Cirkus Victoria

Planen för söndagen var ju att vi skulle till skansen men min man kom på att det skulle vara en cirkus här i närheten så vi bestämde att vi skulle på den i stället, tyvärr var det lite dyrt så bara jag och lill prinsen gick vi ljög lite och sa att han var under 3 :P annars hade det blivit väldigt dyrt och även om han gick gratis försvann över 500 det kvällen :D vå åt blå sockervadd så gott! Cirkusen var jätte bra och clownen var så klart barnens favorit!

Katten, kameler och hästar var det med och vi satt längst fram så det var lite obehagligt med jätte stora kameler typ 1m framför en :D
Men det var helt klart dte bästa vi gjort på länge och jag var glad att jag gick själv med Antonio så vi hade lite egentid.

så om ni inte kollat på den så gör det, jätte bra :D här är dreas turneplan

Nu ska jag kolla runt lite på nätet, ska försöka hitta någon roligt aktivitet för Antonio som han kan börja på efter sommaren, tyvärr är han för liten för kampsport men dans kanske går? :D någon ide?

Är det något både jag och min man älskar är det kampsoprt så det är en sol klar grej vi ska försöka få barnen att gå på :D  och dans så klart!
Båda sakerna lär dom ju vara gryma på vilket dom troligtvis fårr från deras pappa :D (och från mig lite kanske)
Ha en bra kväll puss!


Kommentarer
Postat av: SARAS FOTON & TECKNiNGAR

Åh. cirkus victoria är jättebra :D

2011-05-11 @ 07:26:58
URL: http://beatlestokig.blogg.se/
Postat av: Clara

Jag måste säga att jag till 100% diggar din sida. Tyvärr verkar jag inte kunna prenumerera på din sida via BlogLovin' och jag undrar varför det går snett. Är det någon annan som också har problem med det här?

2011-07-11 @ 03:24:53
URL: http://gravidforsakring.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0