Oj oj!

Jag är visst inte så duktig som jag trodde har ju sagt att begagnade kläder är lika bra och att jag inte ska lägga ner så mycket på nya kläder eftersom att ungarna växer jätte snabbt.

Det kan jag ju säga att det inte riktigt gick så bra som jag hoppades på.
Efter träningen idag skulle jag åka till ringen för att BARA köpa en haklapp till Isabel.

Hade med mig en 500 lapp men resten skulle jag spara, började med att gå till Åhlens och det var dumt kom ut därifrån med ett par skor och ett par strumpor till Isabel.

Redan då  visste jag att det var kört haha
nästa stopp blev H&M hittade EN fin sak tills jag såg att det var rea då hittade jag en massa gulliga kläder men tills sist fick jag välja bort ganska mycket så att dom pengarna jag hade med mig skulle räcka.

Det jobbiga är nog att jag inte vill vara orättvis mot barnen så eftersom att Isabel fick en massa saker och Antonio "bara" två par shorts och en tröja så känner jag att jag måste köpa mera kläder till honom även om han kanske inte behöver något mera.

Varför det är så är nog för att jag komer ihåg när jag var liten och min syster fick något och inte jag då blev jag alltid jätte ledsen så nu vill jag inte att mina ska känna så.

I alla fall nu är jag 500kr fattigare hade tänkt att spara dom till kläder till mig men jag får vänta på bättre tider haha :D
När ungarna flyttat hemifrån kan jag nog börja köpa kläder åt mig själv men fram tills dess kommer jag nog alltid känna att om jag köper till mig själv så slösar jag men om det är till barnen är det okej även om dom inte alltid behöver nya kläder.
För det är ju mycket roligare att stå där och välja mellan alla söta kläder som finns.
Det är lättare också för man behöver inte prova alla kläderna.

Nej nu ska jag sluta babbla om kläder och visa dom i stället :D

Dom ur söta strumporna fick inte plats man ser bara lite brevid skorna.
Ni får se dom på i morgon kanske :)
Blev inte så bra bilder men ni ser lite i alla fall Isabels kläder var på rea som tur var (det på H&M)

Hade ingen anning om att det var en massa rea i dag så jag stod i kön jätte länge så jag kom 5 min försent när jag skulle hämta Antonio.

Nu är kl redan 5 VART TAR TIDEN VÄGEN!!!
Jisses!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0