:)


Fick en award an Jannika för någon vecka sen :)



Ta upp närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4. Vad står där?
Fanns bara tre "rader" men det står
"Om du vill kan du skaffa en ballong" "rita dit ögon, näsa mun" "tada så har du en ansiktsk ballon"
haha!!!! det är en bok om hur man teknar manga :P

Vad var det senaste du såg på TV?
oj musse och dom tre musketörerna? hur nu det stavas

Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
lyssnar på The tought alliance :D neo violence

När var du senast utomhus, och vad gjorde du då?
jag åkte bil med mamma till älvsjö och sålde bebis kläder

Vad har du på dig?
Haha!!! Mjukis byxor och ett hehe Hello Kitty linne :D :D :D dessutom har jag Hello kitty tofflor
Hade någon varit här hade jag inte ens låtit kläderna ligga framme :D

Vilken var den senaste filmen du såg?
Musse och dom tre musketörerna :P

Skulle du överväga att flytta utomlands?
Nej eller nja jag vill flytta till typ Guatemala eller Colombia :P men jag skulle aldrig kunna flytta så längt från min mamma och syster :)

Dagis plats

Idag fick vi glada nyheter :D
Som ni kanske vet så skulle ju Bel börja på dagis den 17 Januari, på samma som Antonio men andra avdelningen av olika anledningar så har hon bara varit där en dag tror det var i tisdags.
Men i dag var dagis stängt och när jag var på museeum med Ida och Julius så ringde min man och berättade att Isabel ska få börja på Antonios avdelning istället :D
Precis som jag vill och jag måste säga att det känns som en stor lättnad eftersom att jag tycker att hon är för liten för att börja på dagis men nu har hon sin bor som en trygghet på dagis.

En del tycker inte att syskon ska gå på samma avdelning för att det är bara på dagis dom får vara ensama och visst så är det ju men jag tycker att det är en trygghet för Bel att Antonio är där såhär i början och dessutom handlar det inte ens om 6månader 5 på sin höjd eftersom att efter sommaren kommer Antonio börja på övervåningen.
Dessutom  så känner vi personalen och vet rutinerna på avdelningen.

Men jag är skit glad och på måndag kommer det kännas så mycket bättre att gå till skolan :D

Vad tycker ni, är det bra att syskon går på samma avdelning?


Min sjuka prins

Uch inatt fick Antonio värsta kräks sjukan, han spydde typ hela tiden från 10 till 1 och fy fan vad jobbigt det var.
Min lilla älskling sitter där och säger - mamma jag vill inte kräkas! Mamma jag vill inte!!
Fatta va värdelös man känner isg då, man kan inte gör någonting eller ja jag kramade honom och sa att han var jätte duktig.
Men det värsta var nog när han kräktes ner sina två favorit böcker :(
Så i dag köpte jag två nya "vem" böcker till honom och en passade ju perfekt en liten nalle spydde i boken så det var ju jätte bra :P

Mamma och jag var på gröna villan och lämnade lite kläder så nu hoppas jag att dom blir sålda men hon valde ju typ 10 saker av 50 så vi blev ju nästan inte av med något.

Men är det någon som vill ha bebis kläder så säg till för jag orkar inte ha dom här hemma och att lägga ut dom på blocket är ju ingen idee :)

Nu ska jag snart börja plugga blev ju inget med det igår
Puss!

Min lill aprins från 2008. älsklar bilden :D

Super fina :) från Isabel's dop Juni 2010

När vi var på en mamma träff :)

Bel på Dop fikat

Massa bilder!!!!

Idag fick jag cd skivor så jag kan bärnna ner mina bilder på men innan måste jag sortera och ta bort dåliga och kopior.
Alltså det är jukt vad mycket bilder jag har och dessutom har jag typ 4 kompior på alla :D så det här lär ju ta ett tag att sortera dessutom har jag en massa på min dator som jag också måste få med..

Var inte i skolan i dag, blev tjafs här hemma och jag orkade helt enkelt inte sen, min man drog och tränade men kom hem med världens finaste present :D guld örhängen med diamanter på :D eller vad det var jätte fina och dyra var dom i alla fall :P

Sen fick jag hem barnens regnställ och det blev ett lila till Antonio och ett rosa till Isabel , men fan va irritera jag blev när det rosa inte alls såg ut som det lila så jag skickade ett mail och klagade :P
Min man tyckte jag var as töntig men jag vill att barnen ska ha likadana regnställ men olika färger :P


Juste i morgon ska jag till gröna villan och sälja lite barnkläder och prylar eller aa om dom vill ha det :) annars tänker jag fa ge bort skiten :)

Juste jag fick mitt första MVG i dag :D  hoppas det går lika bra på andra exeminationen som ska vara inlämnad senast måndag.
(jag har inte ens börjat)

Nu ska jag fixa bilder sen ta fram massa kläder och prylar och kolla på film med min man och sen så ska jag börja plugga :D

Ha en trevlig kväll!
:) puss!

Skit dag!

Har verkligen inte varit på humör i dag och efter halva dagen i skolan gick jag hem.
Jag klarade bara inte av att vara där, Isabel var hemma och jag kände bara att nej fan jag kan inte välja skolan före henne.
Antonio blev "magsjuk" vet inte vad som snackar om han är som vanligt i magen.
Vi åkte till farsta men var bara där en timme för båda barnen var som galna, slogs och rev varandra herre gud säger jag bara.
Är barnen på det humöret blir jag skit förbannad inte på dom utan på alla andra som jag tycker gör allt värre som att stå i vägen i dörrar eller när tjocka idiot tonåringar åker i hissen utan att dom behöver det.
Vi handlade på ica och där slutade det i blogbad hehe nej inte riktigt men Isabel slog Antonio vid ögat och Antonio blev skit sur så han tog tag i hennes kind och drog så att hon började blöda.

Ni kanske förstår varför jag verkligen inte vill gå i skolan, man märker ju direkt på barnen att det inte är som dom är vana vid.
Dom blir arga när man är borta och folk säger att det är bra att dom visar det men jag klarar inte av det helt ärligt jag känner mig som världens dåligaste mamma och jag bara önskar att jag inte behövde gå i skolan :(

Men jag vill bara klar göra så att alla vet det.
Det har inget att göra med att jag inte tror att deras pappa kan ta hand om dom absolut inte jag vet att han kan det men det handlar om att JAG inte gillar att vara borta från mina barn.
Alltså jag menar inte att jag alltid måste vara med dom men när man inte kan hämta och lämna på dagis så blir det verkligen jobbigt.

Så den här dagen har inte varit något vidare och båda är hemma från dagis i morgon men jag måste till skolan så vi får se om jag klarar av att stanna där.

Hoppas ni har haft en bättre dag :)

Skönhet

Det finns två ultimata perfekta skönheter och ni kan ju gissa vilka två det är :D
men vi hade en uppgift till skolan och det var att ta med bilder av vad vi tycker är skönhet.


Några som jag tycker är riktigt vackra

Katy Perry


Jessica Alba


Megan Fox




25 Januari 2011

God morgon jag har vinkat av min lilla familj för i dag är stora dagen då Bel äntligen ska börja på dagis :) inte äntligen men ni förstår.
Själv sitter jag i telefon kö igen råkade glömma att anmäla att jag inte är föräldrarledig så jag har fått i dubbla pengar hehe.

Ska städa lite så det blir fint tills mina små kommer hem, skolan börjar inte förrens halv 1 och ioch mad att det är så lite skola har jag nu planer på att plugga heltid pluss att jag har tänkt läsa upp ett gymnasie betyg får se om jag får göra det :P
Någon som vet vilka som är grundämne?

Svenska A är jag ju klar med :)

HA EN bra dag :)
Puss!

Söta små

:)
Här kommer lite bilder, jag har inte hunnit ta så mycket synd men jag ska bli bättre på det, dom växer ju så snabbt mina små älsklingar.

Bilderna är från samma dag :P


Lite har det handlats :P en bilmatta? till Antonio och sen lite kläder till båda barnen.

är det bara jag som tycke det är sjukt att ett par byxor till en liten unge ska kosta 150kr bara 50 kr mindre än ett par likadana byxor som för vuxna.
Dom längst till höger? dom lite ljusare kostade fan 300 men dom behövdes :)

Tänkt lite

Alltså det här när sånt här händer som jag bara vill skita i fucking skolan!!!
Jag fick som sagt bara G på uppgiften och sen har jag letat och letat efter grejerna som jag behövde för att få högre betyg men jag hittade inget och mamma hjälpte mig men hittade inte heller något så jag är bara så jävla trött.

Fan ledsen är jag också, så jävla mycket tid som jag förlorar med barnen för att jag måste plugga det här suger verkligen och det går inte en dag utan att jag vill ge upp, men fan jag måste bara för att någon dum Semänniska tycker att allt ska vara lika och båda föräldrarna måste jobba för att få pengar!
Jag vill inte även om det är roligt men det räcker lixom inte, Antonio blir arg för att jag är borta för att jag inte kan hämta och lämna på dagis.

Sen när man bara får g så känns det som att - nej nu räcker det...

Isabel har fortfarande inte börjat på dagis som tur är :P
Kanske blir i morgon får se sen är båda barnen lediga på fredag så vi får se vad vi ska göra då beror helt på om mammas ben blir bra, kanske ska äta lunch med min Gud mor och gå på museeum med Ida sen sälja en massa barn kläder.

Nu ska vi käka lite pizza sen får vi se :)

Puss!

Tjena

Halloj här sitter jag :) ont som f i vänster handen efter ha skrivit en 5 sidors lång eximination som bara resulterade i G!! Är så där lagon glad det var nära ett högre betyg och bra skrivet men mamma ska få hjälpa mig lite på söndag för jag ska ha minst VG! Annars blir jag fan sur!!!

Dagen har varit toppen och Bel träffade Ida och Julius i farsta hittade ett par byxor åt Bel och en tröja och en cool Gustav tröja till Antonio som han blev jätte glad över :D

Har ni några bra tips på vart man kan hitta snygga, billiga men bra byxor till en 1åring?
Alltså jag kollade på Kapahal, Lindes och H&M men hittade bara ett par typ leggings till henne för 150 kr, vilket jag tyckte var lite dyrt för ett par bebis leggings haha!

Provade en massa byxor till mig själv, inget passade och tydligen har jag gått upp i vikt för jag får nästan inte på mig stl 25  i jeans så det känns ju inte så roligt. bläää

Vi köpte med oss en semlor och åkte hem till Ida och där fikade vi och barnen lekte Isabel älskar andras leksaker hahaha så hon vart skit gnällig när vi skulle fika. :P

Kom hem till en mysig middag och en glad skrutt som jag inte fick pussa på och inte fick någon puss av heller..
Antonio somnade i alla fall vid 7 halv 8 så det var perfekt.

Imorgon kanske det är kalas fattade inte riktigt det där men en granne hade tydligen bjudit oss :) skit gulligt.
Ska försöka få med mig min man till farsta och kolla på jeans igen för jag måste verkligen ha ett par även om jag älskar leggings :D

God natt på er, jag ska köra dance central medans min man spelar sims 3 :D

Puss!!!

Svårt val

Mina nya skor :D eller stövlar kanske man säger dom är mycket snyggare i verkligheten :P köpta på Eurosko.

Igår fick vi hem barnens regnställ från Didriksons så nu har dom lika men olika färger, bel har röd jacka och marin byxor och Antono har blå jacka och marin byxor.
Den blåa färgen passade inte riktgt honom men jag orkar inte byta :D det fanns ingen som var så jätte fin annars bara den lila han har på sin overall men det blir ju lite tråkigt med samma färg :P :D
Eller blir det det? jag vet inte riktigt... Isabel har ju röd på sin Didriksons overall och Antonio är ju skit söt i lila..
Vilken tror ni är finast?
den här lila eller den här blåa? tyckte han såg lite blek ut i den här men jag kanske bara inbillar mig.

Nu ska jag och min älskade lilla Bel ut och träffa Ida och Julius :) ha en super dag kram!!


Ska jag lyckas?

Alltså jag har lite panik här sitter jag har inte ens börjat skriva ett ord på uppgiften som ska vara inlämnad i morgon!!!
Allt är ju så mycket roligare att kolla på datorn :D

Imorgon ska jag och Bel träffa Ida och Julius så det bli inget pluggade i morgon heller.

Ska sätt apå hög musik i lurarna och försöka skriva ett VG arbete!
Önska mig lycka till! :D

Skolan

Nu drar jag till skolan fryser som en liten gris.
Är jag sjuk eller är det något annat konstgt?
Resten av min lilla familj sover känns så där lagon roligt att gå upp :P

Ha en trevlig dag!

Puss

Redan måndag

Hur gör man för att bara kunna sätta sig ner och plugga??
Det finns ju så mycket annat att göra :D igår köpte vi xbox kinect så det blir ju lätt att man vill spela det sen så måste barnen ha regn kläder eftersom att det är så blött ute så jag letar runt på nätet.

Jag vet att jag måste plugga men jag orkar/vill inte.....

Idag var skolan på etnografiska? det var ganska intressant men jag har så svårt att sitta sill och lyssna efter typ 10 min börjar jag tänka på en massa annat haha!
Jag och Ida gick och käkade lite sen kollade vi in på Zara :D hittade 5 plagg till barnen bland annat ett par täckbyxor till Isabel skit fina och på rea :D

Hämtade Antonio på dagis Isabel var inte där hon skulle ju ha sin första dagos dag i dag men tyvärr hade hon feber.

nu ska jag fortsätta att leta regn kläder :P

Puss

Lill killen är överlycklig :D han älskar sin ståbräda :D

När vi var på spårvagnsmusset

Min fina lilla prinsessa :D hon har två hårspännen :D  och en rosa klänning från cubus


Halloj

Hej hej här sitter jag och "äter" frukost en naturdiet är det :P nu ska dom här extra kilorna försvinna :D

Vi ska snart dra till farsta och shoppa "lite" :P ska bli skoj sen om det inte är för äckligt väder kan vi gå till parken och leka lite :)

Imorgon är det den 17 och då ska min lilla prinsessa börja på dagis men hon är ju bäst så det klarar hon :D
världens finaste är hon!

Kanske berättade det men igår snaggade vi Antonio, jag hade ju tänkt att vi bara skulle ta topparna men det blev lixom 16 mm lång nu :( så nästa gång betalar jag fan 100 kr för att gå till frisören :D

men nu drar vi ha en super dag! Puss

Herre gud vilka idioter!!!!!!!!

För första gången tänker jag inte be om ursäkt för min dåliga uppdatering.
Jag har laggt all min tid på min familj och det är inget att be om ursäkt för :)

Jag har i alla fall haft det jätte bra och skolan är kul eller jaa ganska :P lite långtråkigt med allt tjat hehe
Shoppingen har gått bättre att jag inte handlat så mycket alltså.

Men lite har det blivit shoppade lite på MQ
lite filmer
var på NK och köpte en stå bräda till Bugaboo

Idagr var en super mysig och skit rolig dag min man tyckte att vi skulle åka till spårvagns museet och det gjorde vi det var en trollkarl där och Antonio skrattade högst av alla :D

rubriken är där av en anledning och det är att människor har jävliga problem med att säga åt sina skit ungar!!
när vi var på utflykten var det små barn som puttade antonio, små ungar som klättrar på leksaksborden barn som står i vägen och barn som typ puttade mig och höll på.
Visst det är inte barnens del att fom blir korkade idioter för det är precis vad dom kommer att bli men det är just det att föräldrarna stod precis där och såg allt och alla verkligen alla dom bara tittade bort, fy fan hur är dessa människor funtade????

Dessutom var det en liten kille på bussen som satt och sk´parkade på Antonios stol hela tiden jag tittade bak för att se om mamman såg och det gjorde hon så jag trodde att hon skulle säga åt honom men nej, han satt så nästan hela tiden och mamman såg det hela tiden också!!!!
IDIOT
Varför jag då inte säger till jo det är för att jag inte kan, alltså jag blir så JÄVLA förbannad om någon är dum mot mina barn, verkligen skit arg så det blir inte bättre för att jag typ skulle stå och ryta åt kärringen för att hon är dum i huvudet!

Jag har tänkt en del på det här med helg jobb och fan vad jag skulle vilja jobba på Zara typ min högsta dröm men är det värt det?
Jag menar helgen är då jag kan vara med mina barn och min man, även om vi inte går alla hel dagar i skolan men jag vet verkligen inte...

Skulle inte sitta helt fel med pengar men egentligen klarar vi oss mer än väl på det vi redan får........
Fan va svårt!! :( men jag skulle verkligen vilja jobba där ju!!!!!!!!!!

Lyckad dag

Hemma efter en lång dag, måste säga att kursen är riktigt intressant.
Mycket skratt och prat blev det idag och jag ser fram emot resten av kursen :)
Nu känns det lättare när man hittat någon att prata med, en tjej där har också barn och bor på samma linje som jag så vi tid sällskap hem :)

När jag kom hem rusade Antonio fram till mig och gav mig en bamse kram, fatta hur glad jag blev :D
Nu sk jag busa med mina små puss!

Jisses

Sitter här med min kulturella presentation, fattar inte riktigt hur man ska skriva den och hur mycket man ska skriva vill ju inte överdriva :P
Men nu är jag nästan klar lite bilder och färg fattas men sen så
Det var betydligt jobbigare än vad jag trodde och har suttit i snart två timmar med den här och gjor om och gjort om.
Vi har ju ingen skrivare så jag får skriva direkt då blir ju texten lite så där ibland blir det lagom så blir det för litet på ett ställe så blir man helt galen haha!

Kvart i 12 drar jag till skolan så jag är där en kvart tidigare, slutar halv 4 så det är ju inte en så jätt lång dag som tur är.

Sover så dåligt på nätterna att jag blir galen, jag tänker på 1 miljon saker och så måste jag göra en massa innan jag kan sova sen när jag väl somnar så är det typ 2 timmar kvar tills jag ska upp.
Lite jpbbigt när man har skola och barn att tänka på.

Nu måste jobbet bli klart puss hörs senre!!

Let's dance

Wiiieee på fedag ska jag ut!
Inte ut på krogen utan jag och min syster ska på let's dance :)
helt ärligt har jag aldrig kollat på let's dance på tv men det kommer ju bli skit roligt!!
Dessutom jag man vara finkläd :D får jag ha på mig mina Nelly skor kanske? och klänningen från Cubus.
Kl 6 ska vi vara där så jag vet inte riktigt när jag kommer jag :P
men kul va :D någon mer som ska dit?


Lilla bel busade hela tiden i dag och höll på att krypa upp i fåtöljen  :D hon tyckte det var skit roligt sen kröp hon över till mig och så satte jag ner henne på golvet så om och om igen :D
(Kläderna är jätte smutiga eftersom att hon ätit majskrokar och smetat det på kläderna haha)
En super glad Antonio :D jag höll på att peka på mig, Antonio, Bel och deras papi och så namnen på oss så skulle han göra samma sak :D haha det blev lite fel Bel blev pappa och Pappa blev Bel hehe bel, A coh jag började as garva hahah snacka konstig humor :D men vi tyckte det var skit roligt!

Nej alla glad läsare nu tror jag att jag ska dricka upp min cola och sen sätt amig med min uppgift :)

måste ju bli bra juuuu!

Puss!!


Roses

Alltså jag har sån ångest, det här med skolan känns inge bra allls.
Visst att det kansk är en roligt kurs men är det värt det?
Varje gång jag kollar på Bel får jag dåligt samvete för att hon är så liten, trotts allt så är hon ju 1 år och två veckor bara om man kollar i utvecklingen.
För litet tycker jag så funderar på om jag ska fortsätta eller inte, får se det beror ju lite på om min man hittar något jobb också, gör han inte det så kan jag ju gå kvar.

Juste måste berätta Isabel är så duktig hon kan säga

Mamma
Pappa
Titta
Älskar dig
Tack tack
Oj

Dom tre sista säger hon ju inte ordentligt men hon härmar när man själv säger det skit gulligt :D
Hon älskar fortfarande att krypa och tar några seg sådär i sängen men gå på tå har hon nästan slutat med helt så det är ju bra :P

Hon precis som Antonio kan inte äta röd mat för då blir hon helt röd om kinderna, hoppas det går över på henne också. 

Hon hatar snö i alla fall om man sätte rner henne på marken då börjar hon gall skrika så vi får se hur dom gör på dagis.
Vilken vagn ska man ha med?
Syskonvagnen blir ju krånglig om dom måste köra runt henne men Bugaboo vagnen är så svår att köra runt i snön :P
Förresten har ni sett Bugaboo ocean? så snygg!!
Hade gärna köpt den om Bel var en kille hehe men då hade jag beställt från usa.
Vi har ju en från usa och dom är mycket bättre, på dom svenska sitter selen så konstigt men i alla fall här får ni en bild på vagnen ocean


Snygg va?
Dom borde göra en typ Bugaboo roses hehe
Fast det hade varit snyggare med silver chassi.
Skit dumt att man inte bara kan köpa svart topp klädsel och varukorg :(

Nej nu ska jag göra iordening min lilla prins och prinsessa
Puss!

Lunch!!!

Ligger här i sängen och äter tortilla chips, maten som jag sparat från i går var slut när jag kom hem.
Min man äter son en häst så det fanns verkligen ingenting kvar så jag fick nöja mig med chips haha
Men jag lyckades se till så det blir pizza till middag så det gör inte så mycket att jag inte fick någon lunch.

Jag är lite lätt förvirrad måste jag säga många som går på kursen vill bli sjuksköterskor men jag trodde inte man behövde gå den här kursen för det, alltså jag trodde man bara kunde plugga till det på en högre nivå men jag kanske har helt fel!?

Vi har en lättare uppgift tills i morgon då vi börjar halv 1.
Just nu kollar jag vilket buss kort man ska köpa och kollar lite csn, hoppas att allt löser sig hatar att hålla på med massa sånna här grejer :)

Nu ska jag försöka vila en timme innan vi ska hämta våran lilla prins på dagis.

Bilder och mer uppdatering blir ikväll eftersom att jag inte behöver lägga mig så tidigt :)

Puss

Plus & Minus

Dagen började med att jag la frm kläder till Antonio som han skulle ha på dagis sen gav jag mig iväg till skolan.
Kom 15 min tidigt men det gjorde inget satt och väntade och såg hur folk ramlade in.

Det var sådr måste jag säga mer - än +.

på  - sidan
att barn inriktningen inte finns
att man måste ha kortärmat när man jobbar inom sjukvården
det är alla dagar i veckan man ska vara i skolan

+ sidan
det kommer nog bli jätte intressant med den här utbildningen.


Slutade 2 så jag hämtade Antonio vid kvart i 3 och han var super glad över att få gå på dagis igen :)
men när jag såg A sitta där och äta så såg jag direkt att han inte :P hade dom kläderna jag hade valt ut till honom.
Min man tyckte att man inte behöver ha så fina kläder på dagis haha!
min lilla skatt har fått sina dagis tider och precis som jag inte ville kommer det bara var 3 dagar :(

Bilder blir tyvärr inte idag, har inte hunnit ta några och jag och A ska snart sova
Hoppas ni har haft en bra dag puss!

:P

Jaha nu är det bara några timmar kvar tills jag ska sova hade tänkt att sova när Antonio ska nattas ska upp 7 i morgon och skolan börjar 9 och håller på till halv 4!!!
Får se hur det blir med uppdaterigen framöver med tid och lusten alltså.
Antonio och jag har haft mys dag han satt i mitt knä och kollade på tv och höll på att somna sen kröp vi ner i sängen och kollade på spansk barnmusik.
Mina små älsklingar fan va jag kommer sakna dom på dagarna alltså.

Igår kväll blev min skiss klar av tatuerigen haha typ precis som Antonios men i alla fall inte, ganska nöjd men den blir nog bättre när han gjort om den.
Hoppas jag får den billigare den här gången också :P

Nu ska jag klä på A för han ska ut och handla med sin papi
Puss kanske hinner med mer uppdatering i kväll puss!!!!!

Lite uppdatering

Hej hej ursäkta min dåliga uppdatering men jag har helt enkelt inte ork, tid eller lust att blogga.

Igår var jag och A hos mamma en sväng och fick lite mat :P
sen åkte jag och träffade bästaste Affi var super trevligt har inte träffat henne själv seN innan jag blev mamma.
Hämtade min fotobok också jätte fin var det dock tyckte jag att det var lite dålig kvalite på vissa bilder men sånt är livet haha.

Idag åkte vi in till stan för att prata med tatueraren min man väntar bara på ett samtal så ska han fixa sin men jag vet inte vad jag ska göra, ville ju göra en skyddsängel men folk kommer misstolka den så det var ingen bra ide är så jävla svårt, vill ju ha en som är lite lik Antonios men jag vet inte.
Min man tyckte jag kunde göra en Quetzal men hennes namn men jag vet inte :( känns som att det blir lite orättvist om hon får en stor och Antonio bara en liten men jag vill ju ha en Quezal så man kanske ska göra två i en smäll?

Torsdagens outfit
Antonio
Tröjor från Zara Boy
Byxor från Åhlens
Strumpor från Cubus


Isabel
Vit body från Cubus
Rosa tröja från Zara baby
Röd kjol från Zara baby
Vita strumpbyxor från H&M


Nu ska Antonio nattas så kanske jag hinner med mer bloggande sen puss!

Bloglovin

Nu alla glada lägg till min blogg på Bloglovin!




bloglovin

och glöm inte att fråga en massa frågor på Bloggsvar!
Pussss!


3 dagar kvar

:'( vill inte.
Bara tre hela dagar kvar!
Känns så jävla jävla sugigt att jag ska börja plugga, bajs fan skit!

Nej men nu ska vi inte vara så jag har stora planer, funkar skolan och det är lätt så ska jag försöka plugga upp gymnasie betygen sammtidigt, egentligen får man bara läsa 400p men vi läser 450 men är man duktig och dom ser att det går bra så sa hon att man kan göra ett undantag och få läsa en kurs per termin tror att en ligger på 50p.

Nu har jag lite andra planer hehe känner att tjäna 18 i månaden är för lite så jag ska sikta på att bli sjuksköterska.
i alla fall försöka plugga klart gymnasiet så jag har lite mer att gå på sen.
Men det är ju tur att jag inte gick gymnasiet :P för hade jag det hade jag antagligen inte fått gå på usk utbildnigen och inte fått så mycket på csn :P mohahaha!

Nej man allvarligt!
Har ni några förslag på vad man kan bli och tjäna en del pengar??


Me and the kidz har i alla fall varit på skansen med Maya och hennes barn, gick så där va :P
var jätte trevligt att träffa dom men fy fan va mycket snö det var och så jävla svårt att köra syskonvagnarna vi fastnade en hel del och alltså gå upp för en lång backe mina ben är helt döda.

Lill killen och jag tog ett vart bad direkt när vi kom hem, det behövdes verkligen.

Nu ska jag koll apå Beck som jag sett 40000 gånger men men :P

Puss och godnatt bilder kommer i morgon

En dag på stan


Dagens outfit Isabel
Kjol och Strumpbyxor från H&M
Rosa tröja
från Kapphal
Tröja
från Zara baby
Skulle ju varit snyggare med en pike tröja under men tyvärr hade vi ingen så idag köpte ja en :P
hittade tyvärr bara en men får leta vidare.


Bel och jag hat träffat Jannika och Jillian och vi har haft jätte trevligt :)
kollade runt i gallerian.
Hittade två otroligt viktiga hehe lunchboxar till barnen men det var ju jätte bra :D för vi ska ju till skansen i morgon så då tar vi med dom haha.
Tog en sväng in på NK sen och köpte mig äntligen en mugghållare till min älskade Bugaboo.

Zara

Till Isabel
Mockasinerna och vantarna är från H&M det andra är från Zara
jag är inte helt säker på att den gråa tröjan är en tjej tröja men den var fin :P vad tror ni?


Till Antonio
allt från Zara



Allt kom inte med på bild och några saker ska jag lämna tillbaka och så kanske jag hittar något annat :P
Nu var ja ju sent ute så nästan allt i stl 3-4 år var slut och allt 12-18 mån också.
Jag har bestämt om jag får starta ett eget märke och butik ska märket heta Isabel :P eller kanske Izabel

Pics



Hur tänker man?

Alltså ibland undrar man verkligen vad det är med folk.
Ni som läser henne sblogg vet vad jag menar den 15 åriga tjejen som kanske är gravid igen.
Spelar ingen roll om hon är det eller inte men själva grejen att man 5 veckor efter fött ett barn bli gravid igen.
Att man skriver att man inte visste och att hon nu lärt sig en läxa..
Kalla mig vad ni vill nu men jag tycker det är otroligt oansvarigt och omoget att lära sig en läxa när man kanske är gravid för andra gången.

Fy nej sånt här blir jag verkligen förbannad på men visst jag har inte med det att göra men man tycker ju att människan borta ta och tänka efter lite innan!

Eller vad tycker ni?

Lala lalala lala laaaaa

Hej hej äntligen hemma :D
Har träffat Tova och Elliot var trevligt men lilla Bel ville mest sitta i mitt knä :P
Hon spydde också i en bok så det fick som slänga men tjejen som jobbade där bara skrattade när jag berättade vad som hänt haha!

Gick en tur på stan och kollade på Zara skulle jag aldrig gjort, handlade en hel del saker.
Bara dom två jackorna till barnen gick på över 600kr men resten köpte jag på mina presentkort, hittade några saker jag ville ha men det var ju skit dyrt ett par skor på rean som kostade 600 och några andra dyra saker men det fanns ju inte mycket i stl xs, synd men får gå dit någon dag det inte är rea och jag kanske är själv så man kan prova ifred, blev lite saker på H&M också.

Roligt att mockasiner kan vara så olika dyrt först köte jag två par till barnen på Po.P det blev ju 300 men sen hittade jag några på H&M för 80 kr styck så jag bytte, dom har ju redan ett par var från Po.P så jag tänkte att dom kunde ha dom från H&M på dagis :P

Inte nog med det :D Jag åkte på böter på 1200kr för att jag åkte på min mans kort som är ett reducerade busskort.
Fan jag är så dum och sa att jag var 21 men hade jag sagt 20 så hade jag inte fått någon böter :P men sånt händer, betalade den direkt när jag kom hem så nu är det glömmt. :D
----------------------------------------------------------------------------------------------

Kan ju säga att det här med att plugg känns ju sådär både med tanke på Bel och pengar jag kommer få dubbelt s mycket pengar varje måndag och med tanke på at vi bor så billigt så kommer det bli svårt att inte slösa.
Men jag hoppas att jag inte har tid att shoppa :P

Alltså man slösar ju fan alltid pengar tycker jag
Imorgon Onsdag ska jag träffa Jannika så då kanske jag hittar något mer
fredag ska jag på skansen med Maya och barnen så det kostar ju också men vi har ju årskort så så dyrt blir det inte :P tydligen får man hela 5 kr rabatt på skansen akvariet hahaha!!! så jävla snålt 5kr


Nog snackat!
Hehe nu nu ska vi kolla på Micke o Molle och den där indian flickan som alla tycker jag liknar :P (pocahontas)
Köpte dom två filmerna i dag också :P

Fan va dålig jag är som inte klarar av att gå på stan utan att köpa en massa saker!
Kan inte någon typ ge mig en elstöt varje gång jag tar fram mitt bankkort?

Del 1

Hej hej nu tog jag bort mitt inlägg :D och vet ni varför ju för inget blir bättre av att sitta och klaga vill man ha lite roligt får man ju se till att fixa det själv:D

Vem?

Jag försöker att inte tänka på att det bara är en vecka kvar av min ledighet.
Jag vill bara ligga och sova för att jag mår så dåligt men det funkar ju inte då förlorar jag ju bara en massa tid med barnen.
I morgon ska jag och Bel träffa två kompisar tror jag om båda dom kan :)
Det var ett tag sen Isabel träffade sina så kill kompisar så jag hoppas att hon inte blir för blyg :P
På onsdag får vi se vad vi hittar på det beror på om Jannika kan ses eller inte :) Antonio ska på bio med sin mormor som han tjatat om det :) han fick en Vem? bok i julklapp och en igår som han älskar.

På torsdag eller fredag blir det skansen, vet ni om det finns några roliga djur ute eller om man måste gå in på skansen akvariet?

Idag blir det att städa och gå ut och åka lite pulka :)


Puss och kram hoppas ni får en fin dag!

Videoblogg


Fotboll

Satt och tänkte lite på det här med fotboll hur olika det kan vara, alltså en match kan vara så grymt tråkig medans en annan är som att sitta på nålar.
Fotboll har egentligen inte intresserat mig så mycket visst jag spelade lite som 8 åring och såg min syster spela ett par matcher men att se fotboll på tv förstod jag mig inte på förrens jag såg på VM.
13 år gammal såg jag mitt första vm, kan tyckas konstigt men hemma var det ingen som såg på fotboll.
Men i alla fall jag såg en partugal match och var fast direkt.
Levde mig in hur det skulle vara att sitta där live och få se en riktig VM match, jag skrek och svor som en idiot när lagen jag hejade på förlorade.
Nu hejade jag på en massa olika lag eftersom att jag tyckte att alla var olika bra olika gånger.
Självklart blev det lite svårt när det var en match där man hejade på båda lagen men samtidigt var det ju alltid rätt lag som vann.

Fotboll är en jävligt konstig sport och konstigare att människor kan tycka att dte är så roligt att kolla på.
Hur människor kan bli helt från sig för att några springer efter en lten boll och missar det otroligt stora målet.
Men visst det har sin charm och fotboll kommer nog alltid vara en tråk/roligt stort!

Kolla vad andra har för åsikter här



Fan det var inte så här det skulle bli!!!

Fan fan fan!
Jag vill inte, stoppa tiden någon snäll!
Det finns inga ord som kan beskriva hur dåligt jag mår över att inte kunna få vara hemma med mina barn.
Det är mitt jobb att uppfostra mina barn att finnas hos dom hela dagarna, dagis vad är det för jävla sjukt påhitt??
Varför kan man inte kunna få vara hemma med sina barn utan att behöva vara rik?
Jag mår så jävla dåligt och jag kan inte fatta att jag sviker mina barn.

Jag vill inte plugga jag vill inte jobb jag vill vara med mina barn!
Jag fick inte barn för att någon annan skulle ta hand om dom.

FAN FAN FAN!!!
Vad ska jag göra????
Jag vill inte!!!

Jag skiter i vad ni andra tycker om att dagis är jätte bra!
Ingen frisk människa vill lämna bort sitt barn och jobba istället, vill man det borde man fan aldrig skaffat barn!


Kan ingen vara ge mig ett par miljarder så jag kan stanna hemma med barnen tills dom börjar skolan!

RSS 2.0