Skoj!

Inlägg i nya bloggen
-----------------------------

Igår var Maya och hennes barn här jätte skoj var det :D Hennes dotter och Antonio dom är så söta tillsammans även om hon är lite på vakt i början på efter middagen så sprang dom runt och jagade varandra så jäkla söta!
Dom åt ju middag här och Mya har ju två barn så det var 4 barn! två 1åringar och två 2 åringar eller ja Antonio är ju nästan tre så det skiljer 9 månader mellan dom.
Man blev i alla fall typ döv men det var skoj, dom stora busade och dom små satt och typ petade på varandras tallrikar och dängde i hop sina huvuden :D

Sen kastade vi barnen i ett litet bad och sen var det bara att hoppa i säng direkt Isabel hade någon konstig natt och vaknade och var ledsen flera gånger :( jag skulle plugga ett tre viktiga prov men A vaknade och bara jag fick natta :P men som "tur" var så hade läraren glömt att lämna två prov till våran andra lärare så det blev bara ett ur töntigt psykologi prov att göra.

Måste nog avråda folk från att läsa på lärgården på söder, alltså dom här proven är på bebisnivå och det känns inte alls som att man kommer kunna så mycket man borde när kurserna är slut.

Nu ska jag skriva klart en grej om diabetes ha det bra puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0