesong boxen av Desperate Housewives
.Andra sesong boxen av Desperate Housewives


Antonio fick också en halsduk av moster, hon hade gjort dom själv.
Jag fick en blå, jätte fin. Antonio såg riktigt stillig ut i sin halsduk.


Antonio fick sin första boll det är en stor nyckelpiga.


Ung mamma och gift

Jag försår inte varför alla tycker att det är så märkvärdigt att man gifter sig som ung.
 Själv tycker jag att det är konstigt att man är tillsammans med någon i en massa år utan att gifta sig, sen efter typ tio år kanske man gifter sig och då kanske man redan har tröttnat på varandra och endå skiljer sig efter ett år. 
Jag var 18 och min man 20. Snart har vi föresten varit gifta i ett år.
Vi förlovade oss efter att varit tillsammans i tre månader.
Våra föräldrar blev bara glada när vi berättade att vi hade bestämt oss.
Vi planerade hela bröllopet på bara två månader, det blev jätte fint, vi gife oss på eftermiddagen sedan hade vi en fin middag, med massa gäster.


Utan för kyrkan

Att vara ung mamma, tycker också många är konstigt, dom säger typ varför förstöra sitt liv.
Men vadå, men försör väl inte sitt liv bara för att man väljer att inte gå ut och supa och knulla runt med alla killar man träffar, vilket många många ungdomar gör. Är det inte mera hälsosamt och tryggare att vara hemma med ett barn då. Om vi nu ska ut och resa så är det ju bara att ta med Antonio, den enda skillnaden är att vi inte kan gå ut och supa, det vill vi ju endå inte.
Så när folk säger att man förstör sitt liv som unga mamma, menar dom igentligen att man inte kan gå ut och supa?
Det där med att plugga, jag kan ju plugga hur mycket jag vill sen efter min mammaledighet, så det förstörs ju inte heller.
Antonio är det bästa som finns och jag älskar honom så mycket och han har inte förstört mitt liv iallafall!

Jul på Tisdag

Trodde jag ja =)
Hur kan man ha så fel hela veckan har jag längtat tills på tisdag för jag trodde att det var julafton då,
men nej då det är så klart på onsdag. Antonio och jag ska iallafall åka hem till mamma på tisdag och fixa med granen, syster ska också dit. Vi sover över där tills på onsdag, på dagen kommer min man dit och fira jul med oss ett tag så stannar vi hoss mamma till typ 4 sen ska vi hem till min svärmor och äta och få flera julklappar =)
Godnatt

Borta bra men hemma bäst.

För en timme sen  kom jag och Antonio hem från ett besök hoss mamma.
Mamma kom och hämtade oss kl fyra med bilen, dirkt när jag satte Antonio i bilbarnstolen började han skrika och gråta, eftersom att han sitter fram så finns det inte så mycket man kan gjöra åt skriket. Det är tur att mamma bor så nära. När vi kom hem till mamma började jag slå in julklapparn.
 Antonio satt och tittade på och smällde leksakerna i bordet, tillslut fick han inte det längre för mamma trodde att han skulle förstöra bordet.
Medans jag höll på i vardagsrumet med julklapparna så gjorde mamma iordning kolasmeten, Jag älskar att vara hemma hoss mamma nu när jag inte bor där längre, det är altid städat och mysigt och det böir alltid riktig middag serverad, inga gammla pizzor eller nudlar. Det är också skönt att ha någon anna vuxen att prata med, inte bara sin man. Jag förökte att mata Antonio med någon konstig 8månaders gröt, han nästan totalvägrade att äta.
Den luktade äckligt och hade massa bitar i så jag förstår honom =)
I bilen på väg hem skrek han också som en galning precis när vi svängde in på våran gata så somnade han, stackarn. Det var skönt att komma hem, även om vi inte var borta så länge, men hemma är altid bäst!
Nu ligger Antonio och sover i sin tomte dräkt. Hoppas han sover bra inatt =)


Harry Potter

Igår skulle vi kolla på Harry Potter på kanal 5 som började kl 7.
Det hela började med att vi missade tio min, det gör filmen tråkigare.
Samtidigt som vi kollade på tv så var alla tvugna att ta så det blev mycket spriga fram och tillbaka.
Kl 8 orkade inte Antonio längre han bara gnällde och grät så då var jag tvungen att gåoch lägga honom,
alltså han vi kolla typ en halvtimme av filmen och det blev väldigt osammanhängande.
Jag har sett filem flera gångerförut så det gör ju inte så mycket men det hade varit trevligt att kunna kolla på en halv film iallafall =). Åter igen så somnade jag och Antonio samtidigt, kl 8typ, sen sov jag tills kl var halv 11,
Då gick jag upp så kollade jag och maken på scrubs, vi hade laddat upp med ostbågar och läsk till Harry Potter men det fick vänta tills vi kolla på scrubs, vi satt uppe tills kl 2 sen somnade jag.
Nu har vi precis vaknat och ska äta frukost.

Såå Tröttt

Vi vaknade nyss kl18:00 för att vara exakt, antonio och jag somnade direkt.
 Vi kom hem kl 16:00
Jag träffade min kompis Affi kl 13:00 vid slussen sedan gick vi hela vägen till kultur huset, sedan hela vägen till medborgarplatsen. Antonio hade jag hela tiden i bärselan, så när vi kom hem var jag helt slut.
Vagnen slutade faktiskt att gnissla, så det var bra men Antonio vägrade sitta i vagnen så jag tog med den aldeles i onödan, som vanligt haha
Antonio kräkter också precis innan vi skulle gå, vet inte riktigt varför. 
Han har han inte kräkts sen vi gick iallafall så jag tror inte att han är sjuk som tur är.
Vi köpte också steg tre gröt i dag så det ska han få prova om en stund, själv ska jag äta pasta med pesto,
Så gott har inte ätit det på jätte länge!

Jaa

Äntligen har jag fått hem mammas julklapp var rädd ett tag att jag inte skulle hinna få hem den innan jul.
Den låg i en jätte fin samets liknande ask.
Antonio och jag ska snart ut och träffa en kompis, då täkte jag ta med barnvagnen så jag hälde varmt vatten på fjädrarna så den kanske inte gnisslar. Eferåt kom jag på att det var en ide eftersom att det är väldigt kallt ute, haha hoppas den inte fryser fast nu.
 


8 månader

Antonio är 8 månader nu. Varje månads dag brukar jag ta en bild på honom, som jag hade tänkt att göra till han blir ett åe. Dom bilderna ska till slut ska sättas in i en ram så man kan se skillnad från månad till månad. Men idag glömmde jag ta en bild så jag får göra det i morgon i stället. Inte för att han ändras på en dag men det skulle vara roligt att ha alla bilderna tagna den 19 varje månad.
Detta är den senaste bilden tagen på honom, det var den 13, så det får duga.
Han har sin pepparkaks dräkt för vi skulle ha julbak, hemma hoss mammas kille.


Lima ligger bakom och vaktar Antonio.

Julklappar

Nu har vi varit i Farsta C och julklapps handlat, handlade för 1000kr, blev mer än vad jag hade tänkt mig, så alla julklappar tillsammans har gått på 2000kr, men när vi kom hem så kom vi på att vi inte har köpt någon julklapp till min svärmor så då blir det mer julklapps handling i morgon.
Imogon ska jag träffa min kompis Affi, vi ska väl gå och fika eller något skoj, villket också kostar pengar, så snart är jag väl pank igen.
Nu håller jag iallafall på att laga middag, kyckling och ris ska det bli, det åt vi igår också men det är så smarrigt.
Antonio ska få gröt som vanligt, fattar inte att han inte tröttnar på det, nu när han är 8 månader så ska vi köpa steg tre mat, det kanske uppskattas mera får vi hoppas.
Vi har också bestämt att vi ska byta blöjor, nu har vi några billiga men vi fick på posten, pampers up & go, tror jag dom heter, såna som man sätter på som byxor, dom var mycket bättre än vanliga som man måste hålla på att öppna. Det enda dåliga är att dom är så dyra.

Godmorgon

Vaknade nyss kl 9:00, men är fortfarande jätte trött. Sitter här och lyssnar på105.9. Just nu spelar dom bara massa skit låtar, hoppas det kommer någon bra snart. Så man blir litte pigg.
Men måste fixa disken nu, hatar att göra det, men det måste göras innan Antonio äter frukost.
Senare idag måste vi städa också =)
Nu ska Antonio äntligen få lite frukost, gröt så klart. Kl är 10:00
Medans jag höll på med disken spelade dom iallafall en bra låt, det var Lady gaga -Poker face.
Skriver mer senare ha det bra

Nattning

Kl 8 somnade Antonio, men han sov bara i en kvart sen dess vägrade han sova,
Tricket för att han inte ska bli klar vaken är att inte ta upp honom, men det struntar min man i för det är iallafall inte han som får Antonio att somna. Tillslut brukar jag bli så trött att jag också går och lägger mig.
I morgon hade jag iallafall tänkt att jag och Antonio skulle åka in till skanstull och julhandla lite, två an fem julklappar är klara än så länge, fast min man har redan fått sin julklapp han kunde inte vänta. Han fick tredje och fjärde säsongen scrubs, han fick dom andra två förra året =)
Antonio blir 8 månader om några tmmar, så till honom vet jag inte riktigt vad jag ska köpa, en boll kanske, han älskar ballonger men han får inte leka med dom eftersom att han kan smälla dom. 
Till min syster vet jag inte heller, så det kommer nog bli en lång dag på stan i morgon, det hade inte gjort så mycket om vi hade vagnen men eftersom att den gnisslar så mycket får det bli bärselen istället, nu väger han nästan 8kg, så det blir ganska jobbigt för ryggen. Men vi får se hur det går.

Att vara hos doktorn är inte roligt.

Doktorn på bvc visste inte riktigt vad rycknigarna va så hon sa åt oss att skriva upp nästa gång det hände så skulle vi se nästa gång vi träffade henne hur många gånger det hänt, men hon trodde inte att det var någon fara. Hon undersökte Antonio också och han var jätte duktig, men när vi skulle lägga ner honom på skötbordet blev han jätte ledsen.

Efter att vi hade varit på Bvc somnade jag och Antonio direkt vi sov tills halv 6. Efter vilan blev det middag, gröt som vanligt.
Efter att Antonio var magsjuk för två veckor sen vägrar han äta om det inte är gröt, men det gör inget, när han äter så äter han som en liten utsvulten bebis =) Efter middagen kollade vi på unga mödrar, som vanligt.

Bvc

Vi kom nyss hem från bvc, Antonio ligger och sover, han somnade nästan direkt när jag la honom i sängen. Sköterskan på bvc tyckte att han var duktig för sin ålder.
Han kan krypa, ställa sig upp sitta på knäna, plocka med händerna, gå lite längst möbler och han har fyra tänder.
Vi ska tillbaks till bvc kvart i tre för att träffa en doktor, Antonio får ryckningar ibland så doktorn ville kolla på det.
Han har också lite skorv kvar på huvudet som inte vill försvinna, så vi får hoppas att det inte är någon fara med det.

Att vara ung mamma

eller ung och ung själv tycker jag att jag börjar bli gammal, snart 20 år.
Jag läste iallafall nyss på kanal5 och att vara ung mamma. Där var det en mamma som sa - Jag var 15 när jag fick min dotter jag hoppas bara hon inte gör samma misstag.
Vadå misstag, visst att man kanske inte vill att ens egna barn, ska få barn som unga men säga att dom är ett misstag det är ganska elakt.
Vi har haft det tufft sen Antonio föddes men han var absolut inget misstag.
Fast det är inte han som gör det jobbigt, utan soc.
Tydligen har dom fått för sig att min man och jag som unga föräldrar inte skulle klara det, det hade dom fått för sig redan innan han föddes vilket jag tycker är jävligt  diskriminerande.
Anledning till allt detta var för att vi inte är så duktiga på att städa. När han föddes behandlade  dom oss som att vi inte kunde ta hand om honom alls.
Idioter!

18 December

Nu sitter jag här vid datorn och ska försöka att börja blogga lite, får se om det går bra.
Idag har min hund Lima varit hemma hos oss, hon bor vanligtvis hoss min mamma.
Men idag har hon i allafall varit här, Antonio älskar när hon är här, mamma kom och lämnade henne när Antonio åt frukost. Lima blev glad som vanligt att koma hit och sprag runt som en galning och antonio vände sig i stolen och försökte följa henne med blickan så när han inte hittade henne, försökte han kolla under stolen, Han är så gullig när han gör så.
I morgon, i dag rättare sagt så ska vi på 8månaders kontroll på bvc. 
Och så ska vi försöka städa också, något som vi inte tycker om men det måste ju göras =)
Snart är det ju jul då måste det vara fint och städat.

RSS 2.0