Allt och inget

Jag hade beställt två åkpåsar från elodie details till barnen men det var en vecka sen och dom har inte kommit än skickade ett mail till affären och frågade men inget svar så nu skiter jag i dom och Isabel frå nöja sig med den åkpåsen hon har.
Elak mamma va :P

Jag är förkyld och fortfarande ögoninflammation så jäkla jobbigt men vi får verkligen hoppas att det är över tills Isabels kalas den 13 nov :D

Jag har tvättat alla Antonios leksaker idag och kollade igenom leksakerna från källaren och då upptäckte jag att idioterna som tagit grejer därifrån bland annat hade tagit den här + stället som den ska stå på men alltså varför ta en sån för!!
Isabel hade älskat den men nu får det väl bli en liknande sån i julklapp.
Varför lixom!?

Annars har jag ett jävla sug på att shoppa en massa kläder bli inspererad av min kompis Maya som hade shoppat loss :) skulle verkligen "behöva" hehe ett par nya skor jag är för lat för att åka till mamma och leta efter mina gamla haha.
Men i morgon blir det nog att köpa ett par jeans fick ju hem ett par från H&M i stl 25 men dom var för stora så får kolla på ett par i stl 24.

Det är konstigt på tal om det här med storlekar ibland räknar man ju 24,25,26,27 osv
och ibland räknar man 32,34,38 jäkligt onödigt alltså :)
så i ett par har jag 24 sen i ett annat 32 och sen i ett tredje xs.


På tal om ingenting snart är svenska A kursen avklarad två uppgifter till och ett "prov" så det känns också skönt så man får lite ledigt.
Jul planer är gjorda och det ska bli riktigt riktigt mysigt i år men det måste så klart bli en massa massa snö :D
Isabels julkläder är beställda och nu gäller det bara att hitta något fint till Antonio.

Nej nu bara sitter jag och skriver om ingenting kanske ska ta tag i att plugga lite nu ha en trevlig dag/kväll/natt!

Juste min kamera är borta så det blev en enslig liten bild tyvärr

Halloween

Har inte haft ork för att blogga förens nu.
Ungarna är friska men jag och min man har nu fått ögoninflammation lagom kul.

Mindre än två veckor kvar tills Bel fyller år så kollar runt lite på vad jaf ska köpa i present sen måste tårta och sånt fixas.
Sen kollar jag runt lite på julklappar till ungarna, till Antonio är det jätte lätt men svårare till Isabel eftersom att vi redan har bebis leksaker så jag vet inte riktigt vad det ska bli till henne.
Har önskat en Ruben docka till henne från mamma.

Var på mamma träff här i måndags på ett cafe men det blir lite svårt att sitta på cafe när man har en sån stor bebis som vi krypa runt hade varit bättre med ett ställde dom kan krypa fritt men det var trevligt i alla fall :P

Juste hade min muntliga presentation i går och uch va det var jobbigt men jag är jävligt stolt över mig själv att jag ens fick ett g, jag har nämligen väldigt svårt att prata med människor jag inte känner och jag gillar verkligen inte att prata i telefon men som sagt ett g blev det i alla fall.
Får bara g i svenskan men jag har inte riktigt ansträngt mig för att få bättre har inte riktigt den disciplin man måste ha för att plugga distans.
Betygen är inskickade till undersköterskeutbildningen så nu får ni hålla tummarna för att jag kommer in :D






Tänkte nästan fråga om nu kunde se vem av ungarna det på bilden men hehe ja det är ju knappast så att Antonio hade rosa i sin säng när han var liten :D
Isabel fick leka riddare det är halloween på dagis o vi hade tänkt att han skulle vara skelett riddare men han ville bara vara vara skelett.
Men Isabel är ju väldigt cool som riddare hon med :D



Onsdagar

jag ska försöka att slänga in en liten uppdatering varje onsdag hade jag tänkt :)
och sen kanske ett inlägg med en fråga eller något man kan diskutera.

Ungarna är sjuka Isabel är prickig som en liten prickig korv haha nej det är synd om henne men nu har hon också fått vattkoppor men det är lika bra men hon är 1000gånger prickigare än Antonio.
Hon är ju så liten så hon förstår väl inte riktigt att det kliar så det är bra.

Antonio har åkt på en ögoninflammation först var det bara på högra men nu är det på vänstra också stakars liten.
Hoppas att det går över snart vet lixom inte hur dagarna ska funka om man har TVÅ ungar som har sjukdomar som smittar jätte lätt hur ska jag kunna gå och handla osv :S

Tur i oturen så började min man jobba igår så jag är ensam med båda ungarna det blir extra svårt när Antonio inte får vara nära Bel eftersom att hon inte får bli smittad.
Men det är tur att man fått två små snälla ungar som inte gnäller så mycket! :)

Det har shoppats en hel del haha skor bland annat till Antonio blev ett par Timberland dom var dom bästa kostade 600kr på stadium.

Ibland önskar man att man typ vann 1miljon på lotte eller något haha
eftersom att ibland måste man köpa så mycker på engång.
-Åkpåse
-Antonio ska ha dagis fotografering nästa vecka så fina kläder behövs.
-Min man fyller 23 nästa måndag så han måste ju få en fin present
-Isabel fyller år snart så hon måste få presenter och fin tårta till kalaset
-Antonio måste få en ny bilbarnstol så Isabel kan få hans gamla
- Ska fixa till lite här hemma, sätta upp hyllor i vardagsrummet med lite tavlor och så
-Har planer på att sätta up en fin bildvägg i vardagsrumet
-Sen är det ju snart jul så fina kläder till ungarna behövs och så klart en massa presenter
:D



Hur ska man klä sig?

Nu har jag en liten grej här som jag gärna vill höra er åsikt om också.
En del verkar tycka att det bara är konstigt och "snobbigt" men jag tycker det är en viktig grej så vad tycker ni?

Det jag vill ta upp är hur man "ska" klä sig på tex bröllop, dop, fest när man går bort.
Min man tycker jag är lik hans mamma när det gäller sånt jag tycker inte att man kan klä sig hur som helst när man ska bort.
Jag tycker att man ska vara finklädd när man är bjuden på fina saker eller när man själv håller i saker.
Jag skulle aldrig gå i vanliga kläder på tex ett dop och jag skulle inte låta min man  eller mina barn gå i vanliga kläder heller.
Bara för att man ska vara din behöver det ju inte betyda att det ska vara dyra kläder verkligen inte men finare än vardaliga kläder.

Jag måste ju säga att jag har reagerat när folk komit i vanliga kläder på mina barns dop eller på vårat bröllop kan tycka att det är lite respektlöst faktiskt.

Jag menar så svårt är det faktiskt inte att anstränga sig lite extra eller är det?

Så klart förstår jag att alla har olika syn på fina kläder och kläder överhuvudtaget när Antonio var liten hade han bara mjukis men nu har han ett par som jag total förbjuder min man att ta på honom.
Jag och min man hade typ också alltid mjukis på oss men nu går ingen av oss ut i det jag vägrar.
För mig har det livit en viktig del hur man klär sig själv och sina barn och visst en del tycker att det är töntigt men vi är lixom inte några lodisar så varför klä sig som det?

Vad tycker ni om saken?
Hur ska man klä sig och har ni på er och era barn vad som?

Jävla f ungar!

Alltså nu håller bägaren på att rinna över haha nej man allvarligt jag är så förbannad idag skulle vi gå ut och så möter vi grannen i trappan och han säger följ med till källaren för vi har haft inbrott IGEN!!!

Tredje gången men andra gången på en vecka, förra gången tog dom två canada goose jackor och en the north face jacka och vi trodde det var allt men min man gick ner för att ta upp bilder och sånt eftersom att dom kollat igenom dom så kom han upp och sa att idioterna hade tagit några saker som han fått av sin morfar.

Så hela familjen gick ner Isabel fick sitta i Antonios dockvagn ;) Antonio hittade sina gammla leksaker och vi kollade egenom allt vi hade där nere men det fattades inget mer så precis när vi skulle gå upp kollade jag ner i leksakslådan och ser att dom så h*r ungarna har tagit mina barns leksaker!!!!

Alltså visst ta mina saker men ge FAN i att ta mina ungars saker!!!
Sen hade dom tagit HALVA Antonios Babar pussel som han ÄLSKAR!
Jag hade tagit ner den för att han var för liten för att leka med det förr men nu finns det bara några bitar kvar :'(
Så nu har vi tagit upp alla saker från källaren som vi inte vill bli av med lagom roligt att man måste ha allt i data rummet men tills förenigen har fixat det så tänker vi inte ställa ner något där!

Ja ni läser ju själva vad som händer i mitt roliga liv just nu så jag kommer inte lägga ner bloggen utan bara logga ibland, kanske en gång i veckan kanske inte ens det jag vet inte.

När kommer helt änkelt blogga när jag har tid :)


ska jag eller ska jag inte

Jag har 99% säker på att jag inte vill blogga mer.
känns inte som en rolig grej längre så jag berättar när jag vet het säkert ha det så bra!

Fullt ös halv död

Jag är helt slut!
Det var länge sen jag var ensam hemma med barnen.
Fick inte vila så mycket eftersom att Isabel grät och skrek så somnade hon kvart över 2 inte bra eftersom att vi var tvugna att gå kvart i 3 för att hämta Antonio så det var en gnällig bebis jag fick med mig.

Vi gick direkt hem och nu har jag städat HELA lägenheten as jobbigt men nu är det jätte fint här hemma och båda gull ungarna var hur snälla som hels mot varandra. Har tvättat soffan och en hel del kläder och sen har jag till och med lyckats tvätta Isabels vagn.
Isabel har blivit galen hon lyckades klättra upp på Antonios fotölj och så stog hon där och hoppade as farligt men nu vet jag att hon kan klättra också.

Liten i sina nya kläder tyckte hon var as gullig i sina benvärmare haha
och hon är ju bara för söt i bruna kläder!



Antonio skulle byta på dockan så hon fick snällt sitta och vänta på att han hade fixat klart med våtservetterna :D


Nu blir det DHW :D hade tänkt att plugga men det får vänta igen och imorgon blir det Tuben!
Ha en trevlig kväll

oktober morgon

God morgon!
Jag har inte varit på världens bästa humör dom senaste dagarna och jag har varit sjukt trött och det är så skit kallt här inne eftersom att gubbarna som skruvade loss elementen fortfarande inte har fixat dom.
Nästa månad ska det tydligen fixas så vi får hoppas att det inte blir kallare.

Min man ska iväg och jobba snart så jag blir ensam hema idag så jag och bel ska vila lite och sen hämta Antonio.
Hade tänkt att han kanske skulle vara ledig i morgon men sen kom jag på att jag skulle till tuben så vi får se hur vi gör kanske kan hämta honom tidigare.

Igår blev Antonio hem bjuden till en gammal dagis kompis till honom som bor på våran gård men när dom skulle ta av jackan och skorna ville han inte så han fick komma hem igen :)

Nästa gång kanske vi kan följa med då kanske det går bättre :)

Min dator håller på att paja därför blir det inte så mycket bilder den stängs av typ hela tiden och jag orkar inte lämna in den och betala en massa pengar för att få den fixad haha

Här kommer en gammal bild bara för att

Min Bebis Lima :D på Min födelsedag 2005?

Ingen bra dag....

Kom igen släng in några frågor i inlägget här under!


Inget bloggande alls i dag skulle gått på Underbara barn mässan men det blev inte så tyvärr hade jätte gärna velat gå men det får bli nästa år.

Dagen har varit väldigt upp och ner vi har haft inbrott IGEN i vårna källare den här gången snodde dom TRE märkes jackor!
Det är säker samma jävla idoter som förra gången men det här gången blir det en polis anmälan
fan det dom små jävla patetiska svinen så fattiga att dom måste sno saker tycker jag fa att dom ska göra något vettigt med sitt liv och börja jobba!
Jävla puckon!
Jag HATAR förorten fattar inte att jag kunde vara så jävla dum att jag ville flytta hit skulle valt stan istället!
Misshandel på gatan utanför, grannar som bråkar och slås och nu två inbrott fan jag vill inte att mina barn ska växa upp i en jävla äcklig skit förort!

Så jag är inte p åvärldens bästa humör nu och jag vill verkligen flytta härifrån men tyvärr är det ju inte så lätt att bara flytta.

Sen hade ungarna en jobbig kväll det tog TRE timmar att natt båda ungarna, Isabel skrek och bråkade och då kunde så klart inte Antonio sova sen ville han inte heller sova men till slut vid 10 somnade båda!

Nu ska jag plugga lite och sen sova.

Igår kväll ville Antonio vara bebis så han hoppade ner i Bel's gåstol :D


Idag var det härligt väder men Bel vägrar att ha mössa på sig hon tar av det hela hela tiden as jobbigt så till slut så fick det räcka med luva på overallen som jag för den delen älskar den bästa overallan hittils.
Det är alltså en Didriksons köpt på LinusLotta absolut värd att köpa den är mjuk lätt och smidig.
Isabel har en i Bebis storlek 80.
Antonio provade en i junior 80 och den passade prefekt :P så dom är lite konstiga i storlekarna.
Antonio har på sig sin HH jacka och en Po.P bävernylon mössa men jätte bra knäppe på sidan sån det "ska vara" :P



Idag är min lilla älskling 11 månader!
Min stora tjej :D

Frågestund


Ute dag

Vi har haft en jätte trevlig dag med mamma dock har Bel varit otroligt gnällig så det var tur att vi hade hennes vagn
Hon fick ha sin nya Didriksons overall i dag helt perfekt och det blev stl 80, 70 hade varit förliten.

Antonio fick rida på stora hästen Molly och så träffade vi Maya Mima och Moo där :D Antonio blev jätte glad.
Fast det blev inte så mycket lek för vi gick till vinterviken och fikade åt en skit god macka!


Hör och häpna Isabel fick sitta i Antonios stol och jag fick inte ta henne därifrån :D
Dom senaste dagarna har ungarna tjafsat en hel del har den ena en leksak ska så klart den andra ha det, drar den ena i den andra blir det gnäll och så ska den andra dra tillbaka.
Båda är på varandra lika mycket vilket är tur eftersom att det skulle bli jobbigt om det bara var Antonio.



Morgon

På söndag blir det Underbara barn mässan :D det går en buss härifrån direkt dit så det är prefekt.
Utan barn blir det och igen att åka med :( lite tråkigt men så får det bli.

Idag blir det Aspudds parken med ungarna och mamma ska bli trevligt, förra gången var det lite kallt så jag hoppas att det blir bättre idag.


Ungarna tyckte det var väldigt roligt och mysigt att leka i Limas säng :D


Här om dagen var det ju iskallt ute så då fick ungarna ha vinterkläder på sig.

Nu ska vi äta lite ha en jätte bra dag :)

kul

Hej hej klockan är redan kvart över 5 och vi har inte gjort någonting idag så tråkigt men Antonio kan tydligen gå på dagis på måndag eftersom att det bara är skorpor nu vilket det egentligen varit sen dag 2.

Nästa vecka blir det nog att bra ut på stan och shoppa lite till mig själv får vi hoppas, fick ju en jacka 30%biligare häromdagen men har hittat en mycket snyggare på Vero moda som jag ska kolla på.

Man blir så sjukt trött av att bara vara inne en hel dag så snart ska vi gå till ica och handla filmjölk haha

Ja ett sånt här roligt inlägg har det inte blivit på länge ha en bra kväll :)

Plugg

Hej hej vi mår bra eller ja Antonio är i alla fall inte så sjuk han har inte ens mycket prickar högst 20 stycken.

Jag hade ju vunnit tre biljetter till underbara arn mässan som är i helgen men det är antagligen inte så smart att gå så jag vet inte vad jag ska göra av biljetterna.

Hade velat gå dit med Antonio i morgon och kolla på zillah och totte.
Typiskt att han skulle bli sjuk just nu.

Nu ska ungarna och jag vila sen ska jag plugga hela kvällen eftersom att jag missat en vecka i skolan vilket inte är bra så jag fick ett varnings mail :P

Men nu jävlar ska jag plugga så bloggandet får vänta lite.
Tre uppgifter kvar sen måste jag citera lite ur Sandor / Ida som ver första uppgiften i skolan som jag inte ens börjat med


Oj oj

Blev ingen uppdateringe alls igår, mötte upp mamma på stan och vi åt på Åhlens och sen gick vi till kulturhuset för att kolla på utbildnigar och nu har jag hittat två som jag ska välja mellan två undersktersöterskor utbildnigar en på ett år och en annan på tre terminer.
Jag är skit taggad men tänker fortfarande lite på hur det ska bli med Bel tycker hon är förliten för att börja i januari.

Dessutom har jag stor chans att får börja eftersom att jag inte gått gymnasiet så det är ju skit bra :D

Vi har titta på jacka till mig och fan va svårt det är mamma hittade en jätte fin för 2tusen vilket jag verklige inte tänker lägga ut på en jacka :D det fanns en precis likadan på intersport för 800 så det blir nog den sen har jag shoppat lite kläder till ungarna igen, flera 1000 den här månaden oj oj.
Dessutom fick bel hem sin overall i dag så den ska vi prova i morgon.

Barnskor ska vi leta efter svårt tycker jag ofta är dom stora och klumpiga jätte tunga hur kan man tro att en liten unga kan gå runt i sånna skor?
Men det lutar åt Timberland eller viking dom var lättast.

På vägen hem höll jag på att svimma och spy fy fan va jag mådde dåligt.
Migrän vad det nog och så skulle jag till ica och hämta ut overallen och så klart så tog dom som stod före 20min på sig och där stod jag och höll på att spy inte roligt.

När jag kom hem fick jag sova tills jag skulle natta Antonio och min underbara man hade städat hela lägenheten och badad båda ungarna och fixat middag vilken tur att jag har honom :D


Röd didriksons

Hehe igår klickade jag hem lite saker till Isabel, blir nästan bara till henne eftersom att hon just bytt storlek.
Hittade lite saker på rea på H&M och sen hittade jag en didriksons overall för 499kr eftersom att det var 100kr rabatt på Nelly.com så passa på ni också om ni anger rabatt koden "Barndagen" få får ni 100kr rabbat om ni handlar över 300kr tror jag att det var :)

En röd blev det dom hade ingen rosa så vi får se om den passar dom är ju lite konstiga i storlekarna Antonio har ju 90 så Isabel kanske ska ha 70 i alla fall beställde 80.
Det här med vintekläder var 1000gånger jobbigare än vad jag trodde :D


Det var någon som skrev att man ska hålla sig inne nu när Antonio var vattkoppor men Antonio kan ju inte sitta inne i en hel vecka han måste ju få vara ute och leka lite sen är det klart att man inte behöver leka på något ställe där det finns en massa andra barn.

Nu vilar plutten i alla fall han gick och la sig brevid mig i sängen och somnade efter kanske 5min och nu ska fixa till mig lite ha en trevlig dag



Vinterskor, vilka är bäst!?

Det blir till att skicka tillbaka Antonios fina RL stövlar dom är jätte konstiga i storleken.
Han har vanligtvis 24  och i dom här skulle han behöva ha stl 28 helt sjukt och dom var gigantiska på honom så det är bara att leta vidare, kanske ett par viking eller sorel om dom är bra det vet jag inte.

Ska i alla fall köpa dom i en riktig affär den här gången så han kan prova dom innan och så att dom kan mäta hans fot så det blir rätt.
Svarta ska dom vara i alla fall så dom passar till overallen.
Några som jag tycker är fina



Antonio har vattkoppor det ser man nu han bar blivit jätte prickig så jag hoppas att Isabel också får det nu.
Han har varit lite trött och mammig under kvällen men inte kliar så mycket men i morgon ska vi hämta ut en salva som man kan ha på inna han ska sova så han slipper vakna.
Känner mig själv lite så där hoppas inte jag får det jag som har skit dåligt imunförsvar i alla fall när Antonio är sjuk och smittar mig.

Förresten smittar jag också även om jag inte har fått det? någon som vet för jag har en del i veckan som jag måste göra och sen blir det väl inget med Underbara barn mässan :( jag som vunnit tre biljetter vad ska jag göra med dom nu då?


Vattkoppor

Antonio har troligtvis vattkoppor vi var hos läkaren men hon visste inte, lagom roligt ska vi sitta inne i en hel vecka?
kanske två om Bel blir smittad också?
Någon som vill ha gratis vattkoppor så är det bara att boka en tid så kan ni komma hit haha :D

Nej men allvarligt vad gör man med en unga som har vattkoppor men kan ju inte gå till lekparken om den finns en massa andra barn eftersom att det sprids via luften.

Jag har sån otrolg lust att gå på stan och shoppa mest onödiga saker och sen en massa kläder till ungarna bara för att det är så roligt.

Jag vill sy också hade tänkt att sy två sitt dynor till ungarna att ha i syskonvagnen och sen en varsin åkpåse också till syskonvagnen för vi kommer antagligen använda den en del i vinter i alla fall.


Nu blir det lunch sen ska vi göra INGENTING roligt värre :D
Nej jag tror det blir en tripp till globen för att köpa något roligt till Antonio
Hej hej

Willvin


Jag tävlar om en valfri skötväska från Willvin hos Matilda.
Var med och tävla
här du också!

Sötnos

Hej hej vi börjar med det "tråkiga" jag tror att Antonio håller på att få vattkoppor :(
eller så är det bara myggbett får hoppas på det men vattkoppo går på dagis så det skulle inte förvåna mig han har inte haft feber men han har en massa röda prickar på huvudet och öronen men han kliar inte eller han klagar inte på det så jag vet inte vad jag ska tro.

Jackan som Bel fick från Zara var delvis förliten men den kan jag inte lämna tillbaka eftersom att hon var tvungen att använda den i dag och bara på den lilla stunden vi var ute blev det fläckig skit dåligt och det var bara av dregel.
Så nu är vi ute efter en bättre, får se vad det blir. orkar inte tjafsa om 300kr har hört att personalen på zara är väldigt otrevliga när det gäller sånt så jag orkar inte göra en stor sak av det.

Idag var vi i Aspuddsparken det var jätte mysigt och Antonio älskade det :D
Direkt när vi kom dit frågade jag om han ville rida på en häst och det ville han absolut så vi ställde oss direkt i kön och man såg verkligen hur spännande han tyckte det skulle bli :D
Haha men så klart fick vi inte med dom glada minerna på bild :P
Det fanns en jätte stor häst och en jätte liten, egentligen skulle Antonio fått den lilla men som tur var bytt dom två innan för att en var för stor så Antonio fick den stora.
Trodde verkligen inte att han skulle våga han är lite feg ibland (inge dåligt med det)
men nu var han jätte modig och satt där och tyckte det var roligt lite läskigt.
Jag blev väldigt stolt över min stora kille jag med :D

Jätte söt var han och han var verklieg stolt att han gjorde det :D
sen fanns det höns och en gris och getter och får mamma sa att det var som skansen men bättre (gratis)
kaniner och en svart katt fanns det också och den lilla J*veln försökte riva mig två gånger haha
sen fanns det en gigantisk häst jag skämtar inte den var skit stor den puttade på Antonio så han blev rädd för den men det var snäll. och jätte vacker.


Dagen var jätte bra och vi ska klart åka dit igen :D

När vi är inne på det här med djur undrar jag lite hur föräldrar tänker som är rädda för ett djur varför dom måste visa det inför barnet eller varför dom måste säga något dumt.
Som tex det var en mamma här som gick förbi en pitbull och så sa hon till dottern " akta dig för dom där hundarna och är jätte farliga!"
Det var så onödigt att skräma upp sitt barn på det sättet.
Det är ju inte så att alla andra hundraser är snälla hela tiden.
Varför inte bara då ta sitt barn i handen och säga att man ska vara försiktig med alla hundar för att det finns dom som är farliga.
Antonio älskar hundar och djur men jag kan ju inte se vilka som är snälla och inte så därför får man ju säga att det finns dom djur som är snälla och dom som inte är snälla.

Men snacka om fördomar mot "kamphundar"
Jag kan ju säga att jag tog hand om en "kamphund" när jag var liten som var världens snällaste och då menar jag världens snällaste haha till och med snällare än Lima :P nästan

Äventyr

nu ska jag och liten (Antonio) åka med mormor till Aspuddsparken.
Vi har aldrig varit där innan så det ska bli roligt.

Sen blir det till att åka in till stan och kolla om det finns en stl större i Isabels jacka, den andra skit söta jacka skippar vi nog den hade så konstigt knäppe så det kommer man bli helt galen på :P

Ha en bra dag (idag igen) :D

Hej så länge

Overall och Jacka till kidzen

Hej hej vi är hemma efter en lång dag på stan.

Didriksons 999kr
det blev en lila svart var lite för tråkigt  stl 90


Zara baby 299kr
9-12mån men stl 78 så jag kanske borde byta till en stl större



skulle egentligen köpt en sån här men det känns som att det är lite för kallt för den eller?
den var i ull men jag vet inte hur länge den skulle "räcka"

Bel fick hem kläder idag som jag beställt men jag skickade tillbaka dom 74 kläderna för dom var för små.
Men det som vi behöll var två par benvärmare från H&M skit söta var dom ett par rosa och ett par gråa dom är båda helt slut sålda båda två både på internet och i butik.






Antonio behöver nu
Didriksons mössa den var sjukt mjuk och skön så att lägga ut 180 för en sån är verkligen helt okej
Vantar antagligen didriksons också får se behövs ju inte just nu.

Isabel behöver nu
skor
vantar
mössa
overall för jag tror att Antonios gammla i stl 74 är för liten men vi hittade en rosa jätte söt på Lindex.

Jag behöver nu
Jacka vinterjacka från Nelly.se för ca 500kr
och så har jag lust att köpa en ny mobil :D en samsung, fast kanske inte med Hello kitty :P


det är nämligen så att jag ska skita i att köpa en ny vagn finns annat som är roligare att lägga penger på först tänkte jag på en vagn för att mammas bil var så liten men nu har hon köpt en ny större så då behöver jag ju egentligen inte köpa en vagn även om jag har lust :D haha


Får räkna på hur mycket allt skulle kosta och se om jag kan köpa allt på samma gång :D
Ha en trevlig kväll

Om Bugaboo Donkey

Här kan ni se och läsa om Bugaboo Donkey(syskonvagn)

Ska jag eller ska ja inte!?

Hej hej vi har varit och kollat en nästan ny Bugaboo i dag svart och röd jätte jätte fin :D
Måste faktiskt fudera på om jag verkligen vill ha en sån eftersom att priset låg så högt så är det bäst att vara säker innan.
Det som är minus med Bugaboo är hur man fäller ihop den skit jobbigt ju och sen glappar handtager lite.
Hon sa att det för det på alla, allatså inte där man kan förlänga utan där man själva handtaget sitter fast i chassit.
Vi tog med Antonio som prov sittare men han vägrade. Jaja nog tjatat om det ska sova på saken.

Imorgon blir det stan får hoppas att det inte är för kallt ute då blir det bara jobbigt.
Overall till Antonio
och sen ska vi kolla på jacka till Isabel.

:)

Ha en trevlig kväll ska nog sova snart är skit trött
Bilder blir i morgon

Inte lätt när mamma inte förstår

Vaknade nyss och mår lite bättre nu men kanske blir på topp efter lunchen.

Lima ligger och sover brevid mig i soffan, Antonio är så söt han har ju en kompis som heter Lilima men båda blir kallade Mima :D
Så ibland "pratar" han i telefon och då säger han att Mima står utanför och vill komma in, skit söt.
Jag tror ju alltid att det är Lima han menar men nu har han börjat bli lite irriterad när jag frågar "är det Lima"
så då svara han allvarligt nej inte Mima! det är Mima och noo!
:D Noo är då Lilimas lillasyster Minoo :D

Nu nu är der Mima och noo
eller
Mima och mormor :D


seg

Hej hej här sitter jag trött som bara den, skulle ju bli en tidig natt i går och jag la mig vid 1 men somnade inte förens 3halv 4.
Först kunde jag inte sova så vid tio i2 gick jag upp och satt vid datorn till 20 i 3 sen gick vi och la oss då vaknade Antonio och det tog en jädrans tid innan han somnade om.

Hur kallt är det inte idag lixom sjukt!
Antonio fick ha sin nya Helly Hansen jacka :D och jag fick låna min mans skit stora jacka haha.

ska nog passa på att vila medans det är lungt här hemma sen får vi se vad som händer.
haha det här med att sälja tre av våra fyra vagnar gick åt skogen på något konstigt sätt kom både mamma och jag på att vi behöver alla som vi tänkt att sälja till och med syskonvagnen så vi får behålla alla.

den vi inte behöver är Antonios brio vagn den är bara tung och konstig men den får man ju typ 300 för så det känns inte som någon jätte ide att sälja.
Men vi ska i alla fall kolla på en bugaboo i dag så vi får se hur det blir för Isabels del med vagn.

Ha en jätte bra dag!!

RSS 2.0